Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (1)
Raspunsuri - Pagina 10
baby78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui crispro Doarme copilul. Am stat langa el, dar eu nu reusesc sa adorm. doarme de 2 ore. o fi prea mult si de asta nu doarme noaptea??? Of! Cam din martie are trezirile astea, de minim o ora. Dar de 2 zile sunt chiar in toiul noptii (cam de cand umbla cu hamul - ma gandesc ca poate o fi avand legatura, poate e incantat si de asta nu poate dormi, de grija umblatului). De mancat mananca mult mai bine, tot cu jucarii, dar in 10-15 min maxim!!! asta peste zi, ca Lp-ul tot greu il bea. Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)Poze Sa-l ajutam pe Alex |
Cristina trebuie sa te linistesti ca nu duce la nimic bun starea pe care o ai...Fetele au spus tot si au dreptate..Trebuie sa te linistesti pentru tine in primul rand 
Trebuie sa te odihnesti si Vlad trebuie sa doarma macar 13 ore pe zi (uite site http://www.babycenter.com/0_how-much-sleep-does-your-child-need_7645.bc )
De exemplu daca Tudor doarme in 24 de ore mai putin de 13 ore e jale...E nervos, marait ..agitat si nimic nu ii convine ..iar seara il culc tare greu...Dar daca are somnul de minim 13 ore e ok..vioi ..binedispus si seara doarme relativ usor...
Eu cred ca Vladut iti simte tensiunea si teama si devine automat si el agitat si marait....O mama calma = un copil calm..Asa ca trebuie sa te detasezi un pic de tot ceea ce inseamna casa si copil si sa te destresezi

Iuliana mami fericita de minune
Tudor 05.08.2010
Victo spune:
da, lala si Mihai mergea asa..ce mai radeam de el!!! :):):)..da eu nu ma-m gandit la nimic din astea..:)
no, fusai la tanti psih..si eu ca si Cristina..dupa voce as fi zis ca e mai in varsta :)..i-am si zis ca ce tanara e..nu stiu cum a luat-o..:)dar macar are un copil de 3 ani.
a trecut asa de repede ora..nu stiu cd oi termina eu de povestit.:):)si ce solutii om gasi.
am tras vreo 2 concluzii..Stefan e un copil normal..io si sotu avem probleme.nimic nou, nu?:)
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
laurika1982 spune:
Saluatre fetele!!
Bine v-am gasit in casa noua, sa ne fie de bine schimbarea :).
ASAA:Cris, eu bag de 3 zile Magne b6, ca simteam ca ma urc pe pereti si sunt mult mai bine.Incearca sa te calmezi ca doar nu vrei sa ajungi pe la stiri, ce Dzeu?!Eu una de vreo cateva saptamani numai in certuri cu sotul o tin..ma gandeam si la divort.hai, incearca sa te linisteti, ca V sigur simte agitatia ta, tu stai cel mai mult cu el si de aia te simte, te cunoaste cel mai bine.uite, de exemplu fi-miu, daca ma supar si ii intorc spatele , vine imediat la mine sa ma impace, sa ma pupe.poate nu mai ai rabdare pana vine mama ta, nush ce sa zic, mai da-le incolo de cantitati de mancare, cand si cat mananca.Vlad tre sa aiba o mama linistita ca altfel devine si el un agitat.Pupam Sa te simti mai bine!!
Laura Mami de Minune Cristian Alexandru 10.08.2010
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui bumblebee LUNA 12 23.07.2011 1+ Alina si Victor Andrei - 23.07.2010La mare, la soare! |
l-am vazut pe zambarila mic...
ce frumosi sunteti ...dar ce boala a avut? cred ca am pierdut sirul evenimentelor...LA MULTI ANISORI CU SANATATE SI MULT NOROC SARBATORITILOR ZILEI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP 2
ERIC SI FILIP 1
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
bumblebee spune:
Am uitat sa va spun neste treburi importante
.
Una bucata sot al meu, plecat in Delta, de azi dimi, intoarcerea duminica, probabil seara.
Eu, azi, curatenie si pitic (pitic care testeaza extensia legaturilor nervoase ale lu' ma-sa).
Maine, pitic, somn la pranz alaturi de pitic. Seara, un sut in fund la pitic, mama denaturata in club cu fetele
, inainte de astea vom servi un intaritor la mama denaturata acasa, ca deh, nu plecam pe uscat in club
.
Se mai baga careva?
PS: Nu aruncati cu rosii in mama denaturata, e si ea dintr-o specie 'speciala'. Rosiile folositi-le pt sucul de rosii pt iarna! 
Alina
si
Victor Andrei - 23.07.2010
La mare, la soare!
bumblebee spune:
Andreea, a avut un fel de viroza eruptiva, un virus nou. Bonus o infectie (e drept ca au fost culturi rare) cu E-Coli in gat! Febra peste 39, viroza a avut eruptii si pe organele interne, pe buze, in gat, cu greu (mai bine zis cu forta) l-am hidratat atunci.. urla mititelul si la o inghititura de apa. Dar, multumim bunului Dumnezeu, a trecut! si fara spitalizare! 

Rody, si eu de abia astept sa vina mami tau
. 
Alina
si
Victor Andrei - 23.07.2010
La mare, la soare!
eladea2005 spune:
cristina, abia acum am vazut cat ti-au scris fetele...
eu nu citisem inainte de-a scrie...![]()
ce pot sa-ti spun ca tot pentru pb de somn, dar la Eric, am vorbit la un moment dat cu o drita neurolog foarte buna si renumita din Cluj, prof dr Benga Ileana (de fapt ii scrisesem mail), mi-a raspuns f detaliat si am ajuns la concluzia ca nu are nimic copilul...adevarul e ca trezirile s-au rarit pe masura ce-a trecut timpul, dar el si acum se trezeste noaptea, o data, maxim de 2 ori...
uite aici un site al spitalului de copii cluj, clinica de neurologie si lista medicilor:
http://www.spitcocluj.ro/sectii.php?sectia=17
ce am observat la Eric, e ca daca are activitate fizica, joaca, etc. pana seara si e obosit, doarme rupt...mai si viseaza si vorbeste in somn, dar asta e...![]()
no, nu stiu ce sa zic, daca te pot ajuta cu ceva, spune-mi...
Gabitza, si noi cu tzitzi la greu...si pe mine ma termina noptile...de n ori...tot zic ca-l intarc, dar mi-e asa greu sa fac pasul asta...
LA MULTI ANISORI CU SANATATE SI MULT NOROC SARBATORITILOR ZILEI!
ERIC SI FILIP 2
ERIC SI FILIP 1
Printul Eric are...
BLOG DE PICI...
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui bumblebee Andreea, a avut un fel de viroza eruptiva, un virus nou. Bonus o infectie (e drept ca au fost culturi rare) cu E-Coli in gat! Febra peste 39, viroza a avut eruptii si pe organele interne, pe buze, in gat, cu greu (mai bine zis cu forta) l-am hidratat atunci.. urla mititelul si la o inghititura de apa. Dar, multumim bunului Dumnezeu, a trecut! si fara spitalizare! ![]() ![]() Rody, si eu de abia astept sa vina mami tau ![]() Alina si Victor Andrei - 23.07.2010La mare, la soare! |
uffff, bietul de el...ma bucur ca ati scapat cu bine..

LA MULTI ANISORI CU SANATATE SI MULT NOROC SARBATORITILOR ZILEI!
ERIC SI FILIP 2
ERIC SI FILIP 1
Printul Eric are...
BLOG DE PICI...
rodyka spune:
cris, tocmai am vb cu sora-mea despre tine si Vladut si mi-a spus ce sfaturi a primit ea pentru ea si Natalia, la vremea respectiva. inainte de culcare, o plimbare PE JOS, sa oboseasca. joaca multa, dar nu asa nu jucariile in jur. joaca cu miscare, urcare/coborare de scari, ascuns/alergat/plimbat. are nevoie sa se oboseasca mai tare ca sa doarma. ei i-a recomandat sa-i dea si o doza de Nurofen seara pentru calmare, in jumate de ora cel mult dormea. acuma eu cred ca depinde mult de la un copil la altul dar, la fel, daca o vad pe Isa ca nu are de gand sa doarma la 22, o scot afara 15 minute si ne plimbam pe strada (intr-o vreme mergeam cu tati in parculet la ora aia, mai ti minte?), apoi intinde ea singura mainile s-o iau in brate, incepe cu frecat de ochi si asta e semnalul. pana urcam in casa si ne pregatim de nani, mos Ene e in patut, asteptand-o 
am implinit un anisor!!
Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
am implinit 10 ani!!!
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)
Alice_Elena spune:
Seara buna!
Azi am facut putin curat in casa si asa tare obosisem ca m-am culcat si eu cu mara la pranz. Acum n-am somn.
Mara face ce face si se loveste. Acum are o vanataie pe obraz, a doua intr-o saptamana. I-am cumparat gel de arnica sa vad daca functioneaza.
I-am facut curat prin haine. Nu stiu unde le mai bag pe alea care nu ii mai vin. Trebuie sa fac loc si pt putzica. Acum de ziua ei a primit un morman de hainute iar
Cristina dormi sau iar bantui prin casa?
Mami de
Mara Nicolle (20.08.2010) si
20+