Buburuze in actiune **22**
Raspunsuri - Pagina 17
cris_82 spune:
neataaaaaaaaaaaa
haideti la 
,perfuzabila cu nes
,ceai fructat
,trabuce 
si vougue

Stiti ce am facut ieri,am fost la interviu si mi s-a parut o mare balarie.Aveam asteptari mult mai mari de la firma asta,dar se pare ca nu e chiar asa in realiltate.Apoi am fost si mi-am facut rata la o plita si cuptor,asa ca o sa scot aragazul si m-am innoit![]()
Problema e ca nu am gasit deocamdata pe nimeni care sa-mi le si puna pe pozitie ,adica sa le faca masca
.
ana gata,dai de baut azi
? Ce scump
sper ca atunci cand o sa vina beblina sa fie la fel de entuziasmat si saritor.Creditul nu cred ca o sa fie prea greu de luat,problema e sa puteti sa achitati ratele lunare care sigur nu vor fi prea mici.Si pentru ca luati prin banca,o a fie musai ca o echipa de muncitori calificati sa o faca.Voi sa fiti sanatosi ca restul treburilor se aseaza singure de la sine

Mirunel
terorista 

BAZAR
eumada spune:
Neata fetelor....Eva e racita...a imbolnavit-o bona....o ustura gatul,e infundata si nu vrea sa manance nimic,nimic,nimic.Imi vine sa urlu..cum boala doi ani cu mine nu a patit nimic si cand o las pe mana altora,mi-o oparesc,se imbolnaveste....

...imi vine sa scot tunul si sa trag cu el....
Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098
Lali_mete spune:
Neatza!!!
Cris foarte buna cafeluta ta
. Lasa ca gasesti tu pe cineva sa iti faca ceea ce trebuie in bucatarie
.
Picky
dulce pe toate trei ,dadr mai mult pe Puca sa iasa repede caninii aia nesuferiti.
Anna esti in bani de aia nu dai pe la noi
? Hai ca nu ai de cotizat
.
Madalina clar e o conspiratie a lumii impotriva Evei
, toata lumea are ceva cu ea si o imbolnaveste intentionat...
Eu revin cand sunt mai vesela,acum am nush ce draci in cur ca nu imi convine nimic....
Plec la tara,imi aduc baiatul acasa,poate asa imi vine si bunadispozitie
...
Pentru Raisa
Lali mamica
de Paul-Iulian ( 01.10.2009) si Ioana Teodora (23.08.2011)
eumada spune:
Mai,da` nu e asa de complicat sa nu stranuti langa copil sau sa porti o masca pe nas si gura,sa nu pupi copilul,sau sa tusesti cu mana la gura...adevarul e ca eu nu am fost racita serios niciodata,iar maica-mea..eu nu mi-aduc aminte sa fi fost bolnava vreodata.
Si coincidenta sau nu,prima data cand a stat mai mult timp(sase ore pe zi) fara mine sau maica-mea a fost nenorocita.
Si Lali cred ca ironiile muscatoare si dispretuitoare nu-si au locul aici.Nu-mi aduc aminte ca eu sa fi facut misto sau sa fi fost agresiva verbal cu vreo fata de aici.
Fara suparare dar nu cred ca ironiile datorate hormonilor de sarcina isi au rostul aici.Eu am venit sa povestesc pur si simplu asa cum facem toate.
Si cred ca o sa vin din ce in ce mai rar.Daca problemele mele sunt de luat in barca,nu vad de ce m-as mai expune.
Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098
anna-mama spune:
Buna,
A adormit si Vladut si am zis sa ma odihnesc un pic citindu-va 
Nuu, nu am primit banii
, in schimb azi am cheltuit o gramada, castraveti, gogosari, conopida ...tot ce trebuie pt muraturi, apoi cartofi, ceapa si ce mai trebuia de la piata, umplut camara cu ulei, zahar, faina....si ce mai ii trebuie omului pt iarna...aprovizionare prima parte
Nu va mai spun cati bani am spart, dar macar stiu ca sunt pt mai mult timp produsele cumparate...
Cris, te-a dezamagit interviul sau postul pe care ar trebui sa-l oacupi? Eu iti tin pumnii sa fie asa cum iti soresti.
cum se mai simte Miru? O duci de luni la gradi? Nuuu, pot sa fac casa si in regie proprie ca as lua un credit de nevoi personale cu ipoteca ca sa nu ma tina leagata de constructie. Numai ca nu stiu ce banca imi acorda datorita situatiei prin care trece firma la care lucrez
Si deasemenea mi-e frica de rate, sa zicem ca un an as fi teoretic asigurata, cat sunt in restere copil, dar apoi nu stiu ce o mai fi..
Mada, sanatate multa Evei, offf, este iar o epidemie, si pe la noi toti copilasii sunt raciti 
Lali, pupa puii din partea mea si mai fa-le poze ca mi-e drag de ei 
Aveam la treaba wkd-ul asta, dar sigur iar mi-am propus mai multe decat timpul disponibil.
Va pup 
de steluta norocoasa Luca-Vlad si
27+ cu
minunea mea roz
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
cris_82 spune:
neataaaaaaa
haideti la 
,peruzabila cu nes
,ceai fructat
,trabuce
si vougue 

La Multi Ani Relusha,multa sanatate,impliniri si intelegere alaturi de familie

La noi nu mai vrei sa intri?
lali[/b] in primul rand..

.Sa stii ca am gasit pe cineva ieri sa-mi faca suport pentru cuptor si plita,iar luni seara mi le si moneaza.Dar deocamdata troneaza in hol si incurca circulatia
.Deci azi sunteti in formatie completat acasa
ana[/b] urat..foarte urat ca nu sunt niste angajatori care sa-si respecte si ei parte de intelegere
.Nu stiu care sunt scorurile in Bucuresti la produse,dar cred ca sunt mai scumpe decat la noi la C-ta si cand mi-am facut eu aprovizonearea pe la inceputul lunii ,sptiu ca ma dat relativ de multpe ele.Oricum am facut o afacere buna ca le-am luat de la targ si in cantitati mari,ca in piata pretul era dublu
.M-au dezamagit si una si alta..ma asteptam la ceva mai profi..nu stiu,poate am avut si eu asteptari mult prea mari.Si ma uitam la persoanee care au venit la interviu..blugi cat mai de plimbare,maieutze,bluze mulate..parca pentru un interviu,si mai ales pentru un post de consiliere,e necesara o tinuta mai prifi zic eu,sau poate sunt eu mai de moda veche
??M-am simtit gatita pruna la interviul asta,unde eram la fusta,o bluza asortata, si sacoul pe mana ca era foarte cald.Si postul nu mai zic,se pare ca noi femeile suntem discriminate:persoana care ne intervieva,vedea barbatii ca niste guru care puteau sa faca ceea ce cerea si postul,iar noi femeile aveam sarcina de a ne ocupa de curatenie si mai ce?
.Si ca si bani..nici nu mai vorbesc ca iar imi creste tensiunea.Miru a luat puiul ala de virus,ca inca scot la muci din ea de zici ca nu-i adevarat
.In afara faptului ca sufla(inceaca si ea cat poate
)nasul,folosim cred ca de cel putin 10-15 ori batista beblusului zilnic
.Nu o vad ok de dus luni la gradinita..sincer,nu am scapat de tot de raceala.Eu ma gandeam ca faci credit pentru locuinta
..Asa cu cel pentru nevoi ersonale e ok,ca nu mai platesti atat de mult si mana de lucru.Vrei o banca la care ratele sa fie cat de cat ok si sa nu platesti mult?Cand ai timp,metrgi la fiecare,si vorbeste cu un consilier de la ei,si vezi pe cat timp pot sa-ti ofere creditul si care e suma maxima care ti-o poate oferi,si ce valoare au ratele lunare,cat e dobanda...eu tin pumnii sa se concretizeze visul vostru
.Spor la treaba cu pregatitul legumeleor pentru la iarna
.
Mirunel
terorista 

BAZAR
elena_adina spune:
Neatza buna!
Multam de cafea Cris
.Am reusit si eu sa ma trezesc inaintea copilului si sa ma apuc de butonat,ca daca e treaza nu am sanse sa ma asez la pc din cauza lui
.
Ieri am fost cu Razvan in parc,nu stiu ce a facut..ce nu a facut,dar azi noapte m-am luptat vreo ora sa prind un
de purice...l-am prins,dar razvi de la sold pana la genunchi are bubitza langa bubita 

Ieri am avut inca un interviu pe care la-m luat

,de maine incep serviciul
.Voi lucra ca asistent tehnician dentar,la program de 10 ore,si am o bomboana de sef....frumusel foc

![]()
.
Sa aveti o zi frumoasa...v-am pupat!
cris_82 spune:
adinoooo frumusel zici
?Felicitari pentru job
.Offf,mama lor de pureci
,aplica mixtura mentolata dimineata si seara pe unde a fost ciupit ca sa calmeze mancarimea si evitati joaca in nisipul de la spatiile de joaca si locurile cu iarba
Mirunel
terorista 

BAZAR
elena_adina spune:
L-am dat cu mixtura...frectie la picior de lemn....se scrpina mititelul
si tot imi zice "mami buba"
anna-mama spune:
Neata,
Dau de bsaut!!!! Ieri sera mi-a nascut fina, un baietel sanatos de 2700 g
Azi ma duc sa-i vad 
Adina, felicitari pt job, sa mearga totul bine
Pup bubitele sa treaca repede, bine ca l-ai prins pe purice...
Cris, daaa, scoruri mari la toate produsele, dar trebuie facute si astea. Am rezolvat cu legumele de le-am luat, doar ca mai trebuie sa cumpar prune pt gem acum...apoi asteptam sezonul 2, varza
Eeee, angajatorul e mare, dar e o mafie acolo si acum au niste lucruri de impartit pe pielea noastra...ce sa zic, f urat... Acum, de timp de umblat din banca in banca nu dispun, nu pot mege decat daca stiu fix la care sau in wkd, dar in wkd-uri ma ocup de altele... am intrebat doua prietene care lucreaza la banci, iar cele la care lucreaza ele nu-mi acorda nimic din cauz angajatorului, la bcr cica m-ar baga in seama, mai voim sa intreb la piraues c acolo am deja un credit si ma gndesc c influenteaza faptul ca am fost client serios... Oricum, nu stiu cand reusesc sa fac si asta, am atatea de facut acsa si nu reusesc
Miru cum mai e? Nu mi-ai zis, mai e racita? O duci la gradi? Nasol cu impresia de la interviu si cu neseriozitatea celor de acolo
Nici nu mai intelegi ce cautau de fapt daca se prezentasera astfel de oameni 
Aseara am fost la un gratar si o bere cu prietenii si cu proaspatul tatic. Am stat pana pe la ora 1 si ceva, era mort Vladut de somn, dar tot avea o energie 
de steluta norocoasa Luca-Vlad si
27+ cu
minunea mea roz
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR