Prietene la bine si la greu -133-Hai Laura!

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Dana, La Multi Ai fericiti! copii sanatosi si frumosi!!!
sa stii ca de cate ori te citesc, imi amintesc de tiramisu ala, pe care ici i ziua de azi nu l-am facut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami.ilinca spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5

f5,f5,f5....

Everybody out?

Eu sunt f suparata ca Iulian a cazut dimineata pe o treapta si am crezut ca doar si-a infipt un coltisor in limba de unde curgea putin sange. Insa la pranz cand s-a trezit din somn si a inceput sa urle (de m-a capiat!), am vazut ca si-a ciobit unul din incisivii centrali de sus . Mergem la dentist curand, sper sa nu fie grav si sa nu trebuiasca sa intervenim in urmatorii 4-5 ani

Lumi, stiam ca e antialergic, numai ca vroiam sa stiu de ce este atat de recomandat in ultima vreme. Am inteles la voi. Pai si ai observat ceva imbunatatiri? Kiss!

Monis, mama de Piticutz Santiago (02.11.2009)

Offf,Monis, asta-i unul dintre cosmarurile mele, sa nu-si sparga dintisorii Te sfatuiesc cand e linistit sa incerci sa pui degetul pe dintisor si sa vezi daca se misca si sa urmaresti sa nu-si schimbe culoarea in timp(ar insemna ca a murit nervul si trebuie tratat). Daca si-a ciobit doar un pic din marginea dintisorului (asta se intampla c mai frecvent) poti sa stai linistita , nu o sa-l afecteze. Oricum tb musai sa-l vada cineva care se pricepe la dintisorii bbilor, un pedodont. Tin pumnii
Licurici: sa-ti traiasca si sa fie sanatos Dragos! Are un nume tare frumos ! Multa putere iti doresc sa reusesti sa faci fata si nevoilor Amaliei de afectiune si joaca!

pt toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili_a spune:

Buna ziua si de la noi
Licu bun venit acasa, sint sigura ca o sa gasiti o medie multumitoare pt ambii pitici si ca o sa ai lapte destul si ca o sa fie totul bine
Dana multi ani inainte, asteptam poze cu tratatia
Monis of of, tare rau imi pare de coltzisorul lui Iulian
Lalu, monica, Lumi, Ava, cristina, ionela ce fac copilasii?
Ramonika multumim de update-ul despre Sandra (pina la urma e Sandra, sau e Ruxi?), cit mai are parul de lung?
lyly mama ce ora de trezire are Alexul, pe Lila de abia o urnesc pt gradinita pe la 8 fara un sfert
cu intirziere pt Ralu si tot cu intirziere felicitari magdei pt rezultatele bune la control
smara of of, ce ti-e si cu gelozia asta, eu nu-mi pot imagina cum ai fi putut sa gestionezi altfel situatia
floricik vacanta placuta!
Despre noi si gradinita - primele 2 zile au fost ok, Lila n-a plins dupa mine dar a avut si avantajul de a o vedea pe many in clasa + ca dupa 2 ore iesea in curte unde ma vedea stind pe bancuta. Sa vedem de luni cum o sa fie ca ar cam trebui sa dispar de tot din peisaj si sa ramin pe aproape doar in caz de suparare maxima. Educatoarea pare ok, am evident o suparare legata de mincarea care lipseste cu desavirsire (au primit doar niste cornflakes din care sa rontaie care cum apuca) iar saraca Lila pe la 11 miorlaie ca un catel flamind, asa ca astept sedinta cu parintii de peste inca o saptamina sa ridic problema daca nu s-o rezolva pina atunci..
Ca tot veni vorba, ma duc sa ma ocup de masa, over and out

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Buun, am terminat si eu de cetit tot!

Pfoai, m-au luat cu calduri cand v-am citit relatarile de la gradi, asa de greu mi se pare sa ii duci acolo..Mie imi vine greu si acum la gandul ca Amalia va mai merge inca o perioada dimineata pe la bunici sa pot sa ma descurc singura cu Dragos acasa, darmite sa o duc la gradi..
Ralu, LMA cu intarziere, fericire si bucurii cat cuprinde iti urez!
Floricik, abia acum imi dau seama ce e in sufletul vostru sa o stiti pe zburlita la bunici saptamana de saptamanaGreu tare..
Smara, citind de gelozia lui Timi deja ma imaginez si eu in ipostaze de astea. Momentan Amalia vine si se apropie de bebe, fredoneaza toata ziulica 'bebi'bebi', ii face mai mai', dar nu e geloasa, inca..E grabita si neatenta, urca in pat cat il alaptez pe Dragos, tre' sa stau cu mainile paravan sa nu cumva sa calce peste el, sa se repeada la el. De lasat singur in patut il las, dar mereu sunt cu ochii pe ea caci se duce si baga manutele printre gratii pana la el, si tare imi e frica ca ii face ceva. Doamne, cat e de greu..La ce mi-o fi trebuit doi cupchii??
Monis, gata plaja??
Ava, cum se mai prezinta flacaii? a trecut virusul sau ce o fi fost??
Iesencele, intalneala placuta la inaugurat casa de Lalu, si sper sa fiti in formula completa, fara fulgusori bolnaviori. Pupam Mariuta, Mihnea si Annabelle cei bolnaviori.
Lumi, pan la urma cand va mutati la casuta voastra??
Tina, cum e cu salariul, esti mai multumita? Faine meniuri ai incercat, eu una nu visez nici macar sa le mai gatesc mancarea de zi cu zi, cea clasica, darmite sa probez ceva nou..
Fuug, nu stiu cand mai reusesc sa intru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mami.ilinca

Citat:
citat din mesajul lui monis5

f5,f5,f5....

Everybody out?

Eu sunt f suparata ca Iulian a cazut dimineata pe o treapta si am crezut ca doar si-a infipt un coltisor in limba de unde curgea putin sange. Insa la pranz cand s-a trezit din somn si a inceput sa urle (de m-a capiat!), am vazut ca si-a ciobit unul din incisivii centrali de sus . Mergem la dentist curand, sper sa nu fie grav si sa nu trebuiasca sa intervenim in urmatorii 4-5 ani

Lumi, stiam ca e antialergic, numai ca vroiam sa stiu de ce este atat de recomandat in ultima vreme. Am inteles la voi. Pai si ai observat ceva imbunatatiri? Kiss!

Offf,Monis, asta-i unul dintre cosmarurile mele, sa nu-si sparga dintisorii Te sfatuiesc cand e linistit sa incerci sa pui degetul pe dintisor si sa vezi daca se misca si sa urmaresti sa nu-si schimbe culoarea in timp(ar insemna ca a murit nervul si trebuie tratat). Daca si-a ciobit doar un pic din marginea dintisorului (asta se intampla c mai frecvent) poti sa stai linistita , nu o sa-l afecteze. Oricum tb musai sa-l vada cineva care se pricepe la dintisorii bbilor, un pedodont. Tin pumnii
Licurici: sa-ti traiasca si sa fie sanatos Dragos! Are un nume tare frumos ! Multa putere iti doresc sa reusesti sa faci fata si nevoilor Amaliei de afectiune si joaca!

pt toata lumea!

tu mami, tu, tre sa-si sparga fii-miu dintele sa ne scrii doua vorbe?
Glumesc, stii asta si ma bucur tare ca mi-ai scris... da, e ciobita marginea de jos doar din email, dar asta in fata, nu stiu in spatele dintelui cat este de afectat... Stii un pedodont la care sa ma duc? ca eu ma duc la al meu dintar, care este foarte competent, are si multi copii pacienti dar nu stiu cat de .... pedodont este .
Oricum astept intai sa-i treaca limba si apoi mergem la doctor.
Sper ca e totul bine cu voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

noi am ajuns acasa, ma bag la un dus si revin azi-maine cu poze. N-a mai fost chiar asa fain ca acum 2 saptamani, ca Iulian a dormit cam rau, drept urmare a fost cam neprietenos, drept urmare eu azi la pranz inainte sa plecam acasa m-am enervat cam tare si acum incerc sa ma adun. Doamne, dar vremea.... vremea era senzationala, numai buna sa stai 476 de zile acolo, sa faci baie intr-una si apoi sa te tavalesti la soare cu o bere rece

Salutis!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13
Poftiti de videti una bucata bebelus Dragos

rares - clipe in spirala norocului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Dana !

rares - clipe in spirala norocului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Lylyana,imi pare rau ca Alex nu suporta Aeriusul...oare de ce?
Nu ne-am mutat,am hotarat ca o vom face pe 21...

Monis,imi pare rau de dintocul lui Iuli...ati fost la dentist?
Cu Aeriusul....vad ca tusea i-a trecut,in sfarsit! Acum ca de la Aerius, Eurespal sau ambele,nu stiu....

Licu,atat de frumos e Dragos...mi-e dor de bebe mic....vreau si eu(cateodata)!

Smara,avea dreptate Ramonika cu kk prin locuri in care nu ai vrea sa fie,uite ca am si uitat
Spalam bine,eu foloseam bucati de vata inmuiate in apa calduta. Dupa ce s-a mai marit,o spalam direct la chiuveta(si tin minte ca de multe ori trebuia sa ma intorc la baie,sa mai spal o data).
Imi pare rau de faza de astazi,dar sunt sigura ca veti gasi o modalitate de a evita astfel de situatii.

Monica ,cum mai este Mariuta?

Ariadna,cum sunt baietii,au mai facut febra? Ati fost la doctor?

Dana,multi ani fericiti in continuare!

Ionela,ma bucur ca i-au trecut mucisorii lui Mihnea!

Lili,ma bucur ca s-a acomodat Maria atat de usor!
Eu spun ca nu va fi greu nici de luni,deja e acomodata domnisoara,plus ca-l are si pe Vlad cu ea!
Cu mancarea e aiurea....dar nu inteleg,au spus de la inceput ca vor avea gustare/masa? Sunt sigura ca veti rezolva si problema asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

La multi ani Dana!
La multi ani cu intarziere Ralu_seby!
Licurici ai un baietel tare frumos.
De ce iti trebuiau 2?ca asa ai vazut o familie.vroiai 4 membri?nu stii inca cum sa te descurci?vei invata.Eu nu m-as risca la 2 din motivele pe care le spui tu dar cred ca va fi foarte frumos cand vor mai creste un pic.
Smara imi pare rau ca Timi e gelos.
Monis sper sa nu fei nimic grav cu dintisorul lui Santi.
Noi azi am experimentat ceva groaznic:Geo a iesit singur in curte,se jcua ca de obicei si,dintr-o data incepe sa planga.Aluneca de pe scara de la casa.S-a lovit urat pe fata.Are obrazul rosu de zici ca e ars.Niciodata nu s-a lovit la fata.Acum a facut-o si rau.
Legat de job:am 2 saptamani (adica mai am si saptamana viitoare luni si marti ca apoi pleaca colegul la scolarizare) sa invat tot.Deja am invatat ce nu stiam iar ceea ce stiam mi-au ramas perfect intiparite de parca nu as fi lipsit 2 ani.
Abia dupa ce trece scolarizare voi primi o marire daca considera ei.Asta pentru ca pana acum au marit salariile doar la cateva persoane.
In schimb am reusit sa ii conving ca imi trebuie cineva care sa ma ajute cu munca fizica(facute colete ,aranjat marfa) iar eu sa raman pe tot ce e lucru de birou,etichetare,evidenta si au fost de acord.
Deci primul pas l-am facut.Urmeaza sa vedem si cum stam cu banii.
Azi am bagat si niste cv-uri pe net.Asa ca astept.
Nici nu ma grabesc dar nici nu vreau sa stau degeaba.
Geo e tot cuminte cu tati.Acum a adormit in 2 minute langa tati.

sarcina usoara Licurici,Ionela,Dana.n,Raluci,Laviniablaga si strumfy!

Mergi la inceput