Prietene la bine si la greu -133-Hai Laura!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lalu_79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionelamaria

Pentru mine luni va fi grelut ca sotul e la munca si ajung mai dificil, dar ne descurcam daca e totul ok pana atunci ( el e liber duminica, marti, joi...)

Atunci ramane marti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Doamnelor, ne dati si noua un LIKE? Multumim

http://www.facebook.com/dankutza#!/photo.php?fbid=10150294928504512&set=o.200790569980583&type=1&theater

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lalu_79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui many_bani

Lalu suntem mai multe in situatia ta, sper sa trecem cu bine. Da voi incepeti la sf. de luna si mijoc de saptamana? Bafta multa

Eu stiam ca incepem pe 5 septembrie....dar m-au anuntat ca incepem de lunea asta cu saptamana de acomodare...program scurt, pana la ora 12. Nu am dus-o de ieri pentru ca nu aveam avizul de la medicul de familie.

Cand am dus-o dimineata, se auzeau niste urlete din sala de clasa...iar Ari mi-a spus 'mami, fica'...i-am explicat ca au facut buba copiii si de asta plang, sa le faca mai-mai sa treaca...Am plecat plangand de acolo...am plans pe strada, acasa...cand m-am dus sa o iau s-a bucurat sa ma vada, dar apoi a zbughit-o inapoi la copii si nu o mai scoteam din clasa. Nu a plans, a mancat bine, s-a jucat si le-a amuzat pe educatoare...le spunea copiilor 'padon' ca sa o lase la tobogan. Si desi mi-a spus educatoarea ca nu au avut absolut nici o problema cu ea, eu am continuat sa plang si in masina, si cand am ajuns acasa si in continuare am inima grea.Of.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina_boc
Am o dulceata de pepene galben pe aragaz, si niste mancare la cuptor, asa ca trebuie sa-l pazesc.

cum e aia?

ce fac finutele?

Monis, mama de Piticutz Santiago (02.11.2009)

Mergi la inceput

pfoai, eu nu intru decat sa ma plang ca n-am timp de nimic

Gabitza era destul de obosit aseara ca inainte de parc am fost si noi la doctor pentru avize ca si Many si apoi alergatura pe la tobogane etc. Oricum, observ ca pe masura ca trece timpul, e tot mai repede obosit, pentru ca alearga mult mai mult, asa ca ora noastra de somn se va pastra, ba la iarna posibil sa fie si mai devreme putin
Felicitari pentru progrese!

Lylyana multa sanatate mami! si spor la somn. si la munca. si poate vii si in parc

Dana hai ca o sa treceti cu bine si peste asta

de vigantol si eu stiu la fel, pana la 2 ani, apoi doar iarna in luni reci. Eu nu-i dau de 3 luni deloc, ieri doctorul a zis ca arata super (lui am "omis" sa-i spun ca facem pauza ) si a zis peste iarna 2 pic / zi

Multumesc de povestile cu pantofii de la Tikki

si Alexandrilor!!!

am fugit in parc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lalu_79

Citat:

Lalu suntem mai multe in situatia ta, sper sa trecem cu bine. Da voi incepeti la sf. de luna si mijoc de saptamana? Bafta multa

Eu stiam ca incepem pe 5 septembrie....dar m-au anuntat ca incepem de lunea asta cu saptamana de acomodare...program scurt, pana la ora 12. Nu am dus-o de ieri pentru ca nu aveam avizul de la medicul de familie.

Cand am dus-o dimineata, se auzeau niste urlete din sala de clasa...iar Ari mi-a spus 'mami, fica'...i-am explicat ca au facut buba copiii si de asta plang, sa le faca mai-mai sa treaca...Am plecat plangand de acolo...am plans pe strada, acasa...cand m-am dus sa o iau s-a bucurat sa ma vada, dar apoi a zbughit-o inapoi la copii si nu o mai scoteam din clasa. Nu a plans, a mancat bine, s-a jucat si le-a amuzat pe educatoare...le spunea copiilor 'padon' ca sa o lase la tobogan. Si desi mi-a spus educatoarea ca nu au avut absolut nici o problema cu ea, eu am continuat sa plang si in masina, si cand am ajuns acasa si in continuare am inima grea.Of.

, dar mami ai fetitza mare, vezi ce bine a fost ptr. ea. Eu ma gandesc cu groaza la ziua de joi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Lalu- pentru compromis. Sper sa nu incurc programul fetelor
Imi pare tare rau ca asimilezi atat de greu noua situatie. Cred ca as fi praf in locul tau chiar daca stiu ca asta e solutia corecta si benefica pentru copil. In acelasi timp ma bucur mult mult ca Ari nu a suferit. Sper sa fie asa in fiecare zi de acum
Pupam fetita curajoasa si o imbratisam pe mami sa invete de la Ari curajul
Vigantol si noi am facut pauza toata vara. Ieri am cumparat o sticluta noua. Vom incepe iar zilele astea.... desi nu ar fi cazul dar eu mai ratez cate o zi de plimbare in ultima vreme si ma mustra constiinta. Tot 2 picaturi pe zi vom lua
Urmeaza sa facem analize zilele astea si va spunem si cat e de ok sau nu.

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 31+ cu

Mergi la inceput

Citat:

important este sa le fie bine copiilor, indiferent de lacrimile noastre . Imi mai vine inima la loc cand citesc de bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:

Citat:

fetita mare

Raluca, viitoare mama de doi cucuieti, Remus Andrei(8 nov '09) si 23+cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Citat:
citat din mesajul lui dankutza

Pana la ce varsta se da Vigantol?

O prietena mi-a zis ca se da peste 2 ani. Asa e? Voi cum veti face?

Eu in seara asta am fost cu Dominic la ortoped si m-a intrebat cate pic de vigantol ii dau? I-am zis ca nu ii mai dau si ce cearta am luat.... Cica se da pana la 7 ani, progresiv, tot mai multe pic pe zi. Acum noua ne-a zis sa ii dam 3 pic, la 3 ani 4 pic, si dupa aceea cica se dau tablete, pana la 7 ani . Iar faza cu iarna, vara....e si nu e. ca oricum nu lasam copii total expusi la soare sa absoarba ei exces de vit d, asa ca vigantol non stop.

Ramona ,
dependenta de dragostea barbatilor din viata mea:

DOMINIC ANDREI
(26/10/2009) si a lui tati Stefi
asteptam sa apara o pispirica in burtica

Mergi la inceput