Buburuze in actiune **22**
Raspunsuri - Pagina 9
Lali_mete spune:
Fetele din Bucuresti, HELP ,am nevoie maxima de ajutor, imi trebuie urgent publicarea in Monitorul Oficial al pierderii unei diplome de BAC , si daca trimit prin posta anuntul dureaza procesarea lui intre 20 si 30 de zile , daca depune cineva anuntul la ghiseul lor a doua zi este publicat, iar mie imi trebuie dat anuntul urgent urgent ,ca sa pot face duplicatul diplomei pana la 1 octombrie. Cine ma poate ajuta si pe mine cu depunerea anuntului? Trimit suma aferenta anuntului in cont ,datele le dau pe pm sau la telefon. Va rog mult,daca nu as fi disperata la momentul asta, nu m-as ruga atat de insistent .
Pentru Raisa
Lali mamica
de Paul-Iulian ( 01.10.2009) si Ioana Teodora (23.08.2011)
cris_82 spune:
In 20 min ma imbrac si plec sa iau sectoriciul acasa.Si daca aflu ca iar nu e mancata sau mai stiu eu ce,ii desfiintez
ema ba da,prea repede a trecut timpul si ei au crescut
.Morcovul asta care imi intra de ieri,era al unei familii de ieropri destul de numeroasa.Asa ca nu numai morvocul am infipt in buci,ci si tot neamul iepuresc
.Off,mititelul
dintr-o data parca prea agresive au devenit insectele astea
lali imi pare rau,dar nu am cum sa te ajut eu.Pentru ce trebuie sa faci referitor la trecerea din CIC 1 in CIC2,vezi ca o sa gasesti la pagina legislativa un topic unde sigur sunt si informatii
Mirunel
terorista 

BAZAR
Lali_mete spune:
Cris e vorba de diploma pierduta de idiotii de la Andrei Saguna, a nasei fetitei
...
Am gasit despre cic1-cic2 informatiile
,am si rezolvat cu cererea catre angajator,acu' astept confirmarea,le-am spus ca o vreau pana pe 20 luna asta
,altfel pe 20 sunt la usa la sef si nu plec fara confirmare[D:].Si contabila stie ca vorbesc serios.
Pentru Raisa
Lali mamica
de Paul-Iulian ( 01.10.2009) si Ioana Teodora (23.08.2011)
cris_82 spune:
lali urata treaba cu diploma..si au scos duplicat dupa ea?(evident moca,ca e vina lor).
Eu am luat mandruta si cand am ajuns acolo,liniste deplina.Venise cealalta educatoare care are mai multa experienta si era ok.Papau gustarea de dupa somn
.Circul a inceput dupa ce am venit noi parintii ca va dati seama ca unii vin mai tarzior sa-si ia copilasii si s-a lasat cu plasete ca ai lor unde sunt?nu vine nimeni sa-i ia?
Cica Miru nu vrea sa vorbeasca..zice doar "mami ?" si "chis-chis"
.Iar acasa imi face creierii pane cat ii turuie mielitza
.
Hai ca v-am innebunit cu gradinita asta
..
simina voi ati inceput?Cum e,ii place la copii?
Mirunel
terorista 

BAZAR
madyrizi spune:
helauuu...
mai, eu sunt rupta de oboseala. am fost la piata de 2 ori, si nu-i langa casa, asa ca maine ma apuc de zacusca.
lali, era socrela langa mine cand am vorbit la telefon si nu puteam sa vorbesc prea multe. mi-a zis ca maine are timp de zacusca mea, poimaine trebuie sa mearga la casa de pensii si vineri au treaba cu alex si scoala ca lucreaza sotul. asa ca maine nu ajung la MO, dar joi sigur ajung, asa ca te rog sa-mi dai pe mail sau pemeu (PM
) toate datele. promit solemn ca ma duc joi.
pe mine m-a omorat mihaita. numai calare pe mine sta 
. nu se da jos din brate deloc. cum plec pe sustache, chiar si sa-l iau pe alex de la scoala, urla dupa mine si sta numai in poarta "badiiii, badiiii". cred ca o s-o omoare pe socrela din octombrie
.
hai, mai fetelor, ca am iesit din butoi. acum sunt doar in borcan. sotul zice ca sunt asa,muma-padurii, cand sunt in jurul datei mele de nastere sau in in jurul datei in care a murit mama. asa o fi...n-am fost atenta...
cris, alex a fost si la cresa si la gradi de stat. numai cate 35-40 de copii au fost in grupa. la cresa a fost rau cateva saptamani (1-2) cat s-au obisnuit si au invatat sa pape singuri. sa stii ca nici alex nu papa singur si facea in pampers. intr-o luna manca singur, spunea multe-multe cuvinte si in 6 luni n-a mai vrut pampes nici noaptea. e foarte greu si pt. educatoare sa aiba grija de asa multi copii, parintii vor ca ai lor sa fie cei mai bine intretinuti... e dificil pt. toate partile. eu l-am luat pe alex de acolo muscat, vanat la obraz, nedormit, nemancat... samd...
anna, ce face bebelina?
picky, cred ca iti este tare greu fara fetele tale...
revin, acum ma toaca mihaita la cap ca vrea sa pape 

Mami
de
www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
eumada spune:
NEATAAAAAAAAAAAAA
DAU IO CAFEA CAT CUPRINDE SI CE MAI VRETI VOI...
Eva s-a trezit la 7.30....in ultimul timp e certata rau cu somnul....nu stiu ce are dar e certata rau tare..adoarme cu scandal de numa..si se trezeste devreme si bineinteles e si ciufuta tare de tot.
Iaca asa...ha ha...
Surpriza surpriza...prietena ei,dupa numai trei zile de gradinita,de fapt doua,a inceput sa se poarte foarte urat.Cum se apropie cineva de ea, tipa,de fapt scoate sunete foarte urate,nu da nimic si se tranteste pe jos.Oare sa fie efectul comunitatii unde cel mai tare castiga?
Eu cred ca voi renunta la ideea cu centrul de excelenta...nu vrea Eva si pace buna.Refuza cu desavarsire orice as face....asa ca voi mai astepta.E prea devreme sa incerc asa ceva.Trauma inca exista.Si numai timpul va diminua amintirile ,pana cand va izbuti sa priceapa ca nu oriunde este oparita si desfigurata.
Va pup tre` sa plecam pana la doctor.
Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098
Serialbastre spune:
Buna dimineata! Nu am timp nici sa respir saptamana asta, sambata e nunta cumnatului, la scoala sunt multe probleme administrative de rezolvat, dar macar sa va salut.
Nu promit ca reusesc sa va mai zic mare lucru zilele astea.
O zi senina!
Andreea si
Cezara - Ilinca (2.06.2009)
In bucataria mea
POZE
cris_82 spune:
salut feteleeeee,
haideti la 
,perfuzabila cu nes
,ceai fructat
,trabuce
si vougue 

Am plecat in viteza de dimineata ca sa duc mandra la gradinita,si am lasat-o acolo plangand

mady inteleg ce vrei sa spui,dar aicea e gradinita,si se presupune ca totisi trebuie sa pape cat de cat singuri si sa poata scoate 2 cuvinte.Deci sa ma astet la de toate odata intrata in colectivitate mandra..o sa am de tras.Spor la facut zacusca
andreea deci e rost de petrecere sambata...bun asa.
Mirunel
terorista 

BAZAR
clodyac spune:
Buna dimineata
Cris vreau si eu o cafe ... offff si mie mi se rupe inima cand il las pe razvan plangand ...
Va doresc o zi frumoasa
cris_82 spune:
Ia sa vad eu ce ocupatii aveti voi de nu intrati
.Eu mi-am luat o saptamana libera
,dar sa mor daca nu sunt mai obosita ca ca inainte
.Dimineata nici nu apuca obositul ala de ceas sa sune la 7,ca eu sunt deja cu nasul in cafea
si apoi stau ca o mimoza ca nu am chef de nimica pana plec sa-mi iau mandra.Si uite asa dupa ora 17:00 ma aglomerez cu mancare,cupchil,oleaca de ordine si tot ce se mai poate..stiu,sunt razna rau de tot
.
Azi am in plan sa o iau pe mandra,si apoi sa dam o raita la Leonardo sa-i iau ceva de iarna in plin sezon de caldura..pardon,canicula![]()
Mirunel
terorista 

BAZAR