Buburuze in actiune **22**

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

Noi am facut alergie la muscatura de purice si am facut tratament.
Cum arata locul unde a fost muscat?

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

ana stiu ca cei de la BCR dau o suma mai mare la credite fata de restul bancilor.dar daca spui ca ai mai avut un clerit in alta parte si a fost ok,iti recomand sa faci tot la ei ca esti bine vazuta,si poate iti vor oferi si ceva in plus ca ai mai avut la ei un credit,zic eu.Nu o s-o duc pe Miru deocamdata la gradinita,cat timp inca scoatem mucii cu gramada..mai stau.Sa-ti traiasca finutzul si sa fie sanatos,iar mamicii recuperare usoara

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

cam liniste pe aicea?ce faceti?

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

buna in prag de seara..

imi e din ce in ce mai greu sa intru pe forum si nici n-am inceput serviciul. parca fuge timpul pe langa mine ca nu-mi mai ajunge. muraturi, curatenie, scoala, piata, facturi... si mihaita, care s-a invatat numai in brate si care se smiorcaie de fiecare data cand nu-i dam ce vrea sau nu facem ce vrea. imi vine sa-i inrosesc bucile cand il vad cat de alintat e .

eumada, eu te cred ca vrei sa-ti protejezi copilul cat de mult poti, dar copiii mai si racesc, se mai si imbolnavesc... nici nu vreau sa ma gandesc cum ar fi fost daca nu aveai posibilitati materiale si ar fi trebuit s-o dai la cresa de stat si sa fii obligata s-o duci pe vant, ninsoare si furtuna, in fiecare zi, ca altfel iti pierdeai serviciul. e greu, dar nu trebuie s-o tii intr-un glob de cristal, la scoala nu o va mai feri nimeni de nimic...

lali, ti-ai revenit? ti-ai adus odorul acasa? eu cred ca de dorul lui esti indispusa... sau un pui de depresie?!

anna, bebelina. mie imi e groaza de credite. mai avem un an de platit la unul (200 euro/luna) si m-am jurat ca nu mai fac credit. si anul asta e un chin pt. noi ca ma gandesc ca vine factura la gaze 600-700 de lei, 200-300 lei factura la electricitate, 100 lei- factura la apa, gunoi, telefoane... asa imi vine sa vand masina... mai ales ca trebuie sa-i fac itp-ul in decembrie si ma ia groaza. in fine, vroiam sa zic ca eu nu mai fac credit in vecii vecilor.

cris, una dintre membrele de pe DC era angajata la aia. daca vroiai informatii iti zicea ea ca nu se merita nici sa te deplasezi la interviu. o stii si tu pe kokiy .

picky, nu-ti face griji ca m-ai sarit de pe lista. eu ma bucur sa citesc vesti despre tine si fetite, chiar daca nu-mi raspunzi personal.

pe toate si o saptamana usoara...

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

Va mai amintiti de mine???

salutare dragelor...

Am intrat sa va salut, nu am timp sa recuperez acum ca sunt taaarreeee obosita ca dupa CO.
Am petercut o sapt minunatat cu puiul meu, care intr-un final mi-a si racit putin (gat rosu + tuse si muci), dar am scapat in 3-4 zile cu ajutorul aerosolilor si a aspiratorului nazal, altfel dade-am in balbaiala de la cat curgeau.
Am fost si la gradi si i-a placut ff mult, asa incat nu ajungeam bn acasa si cerea inapoi , chiar si sambata mi-a cerut ca vrea l-a "gadi", dar i-am zis ca e sambata si nu se duc copii la gradi, iar el zice "dar eu veau a gadi".
Nu vroia sa ma lase sa mai plec de langa el, cu toate argumentele pe care i le aduceam nu tinea nimic. Singurul lucru pe care l-a acceptat e ca merg sa iau bani ca sa-i cumpar ce vrea el .
Acum va las ca sunt franta de oboseala, merg la dus si apoi la nani.
Incerc maine sa recuperez ca sa vad ce-ati mai facut in ultima sapt.
pt fiecare.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)

http://lb3f.lilypie.com/rxDAp3.png

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

Mergi la inceput

neataaaaaaaaaaa

haideti la ,perfuzabila cu nes,ceai fructat,trabuce si vougue

Mama-mama ce evervanta a devenit fii-mea si ce filme are in capmai ca imi vine sa-i bag cateva la cur.
Mucii sunt pe duca,febra nu mai face,dar nici nu se trezete bine si incepe "dulce".De unde pana unde ideile astea in capsorul ei ca ar putea capata dulce cand vrea muschiul ei ,sa mor daca stiu.Si nu ca cere,dar ii spun ca numai dupa ce mananca sunt sanse sa primeasca ceva si se pune bai frate pe un urlat si refuz total de a pune amna pe tacamuri ca sa bage un dumicat in gura.Asa ca de azi,doar o sa mai balesca si o sa viseze la ele ca nu mai capata nici macar cat un varf de ac ceva ce ar putea sa fie atribuit dulcelui.
Aseara a urlat la masa de imi vena sa o iau de-o aripa si sa o duc dincolo si sa-i aplic cateva la cur si sa o inchid si singura.Eu ii spuneam sa manance,ea ca vrea dulce si nu mancare
Acum sta ca o maimuta pritopita langa mine si doar ce m-a luat de ea ca i-am pus sa manance si ea ca nuuuu..dulce.
E rost de armata,clar.Voi patiti asa cu ai vostri?

mady si Miru a inceput sa se smircaie daca i se interzice ceva,iar uneori urla efectiv.Si logic ca prima reactie e sa-i luam bucile la o tura de batalie..si ne abtinem cat putem de mult ,dar pe viitor nu stiu daca o sa mai am nervii astia asa de nesimtiti.Lasa masina in garaj daca ii expira ITP-ul ca daca nu circuli cu ea nu e bai.Si cand sunt banuti disponibili,ii faci si ei actele.nu am stiut fata ca mai sunt si oameni de pe aicea angajati la ei,dar sunt niste japcangii si profitori.
sori ne-a fost dor de tine.ce face grasanul tau?ceva poze?.ce fain ca ii place la gadi. a mea cand aude de copii, pune un bot de aicea pana in ora si nu-i mai trece nici cu apa rece.te astept la cafea si sa ne povestesti cum a fost

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

Neata,
Eu sunt la munca cu o groaza de treaba ca doar e zi de declaratii!
Trebuie sa-mi fac timp azi sa ma duc la gradinita particulara sa discut cu ei,sa facem contractul,etc.....
Am avut un week-end tare aglomerat cu petrecerea nepotelei mele,ieri am continuat petrecerea si deci sunt tare obosita azi si am o durere teribila de cap.
Cris-imi pare tare rau ca aveti in continuare probleme cu mancarea si dulcele.Si Andu e tare marait si plange/urla daca nu ii dam ce cere atunci cand cere.Offf nasol cu jobul,nu te stresa ca vei gasi pana la urma ceva potrivit.
Anna-deci ai facut cumparaturi serioase.eu din fericire am terminat cu muraturile,mai vreau insa sa mai fac niste compot de struguri ca a iesit tare bun ce am facut si mi-e teama ca nu ne va ajunge.Sa-ti traiasca finutul,sa fie sanatos si sa aiba parte de tot ce e mai bun in viata.
Mady-deci si Mihaita intra in clubul alintatilor......Stiu cum e cu timpul care nu ajunge ,vrem sa facem multe si ziua e din ce in ce mai scurta-pe mine deja la 9 ma ia somnul din cauza ca se intuneca mai repede.
Sorina-stii ca vrem poze,da?Sa inteleg ca nu-l mai duci pe Razvanel la bunici?Oooooo ce bine ca ii place la gradi-ptr noi e tare tare greu.Aaaaa si stiu cum e cu oboseala de dupa concediu.....cica e concediu de odihna .
Lali-ti-au trecut nervii?Ce face Paul?

Ma intorc la treaba!Revin.

Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Buna,

Eu am racit rau, de data asta, offf... tocmai cand voiam si eu sa merg sa-mi vad finutul Acum trebuie sa astept sa-mi treaca.
Ieri l-am impartasit pe Vladut, am facut ceva cumparaturi si apoi m-am tuns, ma plictisisem de parul lung pe care nu apucam sa-l ingrijesc cum trebuie

Simina, azi unde l-ai dus pe Andutu, la gradi particulara? Ati petrecut si sarbatorit nepoata? Abia astept sa ne povestesti si sa vedem poze! Spor la declaratii ca sa ai timp si de noi apoi
Cris, lasa fata in pace ca e inca bolnava, nu e rasfat. Asa imi vine si mi sa fac cum face ea, o inteleg Crize de nervi face si al meu cand nu-mi convine ceva, face parte din "frumusetile" varstei. Acum, imi zicea aseara ca nu mai vrea sa vina bebe si asta pt ca fusesem cu niste bebei la un gratar si-l suparasera ca-i luau masinutele si nu stiau sa se joace Multumesc de sfaturi, nu stiu ce o sa fac pana la urma ..
Mady, stiu cum zboara timpul, sa stiti ca ma gandesc cand o sa fiu cu amandoi acasa nu stiu cand o sa mai apuc sa deschid calculatorul Stiu, nici mie nu-mi plac creditele, mi-e frica ca le fac si nu am cu ce sa le platesc...dar, din pacate, alta varianta fara imprumut nu exista...si asa m-am saturat de starea actuala..(stiu, e de la hormonii de sarcina) Pup alintatul mic si scolarelul destept
Sorina, ma bucur ca ai avut o saptamana asa frumoasa alaturi de Razvi, Ce faceti, il duceti la gradi? Pozeee vrem!

de steluta norocoasa Luca-Vlad si 28+ cu minunea mea roz

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Intru doar pe fuga sa va asigur ca mai traiesc! Is cam racita, multa munca si la scoala si acasa. Acum am in bucatarie un sac de gogosari si 10 kg de rosii, ma duc sa le fac de petrecanie. promit sa revin cu forte proaspete si pe DC, cand m-oi mai elibera un pic.
O zi senina!

Cezara e bine, a fost deranjata la burtica, probabil un virus ca a cedat f greu. Dar acum e bine, e la cresa, rar mai face ifose dimineata ca nu vrea la copii.

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

In bucataria mea

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

buna fetele ce facetii sper ca suntetii bine, o sa incerc sa scriu mai mult de 3 randuri ca sa nu mai alerge cris.
am citit dar nu am mai reusit sa scriu deloc, cez de miercuri este acasa in medical cu picioru in ghips a cacat stramb la unca si a facut o mandrete de entorsa si sta acasa pe capu meu sa margelesc ca atare uitatii ce am mesterit impreuna cu el

http://indy-bijuteriileluigetik.blogspot.com/

ary la cresa sa adaptat destul de bine a inceput sa vorbeasca sa cante si sapuna franturi din poeziile care le invata la gradi fetele care buburuzele nu vb nu datii cu rosii dupa mine da, parca are mai multa rabdare sa se joace cu diferite jucarii acu tacsu i-a facut di scandura cuburi cu care sper sa nu ne sparga capul, acu si ea si eu suntem racite cobza doar viroza care ne supara vad ca eu am inceput sa scap sper ca si ary ca maine merge la cresa, va pup si ne mai auzim ca tre sa margelesc acu ca doarme ary ca dupa....

dulce fetele si buburuzele si sper sa mai intru pe seara

getik mami de mica aricica 29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik

Mergi la inceput