Prietene la bine si la greu -133-Hai Laura!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura - andreea spune:

Lalu, nu ai putea sa-i duci tu gustarea de acasa si sa verifici meniul si sa le spui sa nu-i dea anumite deserturi sau chestii care ti se par aiurea? Inventeaza si tu vreo alergie ceva....

Poate am mai zis eu la un moment dat insa bine ar fi ca mai ales puiutilor care merg la gradi sa le dati ceai de menta cu musetzel pentru ca este deosebit de bun pentru stomac si ii ajuta mult in caz de vreun virus stomacal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Citat:
citat din mesajul lui laura - andreea

Lalu, nu ai putea sa-i duci tu gustarea de acasa si sa verifici meniul si sa le spui sa nu-i dea anumite deserturi sau chestii care ti se par aiurea? Inventeaza si tu vreo alergie ceva....

Poate am mai zis eu la un moment dat insa bine ar fi ca mai ales puiutilor care merg la gradi sa le dati ceai de menta cu musetzel pentru ca este deosebit de bun pentru stomac si ii ajuta mult in caz de vreun virus stomacal.

Europe is the best!

o fi bun pentru cine bea asa ceva. Alex nu pune gura pe niciun fel de ceai, defapt pe nimic in afara de apa si rareori fresh de portocale...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Salutare fete dragi. Eu citesc zilnic noutatile de aici dar cu scrisu' mai greu...
Nici nu stiu cu ce sa incep. Am vazut poze de la intalnirea din IOR. As fi venit si eu dar Ema nu era acasa Foarte frumoase mamicile iar copiii sunt asa mari
Azi merg si eu la zburlita ,abia astept sa o vad. Duminica o luam acasa. Vrem sa mergem si noi in vacanta...cred ca iau razna daca nu plecam undeva la reveneala ca toata vara mici macar 1 zi nu am fost plecati...decat drumuri la parintii mei sa stam cu copilul. Ema e fascinata de apa, imi arata la Tv, reviste deci trebuie musai sa o ducem la mare. O sa plecam cu masina in Grecia si cand ma gandesc la drum ma ia cu lesin Apropo de Grecia, am primit mesaj de la Ancutza, au ajuns cu bine la destinatie iar Sabina a dormit tot drumul.
Despre noi: trancane toata ziua, operatiunea olita e abandonata, trece printr-o perioada de semi-grava foamei ...d'astea
M-a intristat mesajul de la Licu pt ca stiu cum sufera cei mici cand nu suntem cu ei Mai ales ca Amalia a stat mereu cu mami. Sper sa ajunga cu Dragos cat mai repede acasa iar Amalia sa-si revina. Multi
Laura-Andreea sa va fie de bine vacanta. Deci s-a distrat pitica la bunici
Tina, ce bine ca Geo a stat peste zi fara mami. Urat ce se intampla la tine la lucru.

La multi ani RALU!

Bune ideile vostre cu catina. Si mama vroia sa faca pt Ema. Deocamdata vad ca nu a cumparat. In schimb in fiecare dimineata ii face la storcator un suc din mar, morcov si sfecla rosie. Ii place tare mult. Cum aude storcatorul vine in bucatarie sa-i puna in cana sa bea.

Un pt prescolarii nostri si un pt puii bolnaviori.

Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura - andreea spune:

Lyly, nici Giulia nu bea absolut deloc ceai sau altceva in afara de apa si lapte insa am incercat tot felul de trucuri si mi-a reusit cea cu pusul ceaiului intr-o canutza speciala pentru copii. Acum ii fac ceaiul de acasa, il pun intr-o sticla de spumos (din aia mica albastra de se serveste in avion) si la gradi le da la micul dejun in cesti normale din portelan. Eu cred mult in ceaiuri si in plante si ma bucur nespus ca accepta. Sa bat in lemn, intr-un an si o luna de gradi nu a avut niciodata vreo diaree nasoala (fix de doua-trei ori episoade de cateva zile cu scaune dese) sau varsaturi. Crede-ma ca e o colcaiala la gradi de virusi de te iei cu mainile de cap

Floricik si va doresc o vacantza minunata!
Da, i-a priit tare mult, s-a comportat exemplar, a dormit cu bunicile, a mancat prune si piersici direct din pom, legume cu nemiluita, a stat in fundul gol mai tot timpul, au ciuruit-o tantzarii peste tot, am mers la cules de ciuperci in padure si cand gaseam exclama " mamaaaa" , a alergat gainile si gastele de au facut febra musculara .....Am venit acasa cu un copil mult mai intelegator, mai odihnit, care zambeste si rade mai tot timpul. Ce mi-as mai putea dori? Vara viitoare ma gandesc serios sa o las acolo cel putin o luna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_boc spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica_80

La multi ani Ralu!!!!!!!!!!

Angi merci fain de pontul cu siroul de afine

Cristina noi cand am facut aerosoli, ne-a dat 3 ml de ser la 1 ml ACC.

Mami fericita de Mariuta

Multumesc de raspuns. Asta este si cantitatea pe care trebuie sa o facem si noi. Mi-am amintit clar ce a zis dr. Eram extrem de stresata, e prima data cand ii fac aerosoli si am un aparat imprumutat.
Andrei a tusit si marait toata noaptea. Nu am dormit deloc. Acum este bine, vad ca are un somn linistit, si respira mult mai bine.

Cristina , Andrei Cristian , 7 dec 2009
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_boc spune:

Si noi bem foarte rar ceai, si totusi in momentul in care i-am dat ceai de menta in caz de varsaturi/diaree l-a acceptat. Ba chiar a vrut sticluta cu ceai in loc de tzitzi.

Cristina , Andrei Cristian , 7 dec 2009
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

La multi ani, RALU !

rares - clipe in spirala norocului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

ralu La multi ani!

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lalu_79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui laura - andreea

Lalu, nu ai putea sa-i duci tu gustarea de acasa si sa verifici meniul si sa le spui sa nu-i dea anumite deserturi sau chestii care ti se par aiurea? Inventeaza si tu vreo alergie ceva...

Laura, din pacate nu va fi nevoie sa inventez nimic, Ari are o forma destul de acuta de urticarie, cel mai probabil de la ceva ce a mancat la gradi. Eu mezeluri nu i-am dat pana acum, nu stiu daca de la sunca sau de la altceva a facut urticaria....mi-e tare mila de ea, are niste plagi ffff mari....care o mananca ingrozitor. Dispar si apoi reapar...

La multi ani fericiti, Ralu!!!!!

Monica, sper ca sunteti mai bine.

Ionela, cum mai e Mihnea?

Sanatate multa puiutilor bolnaviori.

Licurici, curaj mami! Se va adapta Amalia.Si Ari se supara pe tati cand sta mult la birou. Il cearta de cum vine, nu vrea la el in brate, dar apoi ii trece repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

salut...am scris un mesaj kilometric de pe tel si am pierdut conexiunea...mooor...va pup pe toate...multumesc din suflet fetelor ca au infruntat traficul din Buc sa vina la intalnire...Monis saru'mana pt poze, pun si eu cand ajung acasa...laptopul l'a uitat sotul in masina cand a facut transferul de bagaje... Trimit ca poate pierd si mes asta...puuup

Mergi la inceput