Strugurasi S-O11- BV Theea ,BV Zubi!! (108)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Lena... vreau sa-l comand din strainatate.. http://www.crazytoys.ro/jucarii/Jucarii-pentru-patut-26/Fisher-Price-91/11769/Rainforest-Carusel-cu-telecomanda-Peek-a-Boo.html asta e cel pe care-l vreau si am cautat pe n siteuri sa vad un feedback ceva dar nimik.. poate stie cineva..

A mea sta in apa ca broscuta...ii place de numa...

Cea mai fericita de Elena Alexandra (24.08.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Pai Sei, chiar daca vrei sa il comanzi din strainate. Suna pe un site unde il au in stoc (http://www.kiddy.ro/caruseluri/70-carusel-fisher-price-rainforest-peek-a-boo-leaves.html) si intreaba. Si asa o sa stii. Presupun ca e identic cu cel pe care il comanzi din strainatate...

Lena - 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kora_B spune:

Gertruda, tu unde mergi la consultatii la dr R.Constantin? La Medlife sau la Sanador?
Eu de vreo luna jumate merg la Sanador ca mi-e mai aproape de unde ne-am mutat. Si tot pe 1sept am fost si eu la ea la consult Poate ne-am intersectat pe acolo (daca ai fost la Sanador).

Mie in principiu, mi-a programat cezariana pe 21 sept, dar daca e ok uterul (si eu cu psihicul) atunci ma reprogram ptr 28 sept.
Mai vedem cum e si bebe, cand ma duc iar la ea, tot la sanador, pe 8sept seara.

Tu mai ai putin Vreo 2 saptamani In curand scoatem motzatele si ptr tine Dar nici foarte devreme, sa mai stea bebe la 'copt'

Citat:
citat din mesajul lui gertruda32

FELICITARI BUJO , sa-ti fie sanatoasa micuta si sa aiba o viata minunata !!!! In legatura cu medicul, indiferent ce i-ai fi facut, el trebuia sa-si faca meseria pana la capat cu profesionalism. Nu trebuie sa-l lasi sa te mai afecteze, important e ca sunteti voi bine, concentreaza-te acum numai pe minunea ta si incarcate cu ganduri pozitive
ZUBI NASTERE USOARA si UN BEBE DE NOTA 10 !!!!!

Eu am intrat azi in 37 de sapt si sunt f incantata ca am trecut pragul asta .Am fost ieri la dr , fetita mea a mai crescut 100 g de sapt trecuta, are 3.111 g, a coborat f jos, e in pozitie de start dar din fericire am colul inchis si lung de 2,5 cm. Gradul de maturare al placentei este 3, ca si sapt trecuta, in fine, dr pare multumita, sapt viitoare o sa merg la ultimul control iar in maxim 2 sapt programam cezariana, undeva prin 14-15 sept. , asta in cazul in care nu ne face bebelusa vreo surpriza

Incepand de azi dimineata am niste dureri f mari la oasele bazinului, in zona inghinala si ma inteapa f tare colul, il simt si f moale. Ati avut vreuna dintre voi simptomele astea?

36+ cu

36+ cu DPN 02.10.2011 si mamica de Iannis 2 ani +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michella78 spune:

seara buna fetelor!
eu sunt tare obosita, desi n-am facut nimic azi. simt mai multe contractii, neregulate insa.
cu masajul depinde de bebe, asa cum a spus Ionela. in general se face dupa baie. dar, Teodora, dupa baie urla de foame/somn ca din gura de sarpe, nici vorba de masaj, asa ca noi l-am mutat inainte de baie.
Revin, ca merg sa o spal pe Teodora pe cap!

michella mami de Teodora si 36+cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Multumesc fetelor pentru informatii.
Azi a venit nasa pe la noi si am facut baita.Nu am plans deloc si nici dupa si am facut si masaj. nu inteleg de ce la ea nu a plans si la noi plange.Cred ca ne simte ca suntem panicati

Camady si mie mi se pare rece apa la 38 grade,Azi am facut baita cu apa mai fierbinte.

Pentru mucisori ce sa folosesc?Batista bebelusului?Am auzit ca cea de la arriana ar fi buna.Pareri ca avem nasucul infundat.

Racheel fericita de ghinduta Anastasia-Maria (25.08.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Didiana, ce mai faci maamica?Esti suparata pe noi?
Vino te rog la apel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kora_B spune:

Racheel, noi am folosit cu succes fie pompa din aceea manuala (in forma de para,simpla) fie pompa electrica ptr scos mucisorii. Tot pe astea vom merge si la al2le baietel. Avem o problema cu batistuta bebelusului din cauza ca tb conectata la aspirator. Stiu ca e doar la noi in cap piedica, dar deh...

Cat despre temperatura apei din cadita, pe la 38-39 folosim noi. Avem cadita care are si termometru pe un perete al ei si ne arata care e maximul de temperatura recomandat.
In caz ca nu am fi avut termometru, dr ne-a zis ca putem verifica temperatura apei fie cu cotul fie cu incheietura mainii (astea sunt zonele cu piele a carei sensibilitate e apropiata de cea a bebelusului).

Ideea este sa nu fie nici prea fierbinte, ptr ca pielea bebelusilor e subtire si sensibila, iar la ei nu este posibila ajustarea in mod natural a corpului la temperaturi prea mari, cum o facem noi adultii (intr-o anumita limita si noi ).

Eu ma retrag la somn. Sper la o noapte linistita ca si noaptea trecuta

Va

Citat:
citat din mesajul lui racheel

Multumesc fetelor pentru informatii.
Azi a venit nasa pe la noi si am facut baita.Nu am plans deloc si nici dupa si am facut si masaj. nu inteleg de ce la ea nu a plans si la noi plange.Cred ca ne simte ca suntem panicati

Camady si mie mi se pare rece apa la 38 grade,Azi am facut baita cu apa mai fierbinte.

Pentru mucisori ce sa folosesc?Batista bebelusului?Am auzit ca cea de la arriana ar fi buna.Pareri ca avem nasucul infundat.

36+ cu DPN 02.10.2011 si mamica de Iannis 2 ani +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_t spune:

Bravooo Thea!!!!! Felcitari! Sa fie sanatoas, norocos si voios!

38+ Doamne iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_t spune:

Felicitari Zubi!!!

38+ Doamne iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gertruda32 spune:

Kora B - Si eu merg tot la Sanador in fiecare joi, dar in jur de ora 17. Tu la ce ora mergi de obicei?
In principiu dna dr mi-a propus sa facem cezariana undeva pe 14-15 sept dar o sa stabilim joia viitoare exact data. Sper sa nu se grabeasca dra pana atunci pt. ca a coborat f jos si ma loveste f puternic in col ( doare ingrozitor de tare). De cateva zile simt o presiune tot mai mare pe col si a inceput sa ma doara cand urinez, plus ca am dureri de burta, ma doare tot bazinul mai ales zona inghinala. Am vb cu dna. dr. si mi-a recomandat uscosin, nospa si diazepam. Nu cred ca am contractii pt ca nu mi se intareste burta si nici nu ma doare spatele.
Ce spuneti fetelor, se apropie momentul? Cele care ati nascut, ati avut simtomele astea inainte de declansarea travaliului?

37+ cu

Mergi la inceput