Buburuze in actiune **22**
Raspunsuri - Pagina 7
anna-mama spune:
LA MULTI ANI, SIMINA SI SORINA! SA FITI SANTATOASE SI SA VI SE INDEPLINEASCA TOATE DORINTELE! 
de steluta norocoasa Luca-Vlad si
25+ cu
minunea mea roz
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
cris_82 spune:
neataaaaaaaaa
va las 
,perfuzabila cu nes
ceai fructat
,trabuce
si vougue 

Eu merg sa-mi trezesc mandra,cantr-o juma de ora plecam la gradinita
.Nu stiu ea cat constientizeaza ca noi tot i-am spus ca o sa stea cu copii,o sa manace cu ei si or sa doarma impreuna...dar cert e ca eu am niste emotii de parca dau examen
.
andreea multa sanatate Cezarei
lali nu-ti spuesei fata ca m-am protzopit sambata acolo la reprezentanta si le-am zis ca eu fara masina mea nu plec acasa?![]()
picky voi ce faceti?Sunteti ok?
Ai inceput munca Giorgi?
sori iuhuuuuu,uite ca in curand o sa ai o minivacanta cu razvanel
Sa pupi carliontatul si din partea mea
ana voi ce mai faceti mamicule?cUm e bebelina?Vlatut ce face?
Mirunel
terorista 

BAZAR
LauraOana spune:
neata! cris merci de cafa..chiar am nevoie de una MAAAREEE ca imi pica ochii in gura! abia astept sa ne povestesti cum fu la gradi!
picky si io vreau sa vad pozele cu voi dar nu am parola de la contul comun 
Picky_toto spune:
Neata
Dau si eu de baut ca vineri a fost Sf Ana si urez la multi ani celor care poarta numele de Ana.
Da am inceput munca, am de lucru toate zilele mai putin luni, astept sa-mi gaseasca o clienta si ptr ziua asta, ceva mai aproape de casa.
Copilele imi stau acasa cu sora mea, ca am convins-o sa vina sa ma ajute ptr 3 luni si sper ca in perioada asta sa gasesc o cresa ptr Anna, ca Stefi din noiembrie merge la gradi, speram ca pana atunci sa rezolvam si problema gradinitei.
Se descurca sora mea ok, cu ele, doar ca Stefi e mai geloasa si o cam solicita mai mult la joaca si imediat se manifesta daca vede ca atentia e indreptata spre Anna. Se cam chinuie cu micuta ca nu accepta sticla, si ii da laptele cu lingurita...iar din cand in cand ii mai da si cate o lingurita de piureut...azi sa-i fac de morcov.
In rest..suntem ok, doar ca am treaba multa ca inca nu le-am aranjat pe toate de cand am venit din vacanta si timpul e prea scurt. Stefi vrea la copii si ma tot intreaba cand va merge la gradi...dar mai are de asteptat pana in noiembrie...
Bafta multa copilasilor care de azi merg la gradinita, sa se acomodeze usor si sa se distreze frumos alaturi de alti copilasi.
Azi am in plan mancare, calcat putina ordine prin casa, scos la parc copilele(daca-i frumos afara) chiar daca toata noaptea mi-a fost rau...am cam exagerat cu vinul weekend-ul asta ca am avut masa de botez aici...
Va pupic si ma vurez o saptamana placuta si usoara.
Laura daca nu ai primit pm cu parola, spune-mi si-ti trimit link-ul cu pozici pe pm.
Bella
de
Stefania si
AnnaBuburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai
eumada spune:
Eva e tare incantata de patul si dulapul ei....acum s-a dus singura s-a urcat in pat si doarme in patutul ei.E al meu si-mi place mult mi-a spus.Tu nu ai voie...
adica eu.
Si eu sunt linistita..acu` nu mai are pe unde sa se scurga din pat...
Picki ma bucur ca fetele sunt bine si tu esti ma optimista.
La multi ani Simina si Sorilea.
Bafta la gradinita Cris..
Mi-e pe vreo cinci ani mi-a trecut de gradinita...
Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098
anna-mama spune:
Buna,
Eu nu am mai reusit sa citesc si nici sa scriu...in wkd am fost tare aglomerati...
Diseara ma duc la doctor sa o vad pe bebelina, abia astept sa vad ce mai face, e o nazdravana se tot topaie, draga de ea.
Sambata i-am taiat carliontii lui Vladut, am si eu baietel mare acum ![]()
Cris, mult succes la gradi, abia astept sa citesc cum a fost
Mai citesc din urma si incerc sa revin 
de steluta norocoasa Luca-Vlad si
26+ cu
minunea mea roz
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
cris_82 spune:
Halesc cereale cu lapte,cum ii place lu' Miru
.Ea e la gradinita,alaturi de copilasi,eu acasa.Am stat acolo vreo ora,apoi domana ne-a facut expediarea.A mea nu a plas cat am fost sa vad vestiarele si camera unde dorm piticii(era placut si foarte curat,cu asternuturi viu colorate si animate).Teoretic,grupa are 34 de copilasi,dar nu i-am vazut pe toti,iar Miru e cea mai mica
.Domna e tanara,cu o domnisoarica ajutor..sunt de treaba la prima vedere.in seara asta o sa vad ce si cum,o sa o intreb de mese,de bani,ce anume e nevoie(eventual o sedinta).Dupa am fost la
lali acasa si am vazut mandretea mica
..e foarte cuminte si linistita,iar paulica e un scump(m-a pupat
).
Normal,dupa ora 16:00 se da suplimentul si pana in ora 18:00 pleca toti copiii acasa,dar azi la 4 si putin merg sa-mi iau odorul.Sunt tare curioasa cum o fi fost dupa ce am plecat eu.
laurao ce facusi aseara de ti-e somn?![]()
picky ce fain ca a venit cu voi sora ta
.Am vazut ca ii plac copii si are o rabdare fantastica.Ohooo mai are de asteptat Stefi pana incepe gradinita..bafta la gasit o cresa penrtu Anna si servici usor tie
ana[/b] astept vestile de la eco si musai trebuie sa pui poze cu vladut
Mirunel
terorista 

BAZAR
LauraOana spune:
cris nu am facut prosti aseara
is obosita ca simbata ma mincat in cur sa merg cu fetele la ceva club si am ajuns abia pe la 4 acasa
34 de copii??? la sebastian in grupa sunt 16 copii la 1 educatoare si 1 ajutor de educatoare...sunt sigura ca mirunei ia placut foarte mult sa aiba atita copii in jur...
picky am primit pm-ul
dar inca nu a apucat sa intru sa iti vad printesele
cris_82 spune:
Da Laura,34 de copii in grupa.Evident ca nu au venit toti,pe unii nu i-au primit ca nu aveau analizele facute,iar altii vor abandona pe parcursul anului ca sunt parintii care nu pot sa lase piticul scancind nici 2 min. sau pur si simplu nu se pot adaptat noului mediu.Nu zic ca e ok daca plange dupa parinti putin,dar asta e situatia la gradinitele nostre,nu prea sunt ei axati pe "acomodarea copilului".
Eu deja numar cate ore mai am pana plec sa-mi au fata ca e casa pustie fara ea.Am incercat sa-mi fac de lucru si am scris cu pixul si cu markerul pe toate etichetele de la hainute numele ei si nr. de telefon,dar am terminat. Nici sa fac mancare nu am inspiratie sau chef...astept sa o iau pe sectorici si o sa fac ceva cu ea cand venim acasa.
Mirunel
terorista 

BAZAR
getik1 spune:
buna fetele suntem si noi pe aici eu fara chef de nimik ary incepe cresa de maine ca azi am ajuns tarziu si nu a mai primito
, este o stare naspa nedefinita, cu cez este bine deci nu inteleg de la ce este

la multi ani anna, simina, sorilea si tuturor mariilor cu intarziere
getik mami de mica aricica
29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik