INSEMINARE 81
Raspunsuri - Pagina 3
Andra_C spune:
Sensibila, am citit povestea printesei tale, mi-au dat lacrimile! Sa fiti sanatoase amandoua, sa va aduca Dzeu numai bucurii! Si Amana mea tot in martie 2010 este nascuta
---------------------------------------------------------------------------------
Amana 1 an si 5 luni
IA1 cu dr Bechir nereusita, urmeaza IA2 cu dr Bucur, Doamne ajuta sa fie cu ochisori!
sensibila spune:
Andra_C - wow super avem fetite de aceeasi varsta.
Nu mai stiu daca v-am aratat Poze de la mare
de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Povestea Giei - nasterea stelutei noastre norocoase
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
Nu exista decat un singur copil perfect pe lumea asta si fiecare mama il are.
Hotararea de a avea un copil este cea mai importanta.
Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.
utica spune:
Buna fetelor!
Va multumesc frumos pentru sustinere, insa..nu a fost sa fie. Astazi este prima zi de CM. Ma pregatesc sufleteste pentru urmatoarea IA. Doctorul mi-a spus ca vom face doua IA, apoi vom opera un chis endometriozic, apoi vom trece la FIV. Ma asteapta cateva luni grele, pentru ca la sfarsit de fiecare CM asteptarea pare o vesnicie, iar dezamaginerea nereusitelor este foarte mare.
Va doresc multa bafta..o sa intru si o sa va citesc cu drag.
mari_dom spune:
Buna fetelor!Va multumesc tuturor pt. mesaje si sustinere.Utica -astept cu nerabdare rezultatul tau-pozitiv bineinteles. Sensibila-am citit povestea printesei tale-extraordinare ati fost si sunte ti amandoua.Sa fiti sanatoase Deocamdata la mine totul este bine
mari_dom spune:
Utica -imi pare nespus de rau dar te rog sa nu disperi, fruntea sus trebuie sa mergem mai departe pina la reusita
amiruta spune:
Daca stie cineva sa ne spuna si noua pe forum cat costa IA cu stimulare, si FIV, cu tot cu stimulare?
Va multumesc din suflet, si va doresc si voua , ceea ce imi doresc mie!
mari_dom spune:
Bine ai venit Amiruta !Depinde. Pe mine m-a costat 500 la d-na dr. Moisa. Si Ovitrelle inca 150 asta pt maturarea foliculilor
lauricea2002 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui amiruta Cat costa un IA cu tot cu stimulare? |
Depinde de stimulare si cabinetul unde faci inseminarile.
La DACIA MEDICAL CENTER - dr. Cazara Bucur, unde merg eu, IA(include prepararea spermei) costa 600lei, iar o ecografie pentru monitorizarea ovulatiei - 100lei. Daca se face monitorizarea in ziua inseminarii, costul este tot de 600lei.
Eu platesc doar 13 lei pe stmularea cu Ova-mit, dar in cazul altor fete suma se ridica la cateva milioane bune.