Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***342***
Raspunsuri - Pagina 18
Ela78 spune:
Ina, mult curaj mami

Sa stii ca lui ii este mult mai bine decat ti-e tie acum la inceput. Adaptare usoara la gradi! si sa stii ca ai luat decizia buna
Cum a fost in concediu?, ne pui niste poze sa-l savuram pe Ian cel dulcic din insorita Italie?
Noi pe 1 septembrie am sarbatorit aniversarea a 4 ani de casatorie, ce repede au trecut
, asa ca dam cu mare intarziere de baut 

Ca sa marcam cumva momentul, am facut o escapada la munte, mi-a placut foarte mult oraselul Curtea de Arges, barajul Vidraru, Balea Lac, Transfagarasanul e distrus jumate, am dormit in Campu Lung Muscel si am vizitat si pe-acolo lacul de acumulare Rausor si cabana Voinea.
Astazi e prima zi de gradi dupa vacanta, sunt curioasa cum a fost pentru Ianis, si mai ales daca a avut tupeul sa ceara pisu (noi suntem fara pampers si noaptea).
Elena,
fericita de
Ianis Cezar (04.04.2009)
Bianca2503 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui olishka Am cuclat piticul si acum sunt in pauza de masa. Astazi am zi de calcat. David era cuminte cand am ajuns noi acolo. Lua masa. Cand ne-a vazut nu stia ce sa faca, sa planga sau sa rada. A fost tare scump. Am vorbit cu Gaza sa ne vedem in parc la Mogosoaia. Este tare frumos acolo, am fost si noi odata. Au multe chestii pentru copii, un loc de joaca, parc, lac, este si o terasa draguta. Ne gandeam sa punem intalnirea devreme. Undeva pe la 10-11. Ce ziceti, este ok? Cine se inscrie? Inapreda sa va fie de bine vacanta. Asteptam relatari. Si sa ne povestesti cum a reactionat Ian in prima zi de gradi ![]() Olga, mamica lui David iepurasul ![]() si 16+ |
si masa de pranz o mananca copiii la carciuma? si somnul de pranz pe iarba?
Bianca2503 spune:
io intrebam de masa de pranz i sde somn pentru ca noi ne trezim de la 6.30-7 iar ora 11 e deja inaintata.
adica noi la 9 suntem afara si satm pana pe la 12.
Dodo-pui spune:

v-am citit dar ....cum m-am abia m-am intors de la "dintolog"( unde din lipsa de buget nu am mai trecut de 10 ani
...nici azi nu as fi mers dar deja de 3 zile doar apa mai puteam bea,sa mestec nici macar inmuiat nu mai mergea.Dintologul tanar
cu o mana super usoara...mi-a facut si anestezie(injectie ) sa poata lucra fara sa-l musc
.Acum pe jumatate amortita...si muta
,dar e ok caci Isabella inca doarme iar Bogdi a inteles ca nu pre pot vorbi acum.
Gazadrum bun si sa va fie bine acolo unde plecati

Felicitari tuturor gradinarilor
Munica
sper sa fie bine pana la urma
Gigelica imi place sa te "vad" mai des pe aici
Am vazut toate pozele de la "gaseala" de la sfarsitul lunii august sunteti superbe dar dupa ghiocei care-s cei mai cei
.
Mai avem o saptamana si incepem scoala eu am deja emotii
am asteptat atatia ani acest pas...foarte important pentru normalitatea noastra.
PS:Daca-mi mai amintesc ceva sau ca vroiam sa scriu cuiva revin
all
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.
inapreda spune:
Va multumesc la toate pentru incurajari, sinteti mortale! 
Desi anul acesta am fost dezamagita de locatia aleasa, o sa pun si poze din concediu; dar sa-mi recapat energia ca acum n-am chef de nimic; stau cu laptopul in brate si tocesc F5-ul de cind am auzit ca o sa primesc setarile si parola ca sa-l pot vedea pe Ian pe camera; inca nimic 

Cu greu, m-am urnit si i-am facut lui Jambo un gratar pentru prinz; valizele zac nedesfacute in sufragerie; asteptam macar un telefon sa-mi spuna ca doarme (sau ca nu doarme); stie ca sint disperata dar cred ca e ocupata cu inceputului noului an si doar nu e Ian singurul copil din gradinita! ![]()
E ok sa-i iau o jucarie cind merg dupa el? Sau e rasfat? ![]()
Scuze ca nu raspund nimic nimanui si va toc marunt cu "treaba" mea. O sa ma revansez ![]()
PS. Ela LA MULTI ANI fericiti alaturi de Dan!
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
La 2 ani
inapreda spune:
Inca o intrebare paranoica si promit ca nu va mai stresez: credeti ca nu am primit setarile pentru ca Ian plinge rau si sa nu ma stresez mai tare??? ![]()
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
La 2 ani
inapreda spune:
| citat din mesajul lui Bianca2503 INA, io ii mai iau din cand in cand lui Vladimir cate o mica surpriza. Se bucura si ii place! Io i-as lua ca merita! |
Gind la gind cu bucurie!!!

Asa-mi place raspunsul tau!!!!

Gina lu' Ian
Mi-e dor...
La 2 ani
Bianca2503 spune:
INA, io ii mai iau din cand in cand lui Vladimir cate o mica surpriza.
Se bucura si ii place!
Io i-as lua ca merita!
Bianca2503 spune:
| citat din mesajul lui inapreda Inca o intrebare paranoica si promit ca nu va mai stresez: credeti ca nu am primit setarile pentru ca Ian plinge rau si sa nu ma stresez mai tare??? Gina lu' Ian Mi-e dor... La 2 ani |
Io cred ca a uitat sa ti le trimita.
mie mi-a dat setarile face to face. daca plangea atat de rau te chema sa il iei (asa cum a chemat-o pe Olga).
aris26 spune:
In principiu puneti-ne si pe noi pe lista pt mogoshoaia. asta daca nu ma mananca de vreo vama in week-end![]()
ina - poi suna tu dupa parola si instructiuni ca daca ti le da peste o saptamana fix atunci nu maia i nevoie de ele ca ai trecut de eprioada stresanta si suna sa intrebi de el. nu te jena pe nervii si banii tai
gige - asa ramane
mama de
mic +

si