Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***342***

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Nicky, welcome back !!

Asteptam vesti si de la celelalte mamici care absenteaza in ultima vreme de pe forum !!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Neatza tufete.

E luni. Si cheful aferent...Adica intelegi...am de munca cu carca, dar stau asa linistita intr-un colt, cu ceasca de cafea in mana, paote, poate imi trece si se rezolva de la sine...

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

Buna dimineatza!
dupa un sfarsit de sapt obositor, v-am zis ca ma pun pe copt..plus curatenie...n-am iesit nicaieri...

o zi faina, ce sa mai Arianei ii curge nasul, desi maine voiams a duc copilul in colectivitate...sa vedem cum doftoricim...iar ce ma scoate din minti este ca nu vrea sa se trezeasca pana in 7.30...nici cu muzica, desene, sau Trinitas vb lui Floric..zice ca ramane singura acasa...radem pe langa ea dar cat sa mai radem...
Nicky asa da gascao principessa foamoasa foc plus Mister carlige e de belea...
Olishka de pedalat acum incepe tot pe tricicleta, insa mai imp este sa se dea jos de o mie de ori sa-si de acu ruj...

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Salutare!!!

Multumim mamici de incurajari. Noi am luat-o de la capat cu gradinita. Astazi a fost cam nasol. A urlat tare cand l-am dus. Acum s-a linistit. Sunt in curte si se joaca. Imi vine sa pup monitorul

Bebe ce harnicuta ai fost Sa va faceti bine repede ca sa incepeti si voi operatiunea gradi

Nicky sunt tare frumosi copilasii tai. M-am uitat cu drag la poze. Se vede la Nicho o iubeste pe Katya. Sper sa fie si la noi la fel, armonie in familie

Sa aveti o zi frumoasa!!!

Olga, mamica lui David iepurasul si 16+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Citat:
citat din mesajul lui olishka
Si noi trebuie sa ducem exudat si copro. Dar la noi e simplu, facem in pampers Pune-l la olita intr-o zi. Prevenarul l-am facut.

Eu sunt tare fericita ca este aproape de casa. Ma gandesc ca atunci cand o sa ansc, sigur in primele zile n-o sa ma pot duce la gradinita cu el dimineata, asa ca o sa le trimit pe mama, soacra, sor-mea si cine o mai fi pe-acasa. In plus, o plimbare pe jos ii face mai bine.

Noua nu ne-au zis nika de analize... dar acum ca ziceti... cred ca trebuie sa ma apuc sa citesc contractul ala pe care ni l-au dat... poate gasesc acolo ceva.

A-propos de gradinita aproape de casa, la noi s-a deskis o gradinita fix in spatele blocului: frumos prezentata, super-aproape si ieftina(66%din prezenta)... Dar deocamdata noi suntem asa de multumiti de gradi la care e Adela acum, ca nici nu m-am obosit sa ma interesez prea mult... si eu ma gandeam ca in momentul in care ma decid sa ma gravidesc poate ar trebui sa consider si mutarea copilului la o gradinita mai aproape... mai vedem, mai studiem...

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

sorry ca nu ti-am rasp dar n-am mai intrat decat pe mess aasa intre bebe lilly si nuki...
si eu voiam nsama gravidesc, insa se vede ca nu ne-am lipit in C.O. destul, ca venira "musafirii" cu o sapt inainte.
eu care tot luam Lantigen B de la farmacia de vis-avis, bagam in plasa si niste acid folik...na na na

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Buna dimineata dragelor,

Sunt la birou si mi-am propus sa intru din nou...mai des, sa vorbesc cu noi.
Cine vrea poze de la Moeciu sa imi dea PM.
Sunt suparata...azi dimineata am aflat ca un prieten (un tip pe care eu il consideram prieten) s-a casatorit fara ca noua, grupul lui de la fostul job, sa fim invitati. Eu eram cea mai apropiata lui...si ei, ca toti eram colegi...dar ea probabil mi-a fost prietena pentru ca el tinea mult la mine si mai ales la parerea mea...sunt dezamagita...

_

Gigelica ,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009

Mergi la inceput

eu zacusca nu am facut, decat am luat cele necesare, bv Ilinka ca te-ai bagat!
mama soacra a rezolvat, cum o sa o rezolve si pe cea de peste..de fasole parca as incerca, sa vedem in wek. iese beton,
apropo de carne, na ca gasiram inlocuitori..insa eu nu sunt nici vegi nici carne 100&, undeva la miljok maica, dar sa stiti ca meniul treb sa alternerze..adika nu stiu voi dar la noi se gateste romaneste...cu mici combinatii de peste, paste sau pizza...adika dc faci carne tocata la un fel, celalalt fel clar nu mai e cu tocata, sau acru ceva, al doilea dulce...desi sunt persoane care fac chiftele si ciorba de perisoare, sau ciorba acra si varza acra felul 2, adika totusi e exagerat dupa parerea mea...nu dati cu rosii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

salutare
va mai citesc si eu in fuga calului dar tot prinsa rau sunt saptamana asta. multa hartzogarie si nu imi gasesc deloc o pozitie comoda la birou. ori ma doare spatele ori ma bumbaceste piticu'...care cred ca nu are loc destul. pt spate incep kineto saptamana asta...pt bumbaceala nu am solutie inca

mama de mic +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Da, se pare ca fii-miu le cam da de furca la educatoare....M-a sunat directoarea sa-mi zica sa vin sa-l iau mai devreme astazi, caci cam plange de fiecare data cand se deschide usa. Cred ca la inceput o sa-l las la program scurt.

Cand ma intorc va dau detalii despre intalnirea din week-end din Bucuresti. Ne vedem cu Gaza, care pleaca saptamana viitoare si nu se intoarce prea curand

Revin...

Olga, mamica lui David iepurasul si 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Hola!

Ieri ne-am intors din italia. Azi dimi' l-am lasat la gradi' si io umblu de nebuna prin oras
Astept sa se faca ora 4 sa merg dupa el.

Va pup

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

Mergi la inceput