Strugurasi S-O11- BV Theea ,BV Zubi!! (108)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns athosik spune:

Buna ziua si de la noi

Imi cer mii de scuze k nu am mai intrat pe forum ...dar va citesc si imi place k ati ramas la fel de active

Despre noi va putem spune k suntem bine,sanatosi si papam si mancam si KK-m la fel de mult

Va pe toate mamicile si va tin pumnii la toate care va apropiati cu pasi repezi spre a deveni mamici!!!

Am si eu o intrebare daca se poate sa imi si raspundeti daca stiti: cred k pe azi-maine o sa ne pice buricutzul si as vrea sa intreb dupa ce curat locul dak trebuie sa pun ceva acolo ...sau...ce trebuie facut in continuare????Multumesc anticipat!!!

Va doresc o duminica frumoasa!

39+ cu robert-mihai
Dumnezeu sa ne ajute sa ajungem cu bine la final!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kora_B spune:

Ah, uitasem ceva important!!

Felicitari Zubi!!! Bine ai venit pe lume bebe de Zubi!!

36+ cu DPN 02.10.2011 si mamica de Iannis 2 ani +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nane spune:

Citat:
citat din mesajul lui seidana

NAne.. parerile sunt impartite.. unii zic ca e toata eu, altii ca e toata sotul.. noi am impartit-o asa: ochii , nasul, gurita si pruna a lui mami, forma fetei, urechile, manutele si talpitele, parosenia a lui tati..

Kora sa aveti duminica si distractie placuta ...

Cea mai fericita de Elena Alexandra (24.08.2011)

Parosenia!!! saracul bb!

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Sei, nu era un citat dintr-un clasic ceva, asa ca am luat-o drept un compliment si atat. Lasa, ca ma mai apuca d-astea si am sa mai scriu
Ma bucur ca esti mai linistita
athosik, ca si inainte sa cada buricul procedezi pana nu mai supureaza. Cum spuneam, eu am dat cu betadine, alte mamici au primit recomandare sa dea cu alcool ( alcool alb/spirt). Faci asa cum i facut pana sa cada.

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 31+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns athosik spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionelamaria

Sei, nu era un citat dintr-un clasic ceva, asa ca am luat-o drept un compliment si atat. Lasa, ca ma mai apuca d-astea si am sa mai scriu
Ma bucur ca esti mai linistita
athosik, ca si inainte sa cada buricul procedezi pana nu mai supureaza. Cum spuneam, eu am dat cu betadine, alte mamici au primit recomandare sa dea cu alcool ( alcool alb/spirt). Faci asa cum i facut pana sa cada.

Multumesc de raspuns ....la maternitate mi-a recomandat acool sanitar ... dar nu mai pun ceva plasture sau fasa sterila ceva????Nu o sa curga din mini-rana aia???

Mamica fericita de BB ROBERT-MIHAI (25.08.2011)
Dumnezeu sa ne ajute sacrestem mari si sanatosil!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Athosik.. noi am curat cu alcool ( spirt sanitar) si inainte sa cada si dupa ce a cazut... Noua ne-a cazut buricelul in ziua 5, i-a mai supurat vreo 2 zile si apoi s-a uscat, a curs la un mom dat si putin sange , cred ca din ceva scoarta , acum e curat si frumos... din cate stiu dupa ce pica si e uscat nu trebuie sa mai pui nici un plasure, sa mai intretii eventuall cu spirt ( dr de fam ne-a recomandat si rivanolul)

Ionela..
e un citat plin de suflet si zic eu ca ajunge...

NAne.. da e maimutica mica, are parut pe spate la codita, si firisoare pe urechi ca si tati, iar tati e mandru de asta, mami spera ca puful sa cada...
Cu prenatalul :
-ai salarul pe 6 luni,-aduni sumele - obtii vn pe ultimele 6 luni,
-imparti la nr zilelor lucratoare din ultimele 6 luni, si obtii vn mediu pe zi ,
-inmultesti vn mediu pe zi cu 85 % , obtii valoarea de prenatal pe zi,
-inmultesti cu nr zilelor lucratoare din luna,obtinand valoarea bruta din prenatal af lunii
- scazi impozitul (cei 70, 81, 126 lei - in functie de studii)
obtii valoarea neta a concediului

Cea mai fericita de Elena Alexandra (24.08.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui athosik

Multumesc de raspuns ....la maternitate mi-a recomandat acool sanitar ... dar nu mai pun ceva plasture sau fasa sterila ceva????Nu o sa curga din mini-rana aia???

Mamica fericita de BB ROBERT-MIHAI (25.08.2011)
Dumnezeu sa ne ajute sacrestem mari si sanatosil!!!

Nu, nu pui nimic. E posibil sa supureze putin... dar nu trebuie nimic pus ca nu e foarte puternica supurarea si oricum trece repede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Sei, eu zic sa mai asteptam macar 1 saptamana...sa implinesc si eu 38..:

macar sa ajunga mama la mine, miercuri

dupa avem verde...dar ma iau asa niste emotii cateodata

Oana 37+ cu Maria Ecaterina

Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MatzaRebela spune:

buna "dimineatza" burtici;))

noi nu am mai intrat ca am avut musafiri.. a venit mama mea de vineri pana azi si cu nepotica:) si de miercuri iar musafiri ;)) de data asta soacra;)) apoi sa vedem cand mi-l trimite si pe tata ca saracutul a lucrat ieri si nu a putut sa vina si era asa dezamagit :( dar lasa ca a facut mami poze si o sa i arate:)

astazi am implinit o saptamana;)) si bieninteles ne-a picat si vuricutul;) suntem fete mari putem iesi la plimbare fara stres:) hehehe

Felicitari zubi;)) bun venit pe lume bebe ayan;) multa fericire si sanatate va doresc

pupici si mai revin si mai tarziu acum astept sotul cu pempersi:))sa schimb cupilu:p
pupici

39+cu Kate Rina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Neata burtici si mamici!

Sei, bine ai revenit. Tare dulcica bombonica ta... iti vine sa o papi.

Ionela, mai spune-ne ce faci, ce face burtica ?

Lena - 35+

Mergi la inceput