INSEMINARE 81
Raspunsuri - Pagina 4
Andra_C spune:
Sensibila, e suuuuuuuuper draguta cea mica, sa-ti aduca numai bucurii!!!
Utica, fir-ar ei sa fie de urati(sau rusi cum mai zic unele fete)! Hai, capul sus si de la capat! Cunosc senzatia pe care o ai, dar sper ca urmatoarea IA sa fie cu noroc! De ce ti-a zis doar 2 IA apoi FIV? Ca stiu ca se fac vreo 6-7 pana la FIV. Tu ce probleme mai ai in afara de chist?
---------------------------------------------------------------------------------
Amana 1 an si 5 luni
IA1 cu dr Bechir nereusita, urmeaza IA2 cu dr Bucur, Doamne ajuta sa fie cu ochisori!
dankutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lauricea2002 Dankutza, Eva, Andra, am citit eu listuta Cezarei, care si-a propus sa ne daruiasca un bebe la toate patru, in max doua luni. |
Si eu am incercat sa pun mana pe lista aia. Dar bine ca ai pus tu mana pe ea.
amiruta spune:
Multumesc din suflet pentru raspunsurile prompte.De Giulesti ce stiti? Se fac inseminari?
BelissimaEva spune:
Amiruta, pe prima pagina gasesti toate clinicile, toti doctorii cat si toate costurile pe care le practica fiecare in parte!
Sunt foarte utile si am convingerea ca vei alege ce este mai bun!
Iti urez mult noroc si sa ramai , cat mai curand
BelissimaEva spune:
Utica, imi pare nespus de rau ca nu a reusit IA , dar nu trebuie sa iti pierzi speranta ..
Nu am inteles insa, de ce doctorul ti-a propus sa mai faci inca o IA si apoi vei trece la FIV !!
utica spune:
Probabil pentru ca am endometrioza, iar spermograma sotului este proastra...doar 5 milioane de spermatozoizi.
mari_dom spune:
Buna tuturor!Ce mai faceti?Nu-mi mai da nimeni nici un semn?Asteptarea asta ma omoara.Sensibila-ti-am vazut puiutul in poze la mare,este o scumpa.Utica -ce mai faci?Eu sunt bine si asteeeeeeeeeeept!Va astept sa vb.Va pup pe toate
dankutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mari_dom Buna tuturor!Ce mai faceti?Nu-mi mai da nimeni nici un semn? |
Eu sunt in zona, dar cum nu am nimic pozitiv de spus, mai bine tac. Sunt foarte demoralizata. Imi revin eu! Nu stiu cum, dar imi revin.
mari_dom spune:
Fetelor toate suntem demoralizate dar nu trebuie sa raminem asa.Haide-ti fruntea sus si sa mergem mai departe. De doua zile stau cu ochii in calc. si nimic. Atunci cind vb. cu voi prind si eu curaj.Cind deschid calc. si citesc mesajele si eu si sotul meu suntem mult mai optimisti.Deci,hade-ti sa fim mai veseli si mai increzatori,odata si odata va veni soarele si pe str. noastra SENSIBILA- da-ne putere,avem nevouie de sustinerea ta.La mine este a-7-a zi de la I.A. si totul este bine deocamdata.VA PUP
Andra_C spune:
Utica, poate face DD o minune si reusiti! Stiu pe cineva cu endometrioza si acum este insarcinata cu un baietel. Sa ne tii la curent!
Amiruta, sa vii repede cu II liniute, da?
Dankutza, nu mai fii, ai uitat de lista Cezarei?
Mari, mai ai un pic de tot, Doamne ajuta!
---------------------------------------------------------------------------------
Amana 1 an si 5 luni
IA1 cu dr Bechir nereusita, urmeaza IA2 cu dr Bucur, Doamne ajuta sa fie cu ochisori!