Prietene la bine si la greu -133-Hai Laura!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica_80 spune:

Uraaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!! Avem un nou membru!

Bun venit pe lume bebe mic de Laura!!!!!!!!

Licu multa sanatate, fara dureri de cap si mult laptic pt puiut!!!

Mami fericita de Mariuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

Laura refacere rapida si BB mancacios si sanatos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Deci ramane intalnire pe miercuri 31.08 in jur de ora 18, in parcul IOR, intrarea pe la statuia lui Cuza (Str. Campia Libertatii)?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Eu am citit pe fuga(sa vad daca a nascut Laura) si zic doar doo vorbe(restu cand oi mai avea timp).
Dana tinem pumnii sa fie doar o noua alarma falsa si bebe sa fie bine sanatos.
Magda mult succes in Germanica si sa veniti cu vesti bune.
Felicitari Laura sa iti traisca comorile, sa fie sanatosi iar printul cel mic sa fie mancacios si norocos. PS Asteptam numele.
Va pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui many_bani

Deci ramane intalnire pe miercuri 31.08 in jur de ora 18, in parcul IOR, intrarea pe la statuia lui Cuza (Str. Campia Libertatii)?

mami de Vlad (29.10.2009)
Multumesc Doamne!

chiajna zice da

Raluca, viitoare mama de doi cucuieti, Remus Andrei(8 nov '09) si 23+cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lalu_79 spune:

Repede, repede, spun si eu 2 vorbe pana nu pic jos de oboseala si emotii. Maine e prima noastra zi de cresa, eu sunt terminata, dar ...trebuia sa vina si clipa asta.

Iesencele, e ok sa lasam intalneala pe saptamana viitoare? Luni e bine? Sunteti toate in Iasi si disponibile? Pana atunci se face bine si Alexa, nu am mai vazut-o de atata timp! Si sper sa trec si eu peste hop-ul cu cresa, ma apasa rau constiinta.

Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lalu_79

Repede, repede, spun si eu 2 vorbe pana nu pic jos de oboseala si emotii. Maine e prima noastra zi de cresa, eu sunt terminata, dar ...trebuia sa vina si clipa asta.

Iesencele, e ok sa lasam intalneala pe saptamana viitoare? Luni e bine? Sunteti toate in Iasi si disponibile? Pana atunci se face bine si Alexa, nu am mai vazut-o de atata timp! Si sper sa trec si eu peste hop-ul cu cresa, ma apasa rau constiinta.

Va pup.

Pentru mine luni va fi grelut ca sotul e la munca si ajung mai dificil, dar ne descurcam daca e totul ok pana atunci ( el e liber duminica, marti, joi...)

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 31+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Dana ai trecut cu bine peste amniocenteza, sigur vei trece cu bine si peste aceasta noua incercare. Sigur e doar o alarma falsa. Bebe asta al tau este foarte pacalicios.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Pana la ce varsta se da Vigantol?

O prietena mi-a zis ca se da peste 2 ani. Asa e? Voi cum veti face?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui dankutza

Pana la ce varsta se da Vigantol?

O prietena mi-a zis ca se da peste 2 ani. Asa e? Voi cum veti face?

Eu am citit pe net, nu mai stiu unde, ca pana la 2 ani se da zi de zi iar apoi pana la 6-7 ani numai in lunile de iarna.
Pe mine ma framanta, daca este asa, copii nostrii fac 2 ani in iarna, continuam pana in vara?
Maine intreb ca merg sa iau avizul lui Vlad ptr. gradi, sper sa nu uit.

Lalu suntem mai multe in situatia ta, sper sa trecem cu bine. Da voi incepeti la sf. de luna si mijoc de saptamana? Bafta multa

Mergi la inceput