Strugurasi S-O11- BV Theea ,BV Zubi!! (108)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Foarte faine filmuletele cu masajul , abia astept sa fac si eu.
Multumim mult Ionela .

Lena - 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hellena_d spune:

de la noi inca nimic nou pe frontul de est asteptarea asta imi da mari batai de cap, visez numai nasteri .
nici o contractie, nimic....pe vineri am fost si la dr la spital sa ma consulte pe masa, nici un semn.....colul inchis,eu azi deja am intrat in sapt 40 si nu mai am rabdare. Daca lucrurile merg asa cred ca ajung sigur la cezariana, nu dau nici un semn fetelor, nu stiu ce sa mai cred. Bebe Petru se pare ca vrea sa stea la caldurica in continuare, el nu stie ca a venit vremea sa iasa afara? offf....sunt in butoi din cauza asta, la nimic altceva nu ma mai gandesc....

Sunt in 39 + cu o minune de la D-zeu Petru Severian !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

hellena_d, unii copii se lasa ma greu convinsi. Oricum , nu e neaparata ceza! Se poate declansa nasterea medicamentos. Ultima varianta e ceza

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 32+ cu

Mergi la inceput

Despre noi, multumim de intrebare, pot spune ca suntem ok. Burtica e in crestere devenind burtoi ceea ce, daca nu ar fi deranjant la miscari ar fi chiar comic. Bebe e miscacios si baga cate o extensie se simt ca-mi plezneste pielea si atunci imi amintesc faptul ca uit sa ma dau cu ceva pe burta.
Uit si in ce sapt sunt... acusica am 33 sapt si eu aveam 31 la semnatura
Ca si sarcina trecuta am stat excelent cu analizele pana in ultimul trim cand a aparut o problema cu Fe. Asa si acum, asa ca suplimentez cu fier preferand sa ma asigur ca bebe are rezerve ok la nastere ( decat sa ajung sa-i dau lui) Eu nu sunt prietena cu suplimentele de felul meu si ma enerveaza teribil, dar dac analiza a iesit sub limita ( usor sub) nu mai comentez...
Una peste alta ziua fug dupa Mihnea si mai fac si eu cate ceva prin casa iar noaptea traduc materiale din engleza in incercarea de a obtine acea acrediatare de consultant pentru lactatie pe care mi-o doresc mult mult...
Concluzia: nu stiu cand zboara timpul, sunt obosita dar sanatosi si impreuna deci fericiti

Mergi la inceput

Bine ca e bebele ok.
Ionela, daca ai nevoie as putea sa te ajut si eu cu traducerea. Daca tot stau acasa si nu am doar bebe in burtica, care nu necesita asa multa atentie .
Ai putea sa imi dai ceva de test, ca sa vezi daca iti place cum traduc

Lena - 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Hellena.. hai ca mai ai putin .. vei vedea ca nu se ajunge la ceza

Ionela... ce trece vremea.. tu esti printre cele mai mici burtici si ei deja mare....

Fetelor caruselul pt patut se potriveste fie pe patut de lemn fie pe patut pliant? vreau sa ii iau unul insa nu am gasit specificatii... ar trebui sa ma uit la ceva anume?

Cea mai fericita de Elena Alexandra (24.08.2011)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui seidana

Fetelor caruselul pt patut se potriveste fie pe patut de lemn fie pe patut pliant? vreau sa ii iau unul insa nu am gasit specificatii... ar trebui sa ma uit la ceva anume?

Cea mai fericita de Elena Alexandra (24.08.2011)

Poate fi doar pentru pliant, doar pentru patut de lemn (http://www.bebecarucior.ro/camera-copilului/jucarii-pentru-patut/baby-moov-carusel-muzical-jungla.html) sau pentru amandoua (http://www.buburuza.com/somn-usor/caruseluri-si-mobile/carusel-patut-pliant). Daca nu gasesti in descriere suna sau trimite email ca sa fii sigura.

Lena - 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Buna si din partea noastra

Ionela multumim pentru sfaturi.Eu o tineam pe ghinduta cu pieptul pe umar si cand am citit postarea ta am pus-o cu burtica si imediat a dat aerul afara.

Inca o intrebare.Cand le facem masaj?Dupa baita?
Sotul imi zice sa o imbrac repede sa nu raceasca, ea plange intr-una de foame.Nu stiu cand sa-i fac.Cand doarme?Ghinduta nu sta deloc treaza.Atunci cand se trezeste mananca si apoi adoarme la loc si tot asa.

Racheel fericita de ghinduta Anastasia-Maria (25.08.2011)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui racheel

Buna si din partea noastra

Ionela multumim pentru sfaturi.Eu o tineam pe ghinduta cu pieptul pe umar si cand am citit postarea ta am pus-o cu burtica si imediat a dat aerul afara.

Inca o intrebare.Cand le facem masaj?Dupa baita?
Sotul imi zice sa o imbrac repede sa nu raceasca, ea plange intr-una de foame.Nu stiu cand sa-i fac.Cand doarme?Ghinduta nu sta deloc treaza.Atunci cand se trezeste mananca si apoi adoarme la loc si tot asa.

Racheel fericita de ghinduta Anastasia-Maria (25.08.2011)

Nu e o regula stricta cu masajul . faceti cum va e mai ok. Eu preferam dupa baie ca era mai relaxat de la apa calda ( Mihnea a preferat apa mult mai fierbinte decat alti bebei, undeva la 42 grade nu 38). Faceam masajul la care statea ca mieluselul si apoi papa si nani.
Pe partea cealalta unii bebei obosesc la baie si li se face fomica ( asa cum patesc adultii dupa inot) . daca e asa faceti masajul inainte de baie, sau dimineata, independent de baie... cum va e mai ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Apropo de temperatura apei la baie.
Cat trebuie sa fie?
Eu o fixez undeva la 37 spre 38 si mi se pare asa rece.

24.08.2011 mami de Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 8 ani

camady's baby

Mergi la inceput