Prietene la bine si la greu -133-Hai Laura!
Raspunsuri - Pagina 9
smaranditza spune:
'Neatza mai pe la amiaza asa...
Am citit tot in timp ce i-am dat pisicutzei sa pape; am vazut ca nu stie nimeni nimic de Licu, asa ca i-am scris un sms sa o intreb cum e.
Mesajul de la Licu:
"Eu sunt binisor, operatia e ok, dar am mari dureri de cap. A venit si putin colostru, dar nu ma lasa la alaptat ca sunt pe perfuzii cu calmante :( Va pup"
si eu ca scartzaie fata
Mami de Timi nazdravan si micuta Dora pisicuta
lylyana.ion spune:
Neata la pranz!
Suplimentez ua ca-s chiauna tare
Smara, multumim de noutati
sper ca Licu' sa poata alapta cat mai repede
Dymo, multa bafta cu dosarul!
cum ramane cu intalneala de astazi? pe cine sun daca ajungem si noi?
pupescuri!
many_bani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lylyana.ion Neata la pranz! Suplimentez ua ca-s chiauna tare Smara, multumim de noutati sper ca Licu' sa poata alapta cat mai repede Dymo, multa bafta cu dosarul! cum ramane cu intalneala de astazi? pe cine sun daca ajungem si noi? pupescuri! Lili, mami de Alexandru (18nov'09) poz(n)e |
Noi ajunge sigur, am inteles ca vin si Lioasele si Raluci, evident si Ancutza. Ma bucur ca incercati sa ajungeti si voi
Monis?
monis5 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui many_bani
Noi ajunge sigur, am inteles ca vin si Lioasele si Raluci, evident si Ancutza. Ma bucur ca incercati sa ajungeti si voi Monis? mami de Vlad (29.10.2009) Multumesc Doamne! |
pe noi cica trece draga de Raluci sa ne ia, asa ca daca ei vin, venim si noi .
Oricine ma suna, raspund, dar nu pot suna pe nimeni caci, nu-i asa? nu am nici un numar in agenda ca am lasat telefonul cel frumos la reparat si eu am telefonul vechi, fara nici un numar
Monis, mama de Piticutz Santiago (02.11.2009)
many_bani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monis5 pe noi cica trece draga de Raluci sa ne ia, asa ca daca ei vin, venim si noi . Oricine ma suna, raspund, dar nu pot suna pe nimeni caci, nu-i asa? nu am nici un numar in agenda ca am lasat telefonul cel frumos la reparat si eu am telefonul vechi, fara nici un numar Monis, mama de Piticutz Santiago (02.11.2009) |
many_bani spune:
Fetelor, in parc, veniti cu carut, trici, ceva? Pe mine ma cam alearga cand este liber, dar imi este greu si cand avem dupa doi carut/trici si vrea la spatiile de joaca
dana n. spune:
Salutare!
Am fost dimineata la medic. Astazi analizele au iesit bine. Data trecuta una dintre cele 3 valori a fost f mare. Diabetoloaga mi-a zis ca atunci cand doua dintre valori sunt prea mari se poate vorbi despre diabet. In cazul meu, avand in vedere ca sunt insarcinata, nu trebuie neglijata acea valoare crescuta. Am fost sfatuita sa mananc des si cate putin, sa ma feresc de anumite alimente si sa stau cat mai linistita. Am primit un aparat ptr masurarea glicemiei pe care va trebui sa o masor de 6 ori pe zi. Inainte si dupa cele 3 mese principale. Urmeaza sa mai merg marti la control...asta in cazul in care valorile nu depasesc cifra 7 (parca) Sper sa reusesc sa tin glicemia sub control si sa nu fie nevoie de insulina.
Licurici, sper sa iti revii si sa vina lapticul cat mai repede.
Dymomo, bafta multa!
Vigantolul ni l-a intrerupt cand a venit vara...nu stiu daca vom mai primi din toamna.
Bafta multa fulgusorilor care vor merge la gradi. Am primit si noi confirmarea ca de pe 1 ianuarie au loc liber. Dar cred ca vom mai amana pana in primavara, macar sa faca si bebe din burtica 3 luni.
Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009) si 27+ cu
raluci_b spune:
saluti,
Licu sper sa treca si durerile de cap si sa te lase la alaptare, mama lor
Da da, pe Draga de Monis cu scumpul eu copilutz trecem si ii luam noi, cu ocazia asta fac testul cum e cu 2 scaune in spate
many noi cu carutz, presupun ca-i lasam la spatiul de joaca
Lyly si la mine poti suna, desi s-ar putea sa nu am numarul in memorie, ca am schimbat telefonul si e greu cu contactele. dar raspund, asa ca HAI
Raluca, viitoare mama de doi cucuieti, Remus Andrei(8 nov '09) si 23+cu
Ramonika spune:
saluti,
am vorbit eu cu Licu aseara, numele baiatului a ramas Dragos Ioan , el e bine, insa ea era necajita in primul rand ca o doare capul tare de la anestezie. in al doilea rand, inca nu ii venise lapticul (aseara). iar in al treilea rand, Amalia nu vrea sa manance, plange dupa mami, nu se poate acomoda. a dus-o ieri zmaul in vizita la spital si la plecare a plans tare-tare, de a auzit-o din parcare cum plangea. asa ca Licu era cam suparici, insa poate ii da drumul acasa, nu cred ca azi, poate maine.
Lalu e bine si marti, speram sa ajungem si noi. spune-mi daca vor mai fi tatici, ca poate ramane si al meu acolo, ca pana ajunge inapoi acasa tre sa se si intoarca sa ne ia. pe la ce ora ramane?
cat despre cresa, te cred ca ti-e greu, insa uite ce bine s-a descurcat Ari.
Ancutzel si bucurestencele intalneala placuta. asteptam poze.
dy daca nu gasiti cresa stiu eu pe cineva care are o cresa unde sigur primeste copii oricand, partea proasta e ca e in Dancu. deci doar daca nu gasiti alta solutie, il puteti da acolo.
Dana ma bucur ca esti bine.
Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz
Ramonika spune:
iesencele noi mergem azi la strand pe la ora 5, mai vine cineva?
Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz