Buburuze in actiune **22**

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Hello gagici,is si eu pe aici,citesc printre picaturi . Am plecat sambata dupa ce am postat aici la Mangalia,la socri si m-am intors azi dimineata,cu forte noi.
Nu eram chiar hormonata sambata,eram chiar in pauza, am avut pusee pe timpul zilei care au trecut pana la urma dupa un plans bun. S-au adunat ceva frustrari,le-am spus cui trebuia si m-am racorit.

Acum o sa ies iar cu copilasii in parc, pe seara o sa intru sa va pup pe fiecare in parte.

Pentru Raisa
Lali mamica de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
si Ioana Teodora (23.08.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

Gataaaaaaaa!
Am rezolvat cu gradinita-am gasit una care mi se pare ok din toate punctele de vedere-distanta,calitate,pret.Sper ca de maine sa-l duc pe Andutu acolo.
Getik-ce bine ca s-a acomodat Ary la cresa!
Anna-dar cum ai racit din nou?Vezi sa nu ia si Vladut!
Andreea-spor la treaba sa termini repede cu pregatirile de legume!Bine ca a scapat Cezara de virus.

Va pup,plec acasa!

Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)

Mergi la inceput

'na seara!!
Ne-am adunat de pe cararile parcului si zic hai sa dau o raita prin ultimile pagini ale buburuzimii,ca nu am mai recuperat temeinic de multisor si nu v-am mai lasat o autostrada cu pupici multi de ceva vreme...

Cris cand o duci din nou pe MIru la gradinita? Si Paul face niste fitze de iti vine sa il bati cateodata,de alea cu trantit pe jos ,dat palme la podea,trantit jucariile de podea, uitat urat la toata lumea si alte de astea. Nu cere dulce decat cand mergem la magazin,si anume o acadea.Azi am incercat sa il pacalesc,i-am luat una plata,mai mica decat cele rotunde si a rontait-o pana am vb eu cu vanzatoarea ,si cerea alta. Nu a primit,i-m explicat clar ca nu mai are voie si am plecat de acolo.A plans putin dar i-a trecut .In parc a facut putin figuri ca nu a dormit cat dormea de obicei,ptr ca am uitat sa iai telefonul din camera,data viitoare o sa tin minte .
Ma bucur ca ai gasit mesteri,tre sa incercam plita,nu? Facem pui de shaorma pe ea?
Oo,cu interviurile si eu am o ciuda... Mai,eu si la patiserie unde am lucrat ca vanzatoare nu m-am dus in maieu la interviu,si nici in blugi,dar na, oi fi eu mai ciudata si patronii la care am lucrat ls fel ,ca nici aia nu au angajat domnisoarele semi-dezbracate si flencanitoare de ciunga ci pe cele cu mina serioasa.
Fataaa,am inceput sa balesc atunci cand am recitit :" supa de pui cu taitei de casa,pandispan cu ciocolata si paste cu carne de pui si sos din rosii inca proaspete",cred ca maine trantesc si eu un pandispan/chec ,ceva ,ca nu am mai facut de multisor.
Ema vazut pe Darius in actiune, a nimicit "harbuzul cela" de i-au sarit semintele,si e asa dulce cand rade de imi vine sa il mananc prin monitor!
Simina ma bucur tare ca ai posibilitatea sa il duci pe puiul tau la o alta gradinita unde poate se va simti mai bine integrat,imi pare tare rau de copilasii care raman e mana acelei educatoare care asteapta atentii ca sa se uite la copii. Tu ti-ai revenit dupa cancediu?
Eu abea astept pozicile de a petrecerea nepotelei tale !
Anna nu v-a mai trecut raceala ? Of , si e asa de greu ca burtica ta e maricica, si asa nasul e infundat de la sarcina, mai vine si raceala... mai e si Vladut marait, trebuie sa mergi si la munca. de incurajare.
La noi tot dau pe minus treburile de mult timp, si eu simt uneori ca nu facem fata,apoi ma imbarbatez si respir adanc,apoi merg mai departe.
Madyrizi a trecut saptamana deosebita,sper ca sotul nu a redevenit ca inainte,nu? La mine cand e "saptamana neagra" cum ii zice al meu,e jale mare ca nu imi intra in voie cu nimic, orice ar face. Si cand ma gandesc ca se apropie...
Auzi MAdy,dar sotul tau nu a putut sa iti dea in avans o portie de pentru ziua ta?
Aaa,fetelor,nu v-am zis! O sa am un frate sau o sora... dap... e gravida maimuta femeia lu' tata,naste in martie,nici ea nu stie exact cam cand s-ar face termenul... deocamdata nu ma intereseaza,atata timp cat sora mea merge la scoala si nu ii aud " nu avem bani,sta acasa" , pot sa faca si 10 copii,e treaba lor.
Anna am simtit asa un junghi in inima cand am citit "rad colegele de mine ca nu o sa am bani de nastere" ,mi s-a paut urat din partea lor,ca si asa tu iti faci mii si mii de ganduri,nu mai ai nevoie si de asemenea vorbe care sa puna paie pe foc. Curaj si credinta,pana la urma se aseaza toate pe fagasul bun,ai sa vezi .
Elena felicitai pentru noul loc de munca ! Pupici vorbaretului tau pui .
Picky atunci cand ma intrebai cum e cu doi eram doar cu fetita acasa,Paul era inca la tara . Azi l-am adus,imi era un dor de el de imi dadeau lacrimile in parc cand vedeam copilasii jucandu-se. Cu Picky ce ati facut pana la urma? L-ati lasat in Ro? Tare rau mi-a parut ca nu am reusit macar sa vb la tel,cand incercacm sa te sun itnra casuta vocala,am incercat sa iti raspund la sms si nu se trimitea, imi dadea eroare. Data viitoare insist .
Imi place tare mult cum povestesti de fetele tale, mi te si imaginez intre ele,mai ales de cand am vazut pozele de la cununie ,asa imbracata in alb,cu parul inchis la culoae,parca esti o zana buna din povesti .

Anna ce tare Vladut , lui nu trrebuie sa ii promiteti nimic ca va pune imediat sa executati,nu? O sa mai pun si niste poze cu puiii, sper sa fac si un filmulet cand se dragalesc ei ,el o pupa si o mangaie,si ea gangureste si zambeste cu gura pana la urechi,cu ochii dupa el . Ma topesc nu alta!

Felicitari finei tale pentru nastere, ii urez laptic in tzitzi,rabdare si rabdare sa faca totul cum ii spune instinctul nu cum ii spune mama/vecina/prietena!

Madyrizi tie iti raspunsesem oarecum mai dimineata,cu hormonii , dar uitai sa pui numele. Nu e pui de depresie ca l-am gonit cu tot cu muma-sa ,imi era dor de PAul, sot iar parca nu isi dadea silinta pentru ceva,m-am rafuit nitel cu el intre cearceafuri la maica-sa acasa.Pana dimineata de-am impacat.Am tras o tura de plans ca plangea fata de 3 ore si in loc sa se linisteasca la leganat/pus la san/mangaiat/dadacit,mai rau plangea si am intrat nitel in panica, nu mi-a mai plans asa pana acum,sper sa fi fost singura data.M-a vazut si el ca am clacat putin, s-a trezit si a leganat el fata,m-a leganat si pe mine odata cu ea , si imi vorbea ca la copiii mici,i-am spus si eu oful,si gata. Acum am o inima maaare,cat tortul ala de ni l-ai dat zilele trecute ,ca dorm amandoi copilasii,unul in stanga mea,unul in dreapta , si nu ma satur privindu-i.
Sorilea cam asta e sezonul virozelor acum, odata cu inceperea scolii/gradinitei/forfotei prin oras ,se amesteca crocobaurii si apar gripele si virozele care se iau atat de usor ca nici nu iti dai seama. Acum e bine Razvanel? .

Simina au trecut ,sper sa nu mai revina . Paul ce sa faca,chiar ma gandeam la mesajul lui Cris,referitor la Miru,cu smiorcaiala cand nu vrea ceva... Al meu nu se mai smiorcaie,se arunca direct pe burta cu gura pe asfalt/podea/covor, ce are sub talpi . Si nu e din educatie nici ca ar fi vazut undeva, ci pur si simplu mi se pare ca e o faza,cum au fost multe altele... Deci nu dobandesc comportamentul asta de pe la gradinita cum ar crede unii ,ci asa fac toti. Uite,PAul mai toata vara a stat in curte la socri,ca si ultimele 2 saptamani. Cand l-am dus ultima oara la ei nu facea asa,acum mi-a facut plonjon cand n -a vrut un baietel sa ii dea o masinuta,de am ramas cu gura cascata, nu mai stiam sa reactionez.Si sunt sigura 100% ca nu a vazut pe nimeni acolo facand asa...
Seialbastre ai biruit in lupta cu sacul de gogosari si rosiile? Ce ai facut cu ele ? Dar in lupta cu raceala cine biruie?
Geto tie ce sa iti zic mamico ? Nu iti mai zic nica, pe tine te-am rezolvat la telefon... 4

Va pupic,revin dimineata,sper...

Pentru Raisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lali_mete
Geto tie ce sa iti zic mamico ? Nu iti mai zic nica, pe tine te-am rezolvat la telefon... 4

Pentru Raisa

lali e bine ca exista telefonu ca alt fel, cum mai rezolvai problema....

getik mami de mica aricica 29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

neata hai la o cana mare de eu atat dau restu vine cris

eu acu ma duc sa trezesc fata si plecam la cresa sa vedem ce o sa zica dupa 5 zile de stat acasa ma cam ia groaza
pe toata lumea

getik mami de mica aricica 29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neataaaaaaaaaa

haideti la ,perfuzabila cu nes.ceai frucat,trabuce si vougue

Ma doare in gat de morrr..acus ii dau cu cafea fierbinte si parca e mai binisor.Mi-a dat domnisoara Miru trezirea de acum o juma de ora si am luat-o langa noi,dar degeaba..ca s-a foit si s-a frichinit mai ceva ca o maimuta.
simina ai terminat ieri declaratiile?Ceva poze de la petrecere??
ana si cum te-ai tuns?vrem si noi sa vedem... ."frumusetile varstei" zici?in cazul asta,e musai sa-mi reerv din timp un loc la palazu ca paremise ca o sa ajung acolo mai repede decat credeam.Asa si noi cu copiii,dar o sa ii treaca.Nici a mea nu vrea sa auda de copilasi..inca,dar o sa-si revina ea.Sunt sigura ca o sa luati cea mai buna decizie,si o sa aveti si casa visurilor intr-o zi gata si curtea va rasuna de rasetele lui vladut si ale bebelinei
andreea Spor la pregatit gogosarii pentru la iarna si rosiile.Se pare ca mai toti am inceput cu "dreptul" gradinita si piticii s-au pricopsit din prima saptamana cu un pui de virus.Bine ca e ok Cezara acuma
getik nice bijuuri,dar stii ce e cel mai fain?cerceii aia verzi.Off,multa sanatate sa scape repede de ghips soata.Ma bucur ca Ary s-a adaptat bine la cresava pup pe amandoua sa scapati si voi de virus cat mai repede
lali ne-au lipsit postarile tale.Puii mici e fac?
simina ce fain ca ati gasit o gradi ok.Astept vesti sa ne spui cum a fost azi cand l-ai dus pe Andu.Pe Miru eu inca o tin acasa,cu multi muci si parca mai si tuseste,dar mai putin.Am facut cateva investigatii,si parese ca e o moda pe acolo ca sa platim TA la inceputul lunii,dar sa primeasca copilsi bolnavi si juma de clasa sa fie absenta mai bine de juma de luna.Aicea la noi aproape a vorbit sotul cu cineva si se pare ca nu o sa reusim sa o ducem pana la anul.Asa ca..cred ca o sa renuntam anul asta,si din primavara o sa frecventam cateva ore pe zi gradi. de aicea ca sa ne acomodam usurel si fara mare tam-tam
lali moamaaaaaaaaaaa..ce autostrada ai tras.Cum ziceam,cred ca nu o mai duc,inca e mucioasa si tusitoare si asta abea dupa o saptamana de colectivitate.Am atatea nopti de cand nu am mai dormit cum trebuie,de m-am saturat.Eu ma gandeam la o friptura sau niste foetaj.DA fata,ziceai ca se duc la plimbare in gasca,sau la intalnire,in nici un caz la interviu,unde daca or sa fie angajate,tinuta de zi cu zi e una bussines. si sa vezi de acum incolo ce o sa ma mai bucatarescca deh..am scula de scula .Ce ????vorbesti serios?uaaaaaaaaaaaa..pai cati ani ziceai ca are?Ei sunt incantati?oricum ar fi,sarcina usoara si bebel la termen.

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

Buna dimi!!
Geta macar te-am rezolvat bine?
Pupici...

Pentru Raisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

Neata,
Cris-am terminat cu declaratiile ca deh era musai sa termin ieri!Nu l-am dus azi pe Andu la gradi,probabil il voi duce de luni ptr ca e cam racit.
Lali-ce sa zic-o surioara sau un frate sanatos sa va dea Dumnezeu!Nici nu vreau sa ma gandesc ce e in sufletul tau!
Cred si eu ca te topesti cand te uiti la puii tai cum se dragalesc!
Am avut si eu o zi cand mi-a plans Andu asa cum povestesti tu de bebelina si stiu cum e.Bine ca a trecut.
Cris-poate e mai bine asa adik sa tineti fata acasa pana in primavara si apoi sa o luati incet incet cu cateva ore pe zi.
Getik-te asteptam sa ne spui cum a fost azi la cresa!

Va las,mai vin mai tarziu ca iar am o groaza de treaba!

Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)

Mergi la inceput

Cris mandra are 37 si tata 48[:8].Daa,tata inca spera sa faa si un cuc... Chestia e ca nu stiu cum vor face cu numele copilului, ca el e vaduv,dar ea nu a divortat legal de fostul barbat.Oricum e fix treaba lor,ma mir si eu cat de detasata sunt.M-a distrat cum incerca tata sa se justifice in fata mea ,ca nu sunt bani de avort ca si cum pana acum la celelate 3 avorturi mi-au cerut parerea.Oricum parerea mea e ca e pacat sa se ajunga acum la avort ca metoda de contraceptie cand anticonceptionalele nu sunt atat de scumpe. I-am spus sa nu ii zica vreodata copilului ca de fapt nu a fost dorit ,ci a venit pe lume pentru ca nu au avut bani de avort,ca va suferi.Pana la urma va fi si frate/sora cu mine si trebuie sa imi pese de soarta copilului,nu?

Pupici.

Pentru Raisa

Mergi la inceput

Simina ma doare intr-un fel,in altul,nu stiu cum sa zic, parca ma bucur pentru ei. Un copil nu ar trebui sa fie cauza de reprosuri ci de apropiere. Am renuntat sa imi mai fac sange rau cu privire la ei ca nu rezolv nimic ,acum iau ca atare tot ce vine de la ei...

Pentru Raisa

Mergi la inceput