Buburuze in actiune **22**
Raspunsuri - Pagina 10
eumada spune:
Buna ziuaaaaaaa
Am o durere de cap de urlu eu,Eva plange incontinuu si e nmultumita de tot,desi a primit cadou de la Ikea papusle de degete,tranteste,nu a vrut sa doarma,nu a vrut sa manance, de trei zile traieste doar cu putin lapte,darama tot,(asta nu conteaza)i-am facut toate voile degeaba.Vrea afara si afara nu pot
am o multime de treaba si plange din orice ,vrea sa stau numai cu ea.....mi-a cerut bauti sa mearga la magazin sa cumpalam inghetata si suc....acum isi face propriul ei magazin si ma pune sa cumpar dar cu bani maaaali,albasti.adica de un milion...
Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098
eumada spune:
deci m-am ticnit......Evei ii place 50 cent"down on me" si dansam hip hop adica eu 00dansez si Eva ma imita...am cochetat cu dansul tineretile mele si stiu cateva miscari.....sa vedeti ce ma imita fiica-mea,nu-i iese si cade in fund....dar se pricepe,incepe sa semene cu ma-sa in tineretile ei...
Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098
anna-mama spune:
Buna,
Eu am niste zile ingrozitoare la munca, situatii peste situatii si toate urgente
Daca va vine sa credeti, ieri nu m-am ridicat de pe scaun pana dupa ora 19.00 cand am plecat acasa, nu mers la baie, nu baut apa....
, azi la fel pana acum, cand am terminat ceva si am zis sa ma aerisesc un pic inainte sa ma apuc de munca.
V-am trimis poze acum pe mail cu tunsuliciul meu
Vladut este bine, vorbeste si face numai traznai, e dulce de mor de dragul lui, dar are si atata energie de ma termina cand ajung seara acasa.
Luni seara am ajuns si la doctor sa o vedem pe bebelina, este bine, micuta (815 g), dar energica
isi manca si mainile si picioarele deodata 
![]()
Incerc sa vad ce ati mai scris si sper sa reusesc sa revin cu raspunsuri 
de steluta norocoasa Luca-Vlad si
26+ cu
minunea mea roz
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
anna-mama spune:
Cris, vaaai, m-a ingrozit cand am citit ce de copilasi sunt in grupa lui Miru, cat de mici...si doar o educatoare care se ocupa de ei. Incredibil
Eu sunt un pic ingrozita si in urma incidentului cu Eva, daca acolo a fost neglijenta, intr-o astfel de grupa este imposibil sa fie supravegheati cum trebuie
Ce ti-ai luat de la Leonardo? 
Si al meu copil e inscris la gradi, dar nu l-am dus, nu vreau sa-l duc, poate de cateva ori ca sa vada cum e acolo, dar mai serios cred ca de la primavara sa se faca si bebelina mai mare.
Getik, voua cum va e la cresa? 
Mady, si Vladut e la fel de sufocant ca Mihaita, numai si numai cu mine face tot seara, nu am voie nici sa vorbesc cu cineva, imi zice "nu vobi, mami, hai sa jucam"
Nu stiu ce o sa ma fac cand o sa vina bebelina?! 
Ema, pozici din plimbare cu frumusetea mica?
Lali, imi pare bine ca o sa rezolvi cu toate. Pup puii frumosi 
Andreea, succes in noul an scolar si distractie placuta la nunta 
Picky, cate ore muncesti pe zi? Imi pare rau ca a trebuit sa te intorci la munca asa repede, off, si mi-e mila de Anna ca o sa mearga la cresa, sper sa gasesti ceva bun pe ea.
La multi ani, papusicii pt Sf Ana! 
Mada, tot dintii o supara pe Eva? Imi pare rau pt starea ei
Vorbim 
26+ cu
minunea mea roz
SoriLea spune:
Salutareeee dragele mele...
Eu umblu ca o bezmetica
toata ziulica (adica a se citi dupa serviciu
)
M-am intors putin mai devreme de la shoping (ca doar plec la puiul meu, nuuu??)
Vreau sa urez ingerasului mic de Alynta- micutei Maria
La multi ani sanatosi, sa creasca mare norocoasa si sa aiba parte in viata de tot ce-i bun si frumos

Sa va zic ca puiul meu are 2 sapt de cand se hraneste doar cu lapte 
, si o data la 3-4 zile vrea paste. In rest nimik
. Am vb cu dr lui si mi-a zis sa-i fac o cura cu helmiflores ca poate are ceva oxiuri, viermisori
Am s-o incerc si pe asta. Daca il aveam aici ii faceam niste analize, dar nu am cum acum, asa ca mai aman cca 1 luna.
Si al meu e tot asa nervos si vrea atentie totala + mofturici tare la mancare. Ma gandesc ca poate s-o mai schimba cand vede ca stau cu el mai multe zile (dar totodata mi-e teama de ziua cand v-a trebui sa plec si vede ca-l las
). Am inceput sa fac AMR-ul pana vine acasa. Acum camd ma uit in urma, mi se pare ca a trecut rpd timpul, dar dureros.(nu stiu daca ma intelegeti ce vreau sa spun)
Cris imi pare tare rau de Miru ca plange cand o lasi la gradi. dar nu poti sa stai cu ea ceva timp acolo, sa te vada prezenta si asa poate se acomodeaza mai rpd?
Miruna mica sa nu mai planga si sa fie bine la gradi.
Pup restul fetelor si imi cer scz ca nu mai tin mite nimik din ce-am citit.

Si ingerasul mik al lui Lali, am vazut ce ducica e 
Aaa, am mai vaut pozele lui Picky mi-a palacut tare mult cum ti-a stat la nunta si papusica Anna la botez
tare frumosi sunteti, nu mai spun de Stefy 
Cand mai am timp mai intru sa vad si celelalte poze, ca acum nu mai am timp de mail ![]()
Sa nu ma dati disparuta so nici sa nu ma bagati la cotizat daca vedeti ca am disparut de pe aici, sunt in CO la puiul meu daaa?!?!

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina
Mamica fericita
a ingerasului RAZVAN - IONUT
(11 MAI 2009)
http://lb3f.lilypie.com/rxDAp3.png
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
getik1 spune:
neata hai la
eu sunt pe fuga si de lun i tot stau pe la mama ajung seara acasa si nu am timp de nimik
, ary deocamdata este ok cu cresa mai bine de atat nu ma asteptam nu plange decat putin dupa mine papa si este ff comunivcativa, au zis doamnele ca este un copil care nu creaza probleme
dupa prima zi de cresa a inceput mami:dana" adica adica mami doamna
la fel in prima zi a adormit pe la 10 pe covor cu jucarile in brate![]()
va pup si revin mai tarziu ca azi vin acasa nu mai stau la mama
getik mami de mica aricica
29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik
eumada spune:
Neata
Sorilea stai linistita tocmai mai sus am scris si eu ca eva mananca doar lapte si paste cu ton.....restul arunca mancarea,da la catel pe geam....adica peste ,masinile de jos are un stil....eu nu stiu cum nimereste crapatura geamului rabatat....
Acu` azi am program de tuns,vopsit,epilat,cumparat toale ca incep luni munca.......va pup si mai vin io.
Madalina si Eva-Maria
anna-mama spune:
Neata,
Poftiti la 

26+ cu
minunea mea roz
anna-mama spune:
Getik, ma bucur ca s-a adaptat usor Aricica la cresa si ca o iubesc educatoarele
Cris, la Miru cum e la gradi? 
Sorina, sa ii face poze puiului si sa va simtiti minunat in wkd! 
Mada, cum se descurca bona cu Eva? 
26+ cu
minunea mea roz
cris_82 spune:
Sunt aici
,
ana o sa intru mai tarzior pe mail sa vad tunsuliciul
.Daca e ok si cu pofta de mancare "isi manca si mainile si picioarele deodata"
,deci restul nu mai conteaza
.In salile de joaca ale copiilor, e interzis consumul de lichide calde si alte preparate care nu sunt pentru copii,cum ar fi gustarea de dupa somn.Deci e ok din punctul asta de vedere.Si culmea e ca atunci cand nu suntem noi parintii in raza lor vizuala,ei sunt foarte linistiti si unul nu mai se matzaie...deci zic ca isi fac totusi treaa ok doamnele de acolo.Si deja aud parinti cu gandul "asa de tare plange acasa cand iesim pe usa ca de maine nici nu stiu daca sa-l mai aduc" .Se va intampla cum a zis si educatoarea la inceput,ca vor vi destui copilasi care nu ii vor mai aduce parintii,dar ca e o greseala ca procedeaza asa.Eu nu mi-am luat nimica de a Leonardo,am vazut in schimb ceva pentru Miru,dar nu avem bani suficienti la mine.Dar nu pot sa zic la fel si de masa-mare,care ne-am plimbat si tareee nehotarata mai e..zeci de perechi a probat dar " culoarera asta nu-mi place","stiu ca e de piele,dar e prea scump(89,00 ron)","nu-mi place cum vine talpa" 
..asta in conditiile in care poarta si nr. 40-41 si e relativ greu sa gasesti mereu tot ce vrei.2 ore in magazine si deja ma luase cu leshin iar fii-mea a impins niste cutii cu incaltaminte si s-a asezat jos ca "mami..abosita"
.
Iti recomand sa incepeti sa frecventati la inceput locurile de joaca, apoi statul progresiv cum a facut laurao,si musai dupa ce trece la restul de copilasi perioada plangacioasa
.
sori lasa ca te invoim
.Nu vreau sa stau acolo cu ea ,ca agit restul de copilsi..adica eu stau cu ea si nu mai se matzaiemdar restul or sa planga ca de ce si mamele lor nu pot sa stea..e greu,dar e necesar sa stea acolo doar cu educatoarele.
getik ma bucur ca Ary e ok si ii place a cresa
ana multam de cafeluta
Mirunel
terorista 

BAZAR