Prietene la bine si la greu -133-Hai Laura!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika

mesaj de la LICU:
"buna, nu ne-au dat drumul acasa, sper maine. mie mi-au trecut durerile de cap, a venit si colostru-lapte ceva... Dragos suge si nu prea, cred ca il infunda cu LP. in schimb sunt tare suparata, Amalia e data peste cap de toata situatia asta, nu prea a mancat zilele astea, desi socrii s-au dat peste cap sa ii faca toate pe plac. acasa suspina dupa mine si cand o aduce la mine nici nu vrea sa vorbeasca, se urca in gatul lui tac-su si imi intoarce spatele. cand ii vorbesc nici nu se uita la mine... "

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz

Off...Licurici drag, lasa ca daca mergeti acasa va fi mult mai bine, incet, incet va reintrati in normal...imi dau seama ce greu este acum.

Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009) si 27+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

fuga fuga :

Cristina habar nu am de ACC. Eu as suna doctorul... Andreiul bolnavior.

Si mie imi pare rau de Amalia Licuriciului ofof. Acuma sa ajunga ea acasa si s-or linisti apele si pentru fetita.

Tina sper ca macar salariul sa te motiveze la serviciu. Important e ca Geo e in regula!

Ramo multumim de mesaj! Voi ce mai faceti?

Monica tine-te tare mami! Ai ajutor de la cineva? Sau esti singura cu Mariuta?

Gabitza buna postarea despre voi, sa ne mai scrii. Felicitari pentru progresele copilasilor. Despre indemnizatie eu una nu stiu, s-a terminat cam tot ce ma interesa si mi-a fost lehamite sa mai retin ceva in plus

Many abia astept sa citesc cum merge la voi. SI sper sa ne vedem intr-o luna sa povestim mai coerent despre gradinite si inca unul pentru Liloase

Lumi poti pune restul de catina la congelator si scoti cand ai nevoie si faci suc

Ramo 20 de lei?? Te-ai mutat la Paris? Spor la siropuri!

ah, si multa sanatate si lui Emi si Mihnea, sa se faca repede bine!

despre noi cateva vorbe cu gradinita, pe blog . Am fugit la culcare ca ma bantuie ceva insomnii si sa prind si eu din timp un somn

Monis, mama de Piticutz Santiago (02.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angi_san spune:

Buna seara, fete dragi!
Am trecut si eu pe aici in goana calului nebun ca sa vad daca a nascut Licurici, FELICITARI DIN TOATA INIMA PENTRU DODOLOT! si tare rau mi-a parut sa vad ca Amalia sufera.
Doo vorbe si despre noi. Anei ii iese primul canin si sufera tare mititica DAR, vestea cea mare este ca papam paine (facuta de mami in casa :D) si ne simtim bine, deci nu avem intoleranta la gluten.

Pentru imunitate (chiar si eventuali vermisori)noi folosim tinctura de propolis, recomandarea dr a fost intre 5-8 pic pe zi, pe care eu le pun in jumatate de lgt de miere. Au un gust groaznic, dar Ana le ia. Oricum, am salvat retetele cu catina, si cum ma intalnesc cu ea, fac provizii, ca iarna e lunga.

Monica, pentru probleme cu stomacelul mai ales in perioada aceasta, e bun siropul de afine, se gaseste la Plafar sau in Pangarul bisericilor/manastirilor (avantajul la cel din manastiri e ca nu folosesc conservanti). E bun si pentru copii mici si femei insarcinate. Am facut si Anei o cura cu asa ceva si s-a legat foarte bine cu scaunele. Pe el scrie ca e chiar indicat in enterocolite si diaree.

Despre noi in rest numai de bine. Ana vorbeste tot 2 limbi si e un copil tare bun si intelegator. A, si i-am tuns zulufii, ca asa cum povestea Gabitza parca, erau toti numai o pacla incalcita, ca nu statea la pieptanat deloc si nici la prins parul.

Va pup pe toate fara exceptie si mai rog fetele cu copilasi gradinari sa spuna si la baba ce vaccinuri se cer la gradi.

Angi de bebe Ana Maria (03.12.2009)

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Neata!

La Multi ani Raluuu!

sa fiti sanatosi cu totii! hai mai zi-ne doo vorbe despre voi!

restul...mai tarziu

ahh, si bineinteles!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

LA MULTI ANI RALU sa fii sanatoasa si fericita

Raluca, viitoare mama de doi cucuieti, Remus Andrei(8 nov '09) si 25+cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

La multi ani fericiti si sanatosi, Ralu!!!

Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009) si 27+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura - andreea spune:

Buna dimineata! suplimentez si eu cafia, plus ceva pricomigdale si croissant-uri!

Dragelor, va multumesc din suflet pentru urari, va doresc inzecit tot ce mi-ati dorit mie

Licurici, te felicit din inima pentru puiul tau drag si te imbratisez cu mare drag. Hai ca mai este tare putin si vei merge acasa si Amalia va zambi din nou!

Andre scumpa iti multumesc din suflet pt info si imi cer mii de scuze pt intarzierea cu multumiri. Am un ritm de viata total haotic si inainte sa plec in tara a fost nebunie maxima.
Astept sa vad ce se va intampla si te tin la curent. Tu esti ok?

Nu prea stiu cu ce sa incep...o iau incetisor ca avem timp
Am petrecut doua saptamani minunate in tara, vreme superba, mancare buna si am reusit dupa mai mult de doi ani sa dorm dupa-amiezile (mi se pare ca arat cu 5 ani mai tanara ). Draga noastra gagalina a profitat la maxim de vremea frumoasa si de bunatatile din gradina lui buni. Pacat ca nu am stat mai mult! Incredibil ce efect pozitiv a avut asupra ei contactul cu familia, verisorii si limba romana.
Daca ma mai pot loga pe contul comun pun si ceva poze!

La Multi Ani tuturor sarbatoritilor de pana acum si Ralu, sa ne traiesti si toate cele bune!

Deci, a inceput gradinitza.....bravo deschizatorilor de drum si mult curaj mamicilor emotionate

Revin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lalu_79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica_80

Lalu mai zi-ne si tu de Ari, cum merge integrarea? Si ce ziceai ca aveau de mancare?

Integrarea mergea f bine, azi nu am mai dus-o ca au venit verisorii ei in vizita. Doar ca i-au iesit niste blande, aseara m-am speriat, o si mancau....dimineata am fost la medic si pana sa ajungem in cabinet au disparut complet. Doctorita spune ca probabil e o urticarie, de la ceva ce a mancat . In meniu, ce nu mi-a placut ...sunca la gustarea de dimineata si la pranz, la desert, rahat . La pranz au avut mancarica de cartofi intr-o zi si paste cu carne in alta si, bineinteles, ciorbita. La gustare banana si portocala.
Ah, si in continuare Ari are o pasiune pentru canitele de apa ale celorlalti copii. Poate reusim sa scapam de apucaturile astea. As mai spune eu mai multe, dar merge net-ul meu ...

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_80 spune:

La multi ani Ralu!!!!!!!!!!

Angi merci fain de pontul cu siroul de afine

Cristina noi cand am facut aerosoli, ne-a dat 3 ml de ser la 1 ml ACC.

Mami fericita de Mariuta

Mergi la inceput