Strugurasi S-O11- BV Theea ,BV Zubi!! (108)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui camady

Buna fetelor.

Ce vroiam sa va intreb .
Pana acum avea in jur de 10 scaune in 24 ore, inclusiv vreo 2 si noaptea.In ultimele 24 ore a avut vreo 3 fara scaun noaptea.E bine?
Ieri ne-am plimbat pe afara.Ce bine e perioada asta ca doarme cat o plimbi ...........si in felul asta a mancat si ea la 3 ore.

Sei eva a eliminat meconiul cred ca a doua zi in vreo 5 scaune.
Cum se manifesta colicii la voi? Eu deocamdata nu-i dau nimic de dureri de burtica.Ar trebui sa-i dau ceva preventiv? Din maternitate mi-au prescris Espumisan.

24.08.2011 mami de Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 8 ani

camady's baby

Sigur e ok cu numarul de scaune. Chiar nu-ti fa deloc griji pentru ele. E semn ca asimileaza mai mult din laptic. Asta difera de la copil la copil si de la perioada la perioada. Cum spuneam: 6-8-10 scaune pe zi sunt tot atat de ok ca si 1 la 10 zile pentru un bebe alaptat exclusiv. Atat timp cat scaunele au o sconsitenta cremoasa ca a mustarului, uneori ceva mai lichide, alteori cu bobite ca de mustar in ele e totul ok

Fain ca ati gasit si cum sa doarma mai multisor. Plimbarile fac bine. Poti iesi si de 2-3 ori pe zi afara, cat poti tu de mult. Ei nu are ce sa-i faca rau si poate ajungeti la un program mai aproape de ce iti doresti tu

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 31+ cu

Mergi la inceput

May
Oana, atat timp cat stiu, cu draga inima raspund. Acum sa ma descurc si cu timpul ca... parca sunt intr-o bucla si-mi fuge printre degete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefy13 spune:

Buna Dimineata!

Am ajuns si noi la 38s incheiate.
Raportez si eu kg , la 37s =+10kg, la 38s =+11 kg.

Am si eu o intrebare la proaspetele mamicutze : in cat timp dispare culoarea maro de pe sani? La mine 3/4 din san sunt maro si ma intrebam cand vor reveni la culoarea lor normala.

+ 38

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Pai cand vine si bb2 ..atunci sa vezi cum faci cu timpul , Ionela..

Oana 37+ cu Maria Ecaterina

Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!

Mergi la inceput

Pigmentarea sanilor- dispare treptat si intr-un timp indelungat. La mine disparuse de tot pe la 10 luni, daca retin corect. Sunt mamicvi la care dispare mai repede,la altele mai tarziu chiar. Oricum, dupa 3=4 luni se vede o diferenta semnificativa
Oana, da, si eu ma gandesc la momentul in care va fi si bebe 2. CChoar ma intreb cum am sa ma impart. Dar refuz categoric sa fac planuri. Oricum nu as putea afla acum ce functioneaza la noi. Voi vedea atunci. Probabil bebe2 va fi aproape tot timpul la purtator: in wrap si eu intr-o continua deplasare dupa Mihnea... cam asta e scenariul din mintea mea. Puiul cel mai mic va invata sa doarma si sa pape din mers... Probabil e un scenariu optimist... voi vedea. Sanatosi sa fim ca in rest...
Stii, cand era Mihnea mic mic de multe ori am fost atat de obosita ca spuneam : gata, eu nu mai pot.... dar imediat o luam de la capat ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.daca ne dam timp sa-i privim putin ne dau atata putere astia mici... chioar nu-mi fac griji. Stiu ca nu va fi usor dar nici mai mult decat pot duce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kora_B spune:

Neatsa!

Am incheiat ieri 36sapt. Azi e prima zi de saptm 37

Si azi noapte am dormit si eu ceva mai mult si mai bine

Acum ne pregatim de iesit cu prietenii cu copilasi cu tot, la Comana, la ceva km de Bucuresti, dar nici prea departe, in caz ca se declanseaza nasterea am timp sa ajungem

Eu sper sa stea bebe cat mai mult, pana pe 28sept chiar. Dar sa vedem ce zice dr la eco de joi, cum se prezinta uterul. Daca pare ca e sub 'presiune' prea mare - risc de rupere uterina - probabil ca o sa-l scoata pe bebe mai devreme.

Om vidiea noi

Va si o duminica placuta in continuare!

36+ cu DPN 02.10.2011 si mamica de Iannis 2 ani +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nane spune:

Neatza fetele!

Felicitari mammacitas! Sa aveti copiii sanatosi, frumosi si voiosi! Foarte dragalashi bbii de i-am vizionat pe grup! Si se mai fac inca. :)
Sei bb al tau mi se pare ca seamana cu tine, asa-i?
Ionela chiar ca esti enciclopedie ambulanta. De unde sti atatea?

Raportez si eu +12 kg la 33s. Contractiile s-au mai linistit, am voie sa ma plimb, nu mai trebuie sa stau numai la orizontala, dar tb totusi sa fiu cuminte si sa nu fac niciun fel de efort. Colul e lung de 5 cm si inchis (yuhu!), deci incep sa fiu om normal.

Ce mai face Hayat?

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Neatza si de la noi..

Azi suntem tot balonate dar ceva mai bine, adik a ramas umflata numai partea cu stomacelul , nu mai e toata burtica iar dunga cu buricul nu se mai vede...Asteptam sa vedem ce se intampla, ii dau sab simplex 12 pic la o masa, apoi fie pauza, fie un maxim de 10 picaturi, o tin sus cat mai mult dupa masa , masaj pe burtica, si o mai tinem pe burtica...
Ionela , cate stii.. ce ma bucur ca esti in grupul nostr, eu una m-am calmat f mult datorita raspunsurilor tale...
Caca facem asa cum ai zis... mustar, uneori cu granule alteori simplu, sau apos, facem de peste 5-6 ori pe zi , nu stiu exact cat ... dar facem..

Eu inca nu ma incumet sa iau wrap, ma gandesc ca daca nu o sa il folosesc?

Camady.. la noi colicile sunt cu strans pumnii, adunat picioarele, inrosit, scoate niste sunete ca de scremut, e nervoasa, si mai nou plange .., aici e buni de vina ca tot cu ea in brate sta...
Incearca sa folosesti wrapul, poate contactul de piele langa piele o linisteste si o adoarme.. A mea numai daca incep sa o mangai si imi simte palma se calmeaza si motaie..

Oana.. 37... inca un pic si se deschid portile...

LALI.. multumesc din suflet..
Ionela.. te cert nu vad pe prima pagina mesajul tau, atat de frumos.. cu linistea sufleteasca...

Cafea decofeinizata avem voie?

Cea mai fericita de Elena Alexandra (24.08.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

NAne.. parerile sunt impartite.. unii zic ca e toata eu, altii ca e toata sotul.. noi am impartit-o asa: ochii , nasul, gurita si pruna a lui mami, forma fetei, urechile, manutele si talpitele, parosenia a lui tati..

Kora sa aveti duminica si distractie placuta ...

Cea mai fericita de Elena Alexandra (24.08.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nane spune:

ps. explicase parca Sei la un mom dat cum se calculeaza cei 85% pe care ii primim in pre/postnatal, dar nu mai reusesc sa gasesc postarea. Imi aduc aminte ca se facea media aia zilnica, dar nu mai tin minte daca din media zilnica se facea 85% sau daca aia era deja cu 85%... Mai stiti cum era exact treaba?

33+

Mergi la inceput