Prietene la bine si la greu -133-Hai Laura!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

La multi ani fericiti, Ralu!!!
Hai si ne cinsteste cu ceva,si mai spune-ne ceva de voi. Ne este dor de postarile tale

Magda,sa dea DD numai vesti din astea
Imi pare rau ca Iarina nu s-a distrat atat de bine pe cat se astepta....Gaseste ea altceva sa se distreze! Sunteti foarte frumosi,mi-au placut mult pozele

Licu,imi pare rau de Amalia,de tine....sper sa mergeti repede acasa

Laura,imi pare rau de Ari,pacat ca s-a intamplat asta,alta grija in plus.....

Am deschis TV-ul,intamplator am dat pe TVR Iasi,si pe cine credeti ca vad??? Tati de Ruxi si Opis Band!
Ramonika,poate ne mai spui si noua cand si pe unde mai concerteaza,ca tare mult imi place muzica lor....

Noi am fost pe la casa...offf,cat de frumos poate fi,cat de liniste,aer curat....ce frumos mirosea a iarba umeda....Nu se auzeau decat vrabiutele...si un cocos cantand in departare... Ne-am plimbat putin prin zona,ce mai! Abia astept sa ne mutam!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_80 spune:

Salutare

Noi suntem ceva mai binisor, dar tot cu febra usoara Mariuta, eu ceva mai bine azi, nu maiu sunt chiar calcata de tren, sper ca pana maine sa ne punem bine pe picioare.

Monis suntem doar noi singure, dar ne consolam cu ideea ca pe 15 sept vine de toooooooooott tati

Lalu imi pare tare rau cu Ari, speram sa isi revina repede si sa fie o forma usoara. Daca ne trece pana marti si obtinem acceptul de la dr cum ca nu mai e contagios, vom veni cu drag la intalnire, daca nu, alta data, stii cum e, niciodata nu vom putea veni toate, tot timpul intervine cate ceva.

Mami fericita de Mariuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

La Multi Ani fericiti, Raluca!

MAGDA, ma bcuur ca v-ati intors cu vesti bune! sanatate maxima!

Gabita, felicitari pentru progrese, tineti-o tot asa! Despre indemnizatie, eu stiu ca pentru cel de-al 3-lea an se mentine indemnizatia din primii 2 ani, sper ca nu ma insel. Si noi tot cu bunicele vom mai petrece cam un an, pana la gradi.

Ancuta, ma bucur ca ati ajuns cu bine si nu ati avut probleme pe drum, si noi am mers numai noaptea si ai mei au dormit tot drumul. Vacanta placuta!

Fetelor, eu nu stiu ce fel de viroza e asta, nu seamana cu nimic ce au avut pana acum, pana ajung la un pediatru, voi ati auzit de temperatura peste 38 fara muci, decat o tuse destul de urata dar foarte rar (unul din copii, celalalt de abia a facut febra azi)?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaranditza spune:

LA MULTI ANI FERICITI, RALU!!!
Te asteptam cu cinsteala si cu vreo doua vorbulitze despre voi.

Monica
si Lalu, multa sanatate printeselor bolnavioare!

Cris, sper ca Andreiutul e mai bine si vei putea sa dormi si tu in noaptea asta.

Ramonika, multumim de mesajul de la Licu. Of, of...sper ca acum e acasa deja draga de ea.

Laura-andreea, ma bucur mult ca v-a priit vacanta la bunici. Vezi ca nu am uitat ca mi-ai promis niste cursuri de consiliere cu titlul: "cum sa fii mamica de fetita".
Pe bune acum, ia spuneti-mi si mie, va rog, cum trebuie sa-i curat putzica? Cand a fost pediatra acasa mi-a spus sa am grija ca se aduna ceva alb pe acolo si sa-i curat usor. Dar mie mi-e teama sa ii umblu pe acolo. Doar seara la baie, cum sta ea mai cracanata in vanita cu o mana ii trag putin labiile in parti si ii torn cu cana apa pe acolo. Ar trebui sa insist mai mult oare?

Ancutzule, tare ma bucur ca ati ajuns cu bine! Sa aveti un concediu fain si relaxant (ca odihnitor nu stiu cat va fi... )

Doris, hai mai des pe la noi. Voi in ce limba vorbiti cu Matteo? In italiana sau romana? Dar el in ce limba vorbeste cu voi?
Noua ne-a spus pediatra ca desi ii vorbim lui Timi acasa doar in romana (si mie chiar imi turuie gura... ), la locul de joaca, la magazin, la medic si oriunde in afara casei el aude alta limba, si de aceea vorbeste doar chineza lui si prea putin cuvinte inteligibile. De doua zile chiar l-am auzit spunand ceva cuvinte in bulgara (niama = nu, kula = masina si inca cateva..) si ma intrebam daca o fi doar bolboroseala lui care intamplator are sens in bg sau chiar ne face figura si incepe sa vorbeasca direct in bulgara.

Ma duc sa fac rapid un dus ca imediat sunt strigata la apel.

Noapte buna si linsita!

Mami de Timi nazdravan si micuta Dora pisicuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

buna seara

Noi abia am ajuns la 2 Mai :D asa ca zic repede de pe tel:

La Multi Ani draga Ralu' sa fii fericita si iubita!

Ava din ce spui tu poate fi viroza' dar de 'ailalta', adica o varicela, rubeola sau ceva... Ca astea-s cu febra si cu ceva inflamatii in gat. Oricum, in 3 zile se alege. Orice ar fi, Sper sa nu fie nika grav.

Laura andreea mi-ai lipsit foarte tare si ma bucur ca ai aparut! Hugs!

Lalu nasol rau. Inteleg ca alta varianta nu aveti' nu? Si eu care m-am plans ca/ au pus prea multa miere in ceaiul copiilor pe care l-am gustat azi

Monis, mama de Piticutz Santiago (02.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

smarandito' asta e pediatra aia cu perlele de anul trecut cu branza & co? :D

Monis, mama de Piticutz Santiago (02.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Beiiiii, da la mine nu modificati ca nu mai sunt ??????

Dap, dap, am ajuns de ieri acasa, cheauna de cap, dureri de ceafa&frunte&coloana, bebe urlacios (stiti cum e...deja stateam aseara cu bibe de lp si plangeam de sa ii dau sau nu, ca doar stiti ca lp e serveala de baza la cezariene), acum am si o mana bulita rau, mi s-a spart o vena si ma doare mana stanga de nu pot nici sa o intind...and so on.
Amalia si-a revenit, s-a trezit de dimi zicand de 'bebe', doarme cu tasu' deocamdata ca nu fac fata la doi. In rest nu stiu ce sa mai zic...sunt varza, sper sa ne intram si noi in ritm ....candva

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 39+ Dragos Stefan

Firefly's shop

BLOGUL MEU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Laura si Dragos, bine ati revenit acasa !

rares - clipe in spirala norocului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

Bine ati venit acasa, Laurici si Dragos! ce nume frumoase ati ales petru el (zise cioara Of, imi pare rau ca ai dureri de cap si coloana, de la anestezie sunt... Multa sanatate si laptic pentru Dragos!
Am vrut sa modific si titlul subiectului si prima pagina, dar nu ma lasa, se pare ca s-au schimbat regulile forumului si nu se mai pot modifica dac au trecut 20 ore

Monis, au trecut 3 zile pentru Emi si la el vad ca a mai ramas doar o tuse ocazional, daca erau roseola, rujeola sau alte asemenea trebuia sa apara ceva pe piele, nu? Dragos in schimb mi-a facut temperatura 40 de am crezut ca lesin cand l-am vazut dimineata ca se dadea ametit jos din patut cu pernuta lui in brate, am pus mana pe el si ardea i-am dat pentru prima data novocalmin jumatate de supozitor si i-am pus sosetute cu otet si dupa 45 de minute a scazut febra, acum doarme saracutul... Aveti idee ce fel de viroza poate fi asta fara alte simptome decat febra mare si tuse? nu au muci, copiii sunt destul de vioi, mananca... Sa ma duc la spital?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Licu,ma bucur ca ati ajuns acasa,si ma bucur ca i-a trecut supararea Amaliei! Sper sa va acomodati cat mai repede in noua formula

Smara,eu nu am mai auzit de indepartarea labiilor,si pe a mea au vazut-o multi doctori,ca ma-sa a avut pitici multi
Pur si simplu o spalam la baita si atat,nu mai avea nimic....

Ariadna,cam asa a inceput si viroza noastra,cu febra mare vreo 3 zile...a avut rosu in gat,apoi a inceput si tusea.Dupa cele 3 zile de febra,a inceput sa fie foarte maraita.... Eu spun ca ar fi bine sa mergeti la un pediatru.

Of,viroza noastra si-a facut de cap 2 saptamani....si inca mai tuseste putin... Am avut Paxeladine pt 7 zile,Tantum Verde,Oscilococcinum,si pt febra Nurofen.Acum Eurespal si Aerius.Tusea a fost seaca la inceput,dupa Paxeladine a devenit productiva....sper sa scapam mai repede de ea.

Mergi la inceput