Buburuze in actiune **22**

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

Buna fetele

cris am citit despre miruna si nu am putut sa nu te felicit pt fetita mare ce ai si pt masinuta ca e gata si in stare de functionare

picky tare mult conteaza ajutorul ...

va doresc o saptamana usoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Cucu bau

Trebuie sa ma apuc de cina, dar am zis sa intru 2 secunde pe aici...

Cris de abia astept sa povestesti cum i-a fost Mirunei la gradi Da asa este, sora mea are lipici la copii, dar din pacate numai pana in noiembrie vrea sa stea asa ca inca sunt in cautare de loc ptr Anna...am gasit ceva, nu-i ce vrem, ca am fost odata la respectiva tanti(horror daca ti tu minte ca am povestit aici) plus ca nu lucreaza miercuri, dar nu avem ce face si risc sa o duc acolo...pana gasim o alta dadaca sau cresa...iar miercuri iau bona sau nu mai lucrez eu...in fine vom vedea...A plecat Ionut in Spania?!
Laura ai tu timp sa le vezi, nu-i bai
Getik hai iesi din butoi ca si eu incerc sa ies la suprafata ca daca mai stau pe acolo ma "scufund" de tot bafta maine Arianei la cresa, is curioasa cum ii este...ma bucur ca e ok cu Cezar
Mada ma bucur ca Eva se bucura de noul ei patut, sa doarma in liniste in el si sa nu aiba cosmaruri noaptea ....cum mai decurge treaba cu cresa?
Anna sa ne spui cum a fost la control, cum se prezinta micuta dansatoare si neaparat pozici cu Vladut tuns si cu burtica
Clody asa este e ok sa ai un ajutor, dar din pacate ajutorul e pe o perioada scurta..decat deloc e ok si asa..Razvi al tau ce-ti face? Tu ce mai faci? Ai inceput job-ul?!
Sorina inca putin si vei fi alaturi de puiutul tau...sa ai parte de multa dragoste alaturi de el
Simina pe cand plecati in vacanta?
Ema sa inteleg ca azi nu traiesti?! ca nu ai scris nimic pana acum
Virginia mai intra si mai scrie 2 cuvinte pe aici...nu de alta dar te dau fetele disparuta...eu nu te dau ca noi ne intalnim des...
Lali cum te descurci cu doi?
Lavi imi e dor de tine, hai la 2 cuvinte scrise
Adina tu ce mai faci?
Dana, Ana cum va mai este cu copii?! cum va descurcati?
Nicuratze hai si tu la apel, asa macar putin ca tare ni s-a facut dor de voi.
Alina ce-ti fac copii? azi e prima zi de gradinita la amandoi baieti?!

Va pup pe toate fara exceptie si va invit sa fiti din nou active pe forum..si incerc sa fiu si eu...nu de alta dar incerc sa ies din butoi ...si usor, usor reusesc

Hai va las un cantacel pe care eu cu Stefi il invatam acum:

Vine melcul suparat
O furnica la piscat
Si cum vine el pas, pas, pas
Intalneste un carabus,
Melcul striga in gura mare
-Nu te mai praji la soare!
Date-n-colo nu-mi sta-n cale
Ca te iau acum in coarne.

V-am pupacit fug sa pregatesc cina: pui la cuptor cu conopida si ciuperci

Bella de Stefania si Anna
Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

picky am inceput munca de pe 1 iunie razvan sta la bunici si eu fac naveta de vineri la ora 15.00 pana luni dimineata la ora 6 ; e destul de greut dar razvan e incantat de animale ...acum toata ziua a strigat dupa mine ii e din ce in ce mai greu cand plec constientizeaza...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

salut!

am avut un week-end plin. am scos finii la biserica, s-a lasat cu ditamai petrecerea, am inghesuit restul treburilor sambata si acum sunt f. obosita.

La multi ani Sorina si Simina! Sa fiti fericite si sanatoase!

am citit tot ce ati scris voi, multumesc pt. incurajari...

mi s-a schimbat si mie programul, alex a inceput scoala, asa ca incerc sa ma adaptez pt. ca mihaita s-a obisnuit sa adoarma foarte tarziu si e cam dificil.

pana acum nu plangea dupa mine si nu-mi simtea lipsa, dar de vreo 2-3 saptamani striga dupa mine daca nu ma are in raza lui de actiune. nu vrea sa mai adoarma cu nimeni la pranz si ma boceste daca nu apar la prima strigare . chiar ma simteam bine ca o sa incep serviciul si nu e plangacios dupa mine... iar copilu' imi face tocmai acum bucurii...

chiar daca nu sunt pe aici, sa stiti ca citesc...

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

bau
noi am fost plecati la Campulung acu am intrat in casa...dar cred ca v-ati obisnuit cu evadarile astea ale mele, nu?????
la noi nic nou sub soare, toate la fel. mai revin eu, va pupacesc pe toate

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Buna dimineatzaa!!

Une-i cafeauaaaaa ? Cris ai fugeat cu Miru la gradi si ai uitat sa ne lasi cafelue,vogue si alte alea pe aici.Sper ca nu ai lasat cafeaua pe foc si tigarile aprinse in scrumiera,da?
Cum a fost ieri miru la gradi?
Fataaa,mi-ar fi placut sa mai stai ieri, nici nu am apucat sa vb bine,ca au aparut socreii,dar data aviatoare sper sa nu se mai suprapuna vizitele.

Mai fetelor,avea ieri o moaca a noastra Cris ,avea un morcov in fund de ala de Bugs Bunny ,nu i se vedeau nici frunzele macar , statea ca pe ace,o citeam pe moaca ccc ca mai are putin si intra cu forta in gradinita si isi recupereaza comoara . Eu usnt sigura ca printesa s-a descurcat cel mai bine, nu a plans, nu a facut nazurele.

Mady e intr-o faza de atasament probabil,Mihaita. Am avut si noi de astea. A avut cateva nopti Paul in care m-a tinut de mana si in somn,sa nu cumvas a fug,si cum ma intorceam sa alaptez fata,facea ochii mari si ma prindea de camasa de noapte . Dar i-a trecut deja asa ca ma gandesc ca va depasi momentul si el.

Ema da mamico,ne-am obisnuit cu iesirile tale,eu una ma bucur ca faci ce iti place ,te destinzi si te plimbi. Cum mai e Darius? Ce mai face nou?

Anna vrem poze cu tunsuliciul,clar! Si cu burtica,off course.

Alynta ce faci mami? Ce fac copilasii? A inceput gradinia cel mare?

Getaaaaa eu te bat fata,zau,la remi ,cand te prind,la ce credeai? Hsi fata,zau asa,mobilizeaza-te si iesi din butoi. E toamna acusi de-a binelea,ce o sa faci cand incepe si timpul ala nasol,mohorat,care te enerveaza numai cand te gandesti la el? Hai,capul sus ,pupaceste fata, imbratiseaza-ti sotul strans cand il prinzi,da-i si un tzoc ca in zilele bune si gata,da?

Simina cum a fost aniversarea?
Sorilea am gustat din bunatatile virtuale.

Eu va pupic,azi am trebi. Merg unde am lucrat sa vad ce act trebuie facut,trebuie facuta o "hartie",nu stiu cum sa o numesc,conform careia stau acasa un an sau doi in CCC , is trebuie sa o duca contabila la semnat pe la itm parca vad ca astept pana in decembrie... apoi merg sa depun dosarul epntru alocatie... trecut pe la banca... si trece ziua. Va pupic pe toate ,toate.

Pentru Raisa
Lali mamica de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
si Ioana Teodora (23.08.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Neata..
Ce faceti?
Ieri am umblat amandoua in parc si prin oras ca de....am avut treaba....rezultatul..a obosit foarte tare si la 6.20 dimi cerea oala sa faca pipi.Desi ii pun pampers noaptea, refuza sa-l ude,ca eu si asa ma trezesc des si cere olita.Dar apoi adoarme la loc.Si uite-asa dorm"dinte pauza lipsa gaura".

Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

haideti la ,perfuzabila cu nes,ceai fructat,trabuce si vougue

Sunt suparta fleascaaaaaGrupa sectoristei numara intreadevar 35 de copilasi,cu o prezenta azi de 90%,dar cu pitici de pana in 2 anisori care inca nu stiu sa pape,nu cer la baie ci fac in pampersi,si multe altele.Sunt cam 10 asemenea copilasi mult prea micuti pentru gradinita,care urla efectiv cand pleaca parintii,si ii agita pe toti,ca in maxcim 5 min incep toti sa planaga de zici ca a murit Motanul Incaltat.Am urcat sus la administritatie, am achitat ce era de achitat,si chiar am vorbit de problema asta..nu se poate ca o educatoare sa stea singura toata ziua fara sa aiba un ajutor cu copiii..e incceptabil..asa ca sunt foarte suparata.Daca nu au de gand sa faca ceva in sensul asta in cel mai scurt timp,pe bune daca o mai duc..prefer sa o tin acasa si sa o invat eu ca si pana acuma.

getutza bafta azi la cresa si sper ca sa aveti o zi frumoasa si usoara
clody multam tu cum dudu cum te descurci?ii place la bunici?
picky ieri a fost relativ ok(ca nimeni nu o sa-mi garanteze mie ca Miruna nu a plans sau mai stiu eu ce).Ideea e ieir cand am fost sa o iau pe la 5 seara,era plangea de mama focului ca-i ramasese soricelul la dormitor si nimeni nu o baga in seama, cu toate ca ea striga dupa el "chis-chis" .Off,grele si la voi cu copilasii.CU plecatul e poveste lunga..ideea e ca avem o "mica" problema cu pasaportul" e cu cantec,dar sper ca pana la urma sa rezolvam mai repede si sa plece ca e nevoie de bani.Sa stii ca imi place tare cantecelul vostru si o sa o invat si eu pe Miru
clady grele cu distantele astea mari pana la bunici
mady eheee, vaz ca tu te ti de chefuieli.Pate Mihaita are doar o perioada mai mamoasa,unt sigura ca o sa fie bine atunci cand te vei intoarce la munca
emaaaa cuscrelaaaaaa scumpa mai esti la vedere?Ma bucur ca sunteti bine.Dariusica ce face?
lali nu am uitat de dimineata,dar eram oleca in criza de timp ca trebuia pana la 8 sa fim la gradinita,si apoi sa ajung si la fortele de munca,si dupa la tamplar... deci aleratura cu noaptea in cap.ieir a fost relativ ok,azi nu mi-a placut de dimneata cum am lasat fata acolo,dar sper sa fie bine pana o sa ma duc la 4 sa iau. fata,numai da din casa..chiar ca imi venea sa ma duc sa-mi iau mandra de acolo cu toate ca abea o lasasem.Tota ziua ieri am avut o stare super nasoala si plouata ca nu am fata acasa,dar pe seara am avut mai mult spor la toate cu ea acasa.Spor la alergat azi
getutzo parca ziceai ca ai pus toate cele la borcane si in butoi si ai pregatit pentru iarna. Asa ca te intreb..ai neaparat nevoie sa butoi sa intri in el?.Cand mergi sa iei fata de la cresa seara,pleca oleaca mai devreme de acasa si da o tura prin oras si sa vezi ca ti se va mai ridica oleca moralul

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Cris din pacate asta e cu majoritatea gradinitelor de stat.Multi copii si putini oameni.E pe principiul supravietuirii,iar o grupa de la 1.8-3 ani e totusi cam mult.Cresa cred ca e pentru 1-25 sau 0-2 ani....o grupa mica pentru 2-3 si gramada de la patru in sus.Asa e pe aici.Iar referotir la comunitate...asa e din pacate.Multi fiecare se lupta sa faca fata.

Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

buna mandrelor
ce faceti???? mama ce de activitateeeee.....se duc copii la gradi....mai, nu vi se pare ca a trecut prea repede timpul???? acusica merg la scoalaaaa
cuscrela...nervii ca nervii....da cu morcovul cum stai???? ca ia vezi ce zice lali...ca ieri erai morcovita tata. is scumputa la vedere si ti-am zis si de ce. Darius e bine, creste si turuie ca o moara hodorogita. l-au intepat si 2 viespii la Campulung si acu sa nu vada 'ghia' (gandaci, insecte)
lali iesim putin din cotoidian si monotonie plus ca-mi iau si portia de adrenalina cu off road. sa vezi acolo distractie.....2 mame nebune, eu si cumatra, cu 2 plozi unul mai linistit ca celalalt si cu un driver, cumatru, plin de strs si emotii, pe cararile si 'drumurile' nefolosite de 100 ani din muntii nostri, cu masina de teren....super tare...pante de 60 grade de urcat si coborat, noroaie, gropi, busteni cazuti dar un peisaj de vissssss
picky....v-am vazuttttt si sunteti frumosi tare....iar tu mamyyyyy esti superba
mady.....ai iesit din putina?????

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput