Prietene la bine si la greu - 134

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui Pirelia

Many-bani se numeste Agentia Nationala de Prestatii Sociale si apartin de Directia Muncii. Desi dosarul de depune la directia de asistenta sociala de la primarie aceste merge mai departe la directia muncii si prin aceasta agentie ni se vireaza lunar indemnizatia.

Mama cu program prelungit

Multumesc , vreau sa ma duc dupa deciziile de CIC, nu am nici una.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pirelia spune:

De acolo o ridici. Sa ai grija sa fie mentionata in decizie perioada si cuantumul indemnizatiei. Oricum este tiparita inca de la inceput, dar ei omit sa le mai trimita prin posta beneficiarelor. Eu am luat-o cand mi-a trebuit pentru creditul auto.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

many

http://www.prestatiisociale.ro/Contacte/Contacte_ANPS

Monis, mama de Piticutz Santiago (02.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfy_12 spune:

Salutare!!!
Ramonik eu am doar 4-5 poze...desi credeam ca am facut mai multe
Ionela ma bucur ca te-ai intors cu vesti bune...si abia aspt cinstea

Mami fericita de strumfita si 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura - andreea spune:

Pup fetele!

Monis, pup tare si multumesc pt link

Nu stiam de faza cu taierea cordonului insa la mine asa a fost: a scos-o de gagalina, mi-a aratat-o si abia dupa aia a dus-o sa o stearga si sa sa taie cordonul. Cred ca au trecut cel putin 5 minute. Apoi mi-au lasat-o langa mine pana s-a terminat operatia si apoi dezbracata mi-au pus-o pe piept si cand am ajuns in rezerva pt controlul facut de moasa mi-a pus-o la san pana a adormit. Acu ori au urmat regulile ori au stiut de ce ziceti voi. In privintza LP aici este f strict si anume: pana nu-ti vine laptele nu pupa nimic copilul chiar daca dureaza si trei zile. Eu am pus-o non-stop la san si a doua zi a venit lapticul. Cred ca o singura data in doua zile a primit 20ml de lapte praf ca era rea de foame si urla intr-una. Medicul mi-a zis de asemenea ca nu e bine sa le dea lapte sau altceva pt ca e necesar sa elimine tot ce au in stomacel si dureaza un pic.

Pupici multi si daca nu mai intru azi ne auzim peste o saptamana pt ca plecam inca o sapt in vacantza , la soare si la mare si la mancare buna Vive la France

Mergi la inceput

Multumesc fetelor ptr. info cu ANPS . Am sunat la ei si culmea am prins din prima, si mi-au zis ca nu se elibereaza pe loc, fac cerere si in functie de cat de aglomerati sunt se stabileste termenul de eliberare. Acum o alta intrebare : exista cerere tip sau pot sa ma duc cu ea de acasa, gata facuta (in cazul in care stiu ce sa solicit)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Licu ce mai faceti? s-a mai acomodat bebe Dragos? sper ca n-ai cedat la LP. trebuie sa te asiguri ca bb goleste sanul, nu bea doar laptele de inceput care e mai subtire si tine doar de sete si care curge mai usor si cand e vorba sa traga mai tare din san pentru a bea laptele mai consistent, se puturoseste...
asteptam vesti

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui many_bani

Multumesc fetelor ptr. info cu ANPS . Am sunat la ei si culmea am prins din prima, si mi-au zis ca nu se elibereaza pe loc, fac cerere si in functie de cat de aglomerati sunt se stabileste termenul de eliberare. Acum o alta intrebare : exista cerere tip sau pot sa ma duc cu ea de acasa, gata facuta (in cazul in care stiu ce sa solicit)

mami de Vlad (29.10.2009)
Multumesc Doamne!

subsemnata ... va rog sa faceti bine sa-mi eliberati mizeria de decizie pe care nu sunteti in stare s-o trimiteti prin posta
(am scris pe blog experienta mea cu anpseu')

de acasa, de mana

Monis, mama de Piticutz Santiago (02.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pirelia spune:

Nu cred ca exista formular tip. Faci o cerere simpla. Daca spun ca sunt atat de aglomerati n-ar strica sa soliciti si o adeverinta care sa ateste venitul, pe langa decizie.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Pirelia

Nu cred ca exista formular tip. Faci o cerere simpla. Daca spun ca sunt atat de aglomerati n-ar strica sa soliciti si o adeverinta care sa ateste venitul, pe langa decizie.

Mama cu program prelungit

Stai ca ma bagi in ceata, in decizie nu este trecuta suma care se plateste? Eu credeam ca in baza acestei decizii se face plata, cat despre suma pe care sa o trec in cerere, nu prea pot ca nu am stiut niciodata exact la leut cat am, am scos o suma rotunda iar banutii ramaneau in cont
De fapt mie imi trebuie aceasta decizie, ptr. un eventual concediu medical ptr. copil, atunci cand revin la munca, sa aiba baza de calcul, adica veniturile pe ultimele 6 luni.

Mergi la inceput