Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***342***

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Hola!

Ieri ne-am intors din italia. Azi dimi' l-am lasat la gradi' si io umblu de nebuna prin oras
Astept sa se faca ora 4 sa merg dupa el.

Va pup

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

Bine ai revenit! Vrem poze din vacanta!
Pupam Ian curajos (tu si mai curajoasa cred ca ai fost).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Multu', Bianca

Io m-am cintat cu el in brate si inca am indoieli, in sensul ca am un pitic pe creier care-mi spune ca POATE -daca inca nu lucrez- ar fi trebuit sa-l mai tin acasa.

In fine, astept sa treaca 2 saptamini sa vad cum se acomodeaza. sper sa doarma la prinz si nu din cauza plinsului.

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

Bey bey nu ma descurajati, adika eu credeam ca gata ati trecut hopul, pey ce fac eu maine, ca m-a speriat si o asistenta ca nu ma lasa delok in clasa, nici pe hol, nici la geam, mai am sa stau pe acoperis, adika sa plek pur si simplu? maine o sa am tensiunea 50

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

unde se gasesc chestii de genul asta:
http://www. amazon.com/Unisex-Boost-Dance-Sneaker-S0528LBLK8-0/dp/B001GBIYLE/ref=sr_1_44?ie=UTF8&qid=1315209884&sr=8-44

stie cineva?

la noi in tara adica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

salutare
va mai citesc si eu in fuga calului dar tot prinsa rau sunt saptamana asta. multa hartzogarie si nu imi gasesc deloc o pozitie comoda la birou. ori ma doare spatele ori ma bumbaceste piticu'...care cred ca nu are loc destul. pt spate incep kineto saptamana asta...pt bumbaceala nu am solutie inca

mama de mic +

Aris, nu ai cumva drum pe la Obor? Eu am biroul pe Maica Domnului nr. 44A si...am canutza la mine!!!

_

Gigelica ,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009

Mergi la inceput

Oli, ramane sa ne vedem sambata dimineata la Ferma Animalelor? Cine vine? Sau...mergem in alta parte???

_

30 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

gige - lasa-o acolo intr-un sertar ca maine poimaine trebuie sa vin pana la synevo pe grozovici. poate te prind in pauza de masa?!

bebe-strumf - pai n-are nimic, bafta luna viitoare si baga folic zilnic

ina - bine ai revenit
bafta la gradi, in primul rand tin pumnii pt tine sa te obisnuiesti cu ideea ca tare greu e sa faci pasul mai ales cand exista alternativa. daca tot ai facut pasul asta fi buna cu tine si nu te mai indoi de decizia ta. o sa vezi ca ii prinde bine baiatului si in curand o sa iti dai seama cat de bine iti prinde si tie. eu am fost mereu de parere ca nu conteaza atat cat de mult timp petrecem langa cei mici in decursul zilei ci mai mult conteaza calitatea acestui timp petrecut impreuna. o sa vezi ca dupa o zi in care ai avut timp si de tine o sa fi mult mai disponibila pt cel mic

monnvas - si noi am ajuns rapid la programul lung din aceelashi motive. daca il luam la 1.30 nu reuseam sa il culc pana la 3-4, se trezea dupa 6 si apoi seara ne apuca 11 si ceva, dimineata trageam de el. apoi am incercat sa il iau la 4 fara sa mai doarma acolo dar era atat de obosit si desi se culca la 8 seara in alea 4 ore ma toca marunt marunt.

ilinca - bucura-te..probabil nu o sa tina mult minunea. al meu dupa vreo 2 luni s-a adaptat la consumul de energie in cadrul sistemului si a revenit la programul de somn initial. e adevarat ca nu il mai apuca 11 noaptea niciodata(exceptie facat petrecerile)

cam atat am tinut minte sa raspund si eu

mama de mic +

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aris26

gige - lasa-o acolo intr-un sertar ca maine poimaine trebuie sa vin pana la synevo pe grozovici. poate te prind in pauza de masa?!

mama de mic +

It's a deal...ma gasesti aici sa stii. Daca nu, o iau vineri acasa si poate veniti si voi la intalneala de care zicea Oli...

Vedem noi...

_

30 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Am cuclat piticul si acum sunt in pauza de masa. Astazi am zi de calcat.

David era cuminte cand am ajuns noi acolo. Lua masa. Cand ne-a vazut nu stia ce sa faca, sa planga sau sa rada. A fost tare scump.

Am vorbit cu Gaza sa ne vedem in parc la Mogosoaia. Este tare frumos acolo, am fost si noi odata. Au multe chestii pentru copii, un loc de joaca, parc, lac, este si o terasa draguta. Ne gandeam sa punem intalnirea devreme. Undeva pe la 10-11. Ce ziceti, este ok? Cine se inscrie?

Inapreda sa va fie de bine vacanta. Asteptam relatari. Si sa ne povestesti cum a reactionat Ian in prima zi de gradi

Olga, mamica lui David iepurasul si 16+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Am cuclat piticul si acum sunt in pauza de masa. Astazi am zi de calcat.

David era cuminte cand am ajuns noi acolo. Lua masa. Cand ne-a vazut nu stia ce sa faca, sa planga sau sa rada. A fost tare scump.

Am vorbit cu Gaza sa ne vedem in parc la Mogosoaia. Este tare frumos acolo, am fost si noi odata. Au multe chestii pentru copii, un loc de joaca, parc, lac, este si o terasa draguta. Ne gandeam sa punem intalnirea devreme. Undeva pe la 10-11. Ce ziceti, este ok? Cine se inscrie?

Inapreda sa va fie de bine vacanta. Asteptam relatari. Si sa ne povestesti cum a reactionat Ian in prima zi de gradi

Olga, mamica lui David iepurasul si 16+

Noi ne inscriem!

_

30 martie 2009

Mergi la inceput