Prietene la bine si la greu -133-Hai Laura!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Raluci m-ai facut tare fericita in seara asta, imi pare nespus de bine ca te vad cu burtica
Sper sa ne strangem cat mai multe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Lalu,multumim din tot sufletul! Sper sa nu se supere celelalte fete ca ati amanat pt noi Annabelle inca tuseste...

Imi pare rau ca te simti asa,sper ca Ari sa se simta foarte bine la cresa si sa-ti alunge temerile vis a vis de acomodarea acolo. Si imi pare rau ca va trebui sa petreci atata timp fara ea,dar asta e viata....va creste o fetita sociabila,isteata si descurcareata!
La ce cresa va merge?
Va pup si sper ca totul sa fie bine maine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili_a spune:

Felicitari licuriciule, iti doresc refacere rapida, lapte mult si de abia astept sa vad poze cu fratiorii
IOR miercuri ora 18 in fata infricosatoarei statui a lui Cuza, confirm si eu , ancutzule hai ca umplem parcul
chiar, lyly ajungi si tu?
monis a avut si Lila pantofiori d-aia, sint frumosi, la noi a fost o problema ca la inceput ii erau cam largi la elasticul de la glezna si apoi cind au crescut picioarele o stringea acelasi elastic,si n-am prea fost eu in stare sa-l reglez din foarfece, era mai bine daca il faceau cu bumb d-ala ca la hanorace. Dar dizainu e frumos tare
dana uite ce zice lumi, ca si daca iese diagnosticul urit, se tine sub control din regim
ma bucur sa le vad pe ava si pe doris
monica unde va mutati in bucuresti?
lalu of, sper sa-i placa cresa
many eu fierb laptele ala de capra care-mi vine de la ferma, nici nu mi-a dat prin cap sa-l las asa, intr-adevar cica se cam duc vitaminele daca il fierbi dar eu cind eram mica am facut o stomatita aftoasa de la lapte (de vaca) nefiert absolut cumplita si de atunci ma feresc de lapte crud
Gata, va doresc o noapte linistita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

neatza
Sabi s-a trezit la 6:00 in dimineata asta
eu bagajesc de zor

asa tare ma bucur ca veniti in parc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui many_bani

Raluci m-ai facut tare fericita in seara asta, imi pare nespus de bine ca te vad cu burtica
Sper sa ne strangem cat mai multe

mami de Vlad (29.10.2009)
Multumesc Doamne!

ma bucur tare sa va vad si eu, abia astept, cu burti nu ne-am vazut asa-i

La Multi Ani de Sf Alexandru

locuri de parcare sunt, la parc acolo fetele ?

Dana asa cum bine zice Dankuta, nimic rau nu se mai poate intampla, daca e sa fie ceva cu diabetul vei fi tinuta sub observatie si la regim si totul va fi bine

De vigantol si eu stiu ca pana la 2 ani, apoi doar in lunile cu R

Of of cand va aud cu cresa/gradi ma zburlesc toata, tot zic sa merg sa vad si eu gradi din sat, ma razgandesc in fiecare zi

Raluca, viitoare mama de doi cucuieti, Remus Andrei(8 nov '09) si 23+cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

fetele care stiti mai bine zona, spuneti-mi cum ajung la intrarea cu statuia va rog ?

Raluca, viitoare mama de doi cucuieti, Remus Andrei(8 nov '09) si 23+cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Ziua buna!

Am asa multe de spus dupa atata vreme, ca nu stiu cu ce sa incep...

Urez un bun venit pe lume puiului de Licurici, sa fie sanatos si bucuros1

sarbatoritilor pe care i-am ratat

sarbatoritilor de astazi

si puiului meu

maine nu promit sa fiu prezenta, dar va sun. intalnire placuta

Raluci, este parcare in jurul parcului, cum vii dinspre intersectia Baba-Novac, dai in intrarea cu statuia, mergi inainte spre Gloria, si gasesti tu un loc de parcare si un extra pentru burtica

cateva despre noi:
-de 2 saptamani fac fizioterapie si sunete pentru durerile de spate, dupa ce 3 saptamani am mers cocosata de durere. maine incep kineto, am la 5, d-asta nu stiu daca ajung la intalnire
-de 3 zile am oprit alaptatul, suntem in plina greva de nesomn
-pe 14 plecam in turcia, maine primim confirmarea si aflam exact unde
-ca am mai fost la mare ati vazut poze, multumim de aprecieri

Atat pot acum, mai revin, dar nu astazi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Raluci, asa cum a zis si Lyly , daca vii dinspre Baba Novac, faci rondul si te inscrii pe B-dul Baba Novac. La semaforul de la intersectia cu Campia Libertatii (de fapt este primul semafor dupa rond) mergi in fata spre Gloria si imediat dupa semafor stai pe prima banda si cauti loc. Parcare este amenajata de jur imprejurul parcului si porti de acces din loc in loc. Daca este ceva suna

Eu am fost si azi in IOR ptr. ca trebuia ca dupa ora 13 sa fiu la policlinica Titan sa iau avizele de gradi. O alegere total neinspirata ptr. ca se filma ceva, nu stiu ce, banuiesc ca ptr. Acasa Tv ptr. ca era Adela Popescu si Radu Valcan. Era o harmalaie si o inchesuiala de a trebuit sa ocolesc de am ajuns la policlinica rupta de oboseala si cu un copil super marait (de fapt si in parc m-a alergat de mi-au sarit ochii), dar macar am terminat cu fise medicale, avize, etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

aseara am ajuns in k, la inchidere ca de obicei. Cand noi parcam masina, Monis, Santi si cu tati de Santi tocmai plecau.( Santi era adormit?) Deci e clar, intalneala dupa ora 19.30 -20 nu se poate mai devreme
pe acurt : la mare a fost ok, pt mine mai usor decat ma steptam... tati de mucosi s-a cam plans... Nu suntem genul care merge la mare sa stea la piscina, dar, jur, ca pe plaja era infect (iar pana acolo nu mai spun). Pe langa aglomeratie era si foarte multa mizerie... asa ca am stat mai mult la piscina, la hotel. Mucosii tot dadeau ture, noi dupa ei sa nu alunece in apa...distractiv. Dragos a alunecat in prima zi pe marginea piscinei si nu a mai fost chip sa-l fac sa intre in apa... Eva doar balaceala ar fi vrut. Cu mancatul destul de prost, dupa cateva linguri incepeau sa se foiasca in scaunele si sa se certe cu tot restaurantul.... asa ca spre final doar cina o serveau la restaurant.Au invatat sa evadeze din camera, asa ca de vreo 2 ori i-a prins camerista pe hol si i-a adus "acasa".
Cum am venit de la mare ne-am apucat de Lego, asa din senin si au amandoi cuvantul "ou" in vocabular.
Dragos incepe sa articuleze si altceva decat "tel=catel", ca asa vrea el, ca e rezultatul scolii.....nici nu ma intereseaza, important e sa progreseze. E peste Eva la ce inseamna incastru, cuburi, sortatoare, puzzle. In continuare e foarte muscacios, voi introduce pedepse pt ca a inceput sa o muste si pe Eva cand ii ia o jucarie ....
La nunta s-au comportat fpoarte bine, Eva a dansat pana am dus-o la nani, Dragos a plimbat niste masinute printrc picioarele invitatilor.....Ne asteapta in acest we alta nunta in Suceava, plus drumul aferent.... se plictisesc in scaune....mereu ajung la destinatie ametita si boracioasa de atata intors la ei in spate pentru calmare, amuzare, apa, papa, etc. De data asta voi pleca din start pozitionata intre scaunele lor, chit ca ajung intepenita....
Cam atat de la noi.....numai bine tuturor...

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_boc spune:

Salutare,

Urez si eu bun venit baietelului lui Licurici, sa fie sanatos, iar mamei sa se acomodeze cat mai repede acasa in noua formula.

Magdaz-ina
, va astept cu vesti bune.

Andrei e racit. Momentan doar cativa mucusori, dar astept.... Inca nu am reusit sa-l culc azi.

Am o dulceata de pepene galben pe aragaz, si niste mancare la cuptor, asa ca trebuie sa-l pazesc.

Pupici,

Cristina , Andrei Cristian , 7 dec 2009
POZE

Mergi la inceput