Prietene la bine si la greu -133-Hai Laura!
Raspunsuri - Pagina 17
Ramonika spune:
neata
ieri mi-a fost rau-rau ca de0abia m-am putut scula din pat. dureri de burta si stare de rau, fara febra.
azi mi-e putin mai bine, nu stiu ce-a fost.
Licu bine ai venit acasa. cat despre LP, arunca-l pe geam. stii ca n-ai nevoie de asa ceva. stii ca bebe mic poate plange din mai multe motive, nu doar ca i-ar fi foame. curaj, ca doar ai experienta... si apoi gandeste-te ce cheltuiala in plus vei avea cu LP, daca il obisnuiesti asa.
Ava nu stiu de la ce ar putea fi febra, poate ar fi bine totusi sa consulti un medic, daca persista mai mult de 3 zile. sanatate
Ancutzel distractie placuta.
Lumi deocamdata nu se intrevede vreun concert, te anunt eu cand va fi, sa speram ca pana de Craciun, cel tarziu. multumim de aprecieri.
smara la baie poate nu e cazul sa-l umbli pe la putzica, insa cand face kk si o speli la chiuveta sau cum o speli tu, musai sa-i desfaci putzica, altfel poate ramane kk pe acolo. de fapt ce zici ca nu stii cum se spala o putza de fata? tu nu ai de asta?
magda ma bucur pt. vestile bune.
Lalu imi pare rau de alergia asta sau ce-o fi. poate daca ii reglezi tu dieta la cresa nu se va mai intampla. sanatate!
Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz
Ramonika spune:
sa mai spun si despre Ruxi vreo doua vorbe, ca n-am mai laudat-o de mult.
de mancat in general mananca, preferatele ei sunt sarmalele (fara carne de porc), pastele, supa de galuste, peste cu mamaliga.
de vorbit vorbeste cat de cat, intelege aproape tot ce-i spunem, mai si asculta (uneori) insa in general face ce vrea. are personalitate, ce mai...
pronunta bine unele cuvinte: bunica, buinicul, codite, peste, pisica si altele, pe altele le spune stalcit, pepene=bibia, tricou=cotutu, clama=maca.
nu stie sa spuna cum o cheama, insa cand intreb "cine e Sandra?" arata cu degetul spre ea. stie insa numele a doua prietene din parc.
tot asa, ma suge din greu iar cu olitza am regresat... dupa ce a facut vreo saptaman la olitza, si-a pierdut interesul si acum tot in scutec face...
mergem in fiecare duminica la tara la bunici, cunoaste animalele, ii place mult la curte.
in mare cam asta despre noi.
Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz
monis5 spune:
neatza
Noi am dat o tura la plaja si ma bucur enorm ca am venit, desi Iulian a dormit cam putin si pe plaja nici vorba sa coboare din brate. Dar dupa ce dimineata a plouat acum e o vreme senzationala de plaja, apa e super calda, valuri mari, oameni putini, o minune. Acu am venit sa-l culc pe Iulian, sper sa se trezeasca mai prietenos si sa dam dypa amiaza o fuga si prin Vama.
Licurici' bine ai venit acasa, arunca lapele praf intr-o tigaie si fa-l ciocolata alba :D si da-i copilului tzitzi cat mai mult. Si stai mult si cu Amalia, ca sa fie impacata si ea.
Ramonika oi fi avut si tu vreun virus care te-a bantuit si pe carw l-ai invins repede. Bravo pt alaptatul lung!
Ava, daca treceti de cele 3 zile (3-4 ca nu-s 3 batute pe muchie) si febra e tot asa, mai bine treci pe la pediatru.
Lumi imi pare rau ca asa de mult a tinut raceala asta, poate ajuta catina aia la refacere si la sarit peste urmatoarele raceli. Ti-a zis medicul pt ce e Aerius? Ca am tot auzit in ultima vreme ca e prescris des si nu inteleg de ce la raceli... Si mie mi-a zis pediatrull sa-i dau ca sa nu se scarpine prea rau cand a avut varicela, l-am cumparat dar pana la urma nu i-am dat. Asteptam poze cu casuta noua!
Raluci' daca citesti da rogu-te si mie nr Coquelicoatei prin sms, sa traiesti!
Monis, mama de Piticutz Santiago (02.11.2009)
Lumi_Richard spune:
Monis idstractie placuta in continuare!
Aerius este pt alergii. Dupa cum a spus pediatra,la ascultat,suna foarte bine,deci nu e absolut nimic la plamani. Richard avand ceva istoric de alergii, s-a gandit ca este posibil ca Annabelle sa aiba fond alergic,si virusul poate fi perceput/tratat de catre organism ca o alergie,deci incercam sa calmam tusea cu Aerius.
monis5 spune:
f5,f5,f5....
Everybody out?
Eu sunt f suparata ca Iulian a cazut dimineata pe o treapta si am crezut ca doar si-a infipt un coltisor in limba de unde curgea putin sange. Insa la pranz cand s-a trezit din somn si a inceput sa urle (de m-a capiat!), am vazut ca si-a ciobit unul din incisivii centrali de sus . Mergem la dentist curand, sper sa nu fie grav si sa nu trebuiasca sa intervenim in urmatorii 4-5 ani
Lumi, stiam ca e antialergic, numai ca vroiam sa stiu de ce este atat de recomandat in ultima vreme. Am inteles la voi. Pai si ai observat ceva imbunatatiri? Kiss!
Monis, mama de Piticutz Santiago (02.11.2009)
lylyana.ion spune:
Buna dimi!
Dau eu -ua astazi, Alex m-a trezit tot la 6 jumate, cain fiecare dimineata dealtfel...
Licu' Bun venit acasa!
Incet incet va veti obisnui cu totii in noua formula, sanatosi sa fiti!
si schimba intai tu semnatura sa stim ce sa modificam
Ariadna, cum sunt gemenasii astazi? Ati fost ladr pana la urma?
Lumi, sanatate si pisicutei tale! Pe Aerius Alex il vomita...
Felicitari din nou pentru casa! Cand va mutati?
Magda, felicitari pentru rezultatele de la control
Monis, imi pare rau pentru dintisor. sper sa nu fie necesara vreo interventie pana ce nu va binevoi sa daca singurel cand ii va veni randul. cat stati la mare?
Abia astept sa plecam si noi iarasi
Gradinarilor, ce mai faceti? care sunt noutatile?
mai aveam de zis, dar memoria s-a mai scurtat
azi pleaca iar sotul in deplasare, sunt singura pana duminica viitoare
we placut!
laurairina13 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lylyana.ion Licu' Bun venit acasa! Incet incet va veti obisnui cu totii in noua formula, sanatosi sa fiti! si schimba intai tu semnatura sa stim ce sa modificam |
Gata, executat!
Am fugarit lumile la facut piatza si eu in loc sa ma culc langa Dragos ma dau pe net
Poftiti de videti una bucata bebelus Dragos
Sper sa recuperez si eu ce s-a mai discutat pe aici, ca vad ca si voi sunteti toatili ocupate (de nu s-a scris un capitol intr-o saptamana..), noi in acomodari inca, bebe sugacios de ma stoarce de toate cele, bag ceaiuri de chimen/anason/fenicul si Galafor la greu, sper sa se regleze cumva productia dupa el. LP e inca in cutie.
Bebe Dragos se caca nonstop, are reprize de somn si de cate o ora si de cate 2.5 ore, ceea ce la Amalia nu am pupat NEAM, deci tot e ceva, sper sa il tina Doamne Doamne asa. In schimb e infinit mai greu acum, caci in reprizele alea de somnic e Amalia de intretinut/distrat, plus inca altele o mie trebi..
Sunt inca ft nostalgica si ma apuca bocetul din orice, as da acum timpul inapoi sa fie doar Amalia, caci parca nu ma pot imparti in mod egal intre amandoi, as da timpul inapoi sa il mai simt in burtica cum misca. Ma simt tare nasol ca il neglijez, cand doarme sta in patutul lui singurel si noi dupa Amalia prin casa. La Amalia tot timpul il dedicam ei, chiar si cand dormea era la unul din noi in brate. Nu e corect si imi e asa o ciuda si un sentiment de neputinta ma apuca ft des. Si ma gandesc ca e doar inceputul..
Uoff , uofff..
Smara tu cum esti??? la voi in ce stadiu sunteti cu acomodarea??
Pup toate fetili, va multumesc de galeria frumoasa facuta inainte de nastere si de urarile primite sau [pufulete] dupa caz
ionelamaria spune:
Mneatza
Noi suntem mai bine. Mihnea nu mai are deloc mucisori. practic a avut doar 2 zile si atat. Asta noapte a tusit putin... nu-mi dau seama de ce. Ma intreb daca o fi tusit si ziua si eu nu an bagat in seama si nu am retinut. azi il urmaresc mai atenta sa stiu in ce ape ne scaldam pana marti
Ceilalti fulgusori bolnaviori?
Gradinarii?
Monis, tare rau imi pare de dintisorul lui Iuli. Si eu inlemnisem acu vreo luna cand al meu a cazut cu gurita de gresie ( si si-a spart rau buzica in dintuci) exact pentru ca mi-a fost teeama de dinti sa nu se fi spart. Am scapat tura asta. Sper totusi ca la Iuli sa nu fie ceva serios si sa nu necesite interventie. Uff! Chiar imi pare rau. Va pup cu drag
Licu, vezi tu ca Doamne Doamne a avut grija de voi si Dragos papa bine si e mai dormicios decat Amalia. Incet incet va veti intra in ritm. Cred asta cu tarie, am nevoie sa cred asta.... ca altfel ma apuc de plans de pe acum sa termin macar cu plansul pana nasc, asa, ca sa fie o treaba mai putin
Spor la alaptat sa ai si Dragos sa fie un copil mancacios si dormicios si fata colicei
Cat despre timpul pentru Amalia... ufff.... asta e punctul in care si mintea mea se inpotmoleste oarecum. Ma intreb cum am sa fac.... sigur atunci voi gasi o solutie adaptata... dar pana atunci....
Acum bine ca ai 2 copii sanatosi ca restul se rezolva incet incet
Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 31+ cu
smaranditza spune:
Licu, sa iti traiasca flacaul voinicel, ca e frumos foc!
Ia fa tu niste ciocolata buna din laptele ala praf, asa...ca sa te scapi de-o grija!
Ma bucur tare mult ca Dragos papa bine la tzitzi!
Sa stii ca si la noi e tot cum ai descris tu: cat doarme Dora nu stiu incotro sa alerg: sa ma joc cu Timi sau sa fac cele o mie de treburi prin casa. E clar ca la al doilea copil nu mai suntem ca la primul... si ma apuca si pe mine asa un sentiment de neputinta...
raluci, poti sa notezi la catastiful tau acolo primele semne de invidie din partea lui Timi. Daca pana acum venea si o mangaia pe par in timp ce o alaptam si radea asa gingas la mine, ieri a venit la mine cand o alaptam, a inceput sa ma traga de mana sa ma joc cu el in camera cealalta. I-am spus ca merg imediat, sa mai astepte putin. Nu a vrut. I-am spus sa aduca jucariile acolo. Nici asa. Aveam ceva jucarii si carti pe langa mine, nu a vrut sa ne jucam cu ele, si dintr-o data si-a infipt manuta in parul Teodorei (care e ca o creasta, ridicat in sus ) si a tras-o de par de abia i-am desclestat mana. Urmarea: boceam toti 3! Teodora de durere, Timi de nervi, eu de neputinta si suparare ca nu am stiut gestiona situatia ca sa nu se ajunga aici.
Cam astea sunt stirile de la noi...eu deocamdata sunt intr-un mare butoi si din alte motive.... Oricum, nu mai este loc aici, ca abia am incaput eu.
PS: Ramonika, si eu am din aia dar diferenta e ca eu nu am pampers ca sa ma umplu toata de kk pan' la buric.
Mami de Timi nazdravan si micuta Dora pisicuta
dana n. spune:
Neata si de la noi!
Astazi sarbatorim 7 ani de casnicie asa ca fac cinste cu tot ceea ce poftiti
Eu sunt cam suparata ca nu reusesc sa tin glicemia in frau...diabetoloaga mi-a zis sa nu depasesc de 7 mmol/l iar mie mi-a sarit glicemia de cateva ori peste 7. Vom vedea marti la control ce mai zice.
Licurici, ti-am vazut mandretea de baiat Sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii! Despre timpul impartit intre cei doi pui...dificil...eu ma gandesc la asta de cand am aflat ca sunt insarcinata. Am noroc ca o am pe mami acum...
Multa bafta cu alaptatul, bebe Dragos sa fie necolicos si papicos iar incet, incet sa reusesti sa te organizezi astfel incat sa nu se simta nici Amalia neglijata.
Smaranditza, multa bafta si tie sa reusesti sa gestionezi cat de cat situatia. Sunt sigura ca din moment ce apare bebe 2, semnele astea de gelozie sunt inevitabile.
Monis, imi pare rau ca Iuli si-a lovit dintisorul.
Multa sanatate fulgusorilor bolnaviori!
Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009) si 28+ cu