Prietene la bine si la greu -133-Hai Laura!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Salutareeee,
sper sa prima zi de gradi / job sa fie una fericita pentru toata lumea, dar mai ales pentru pitici, ca mamicile oricum vor lacrima. Abia astept relatari la cald, ca mai ieri cand povestea Many (parca) ca tati isi intrerupe deplasarea prin tara sa fie si el cu piticul lui in prima zi de gradi chiar mi-au dat lacrimile si mei. Se pare ca si pentru ei e o zis foarte importanta, desi noi credem ca doar pentru noi e greu .

Noi mai avem pana la gradi/cresa, azi am aflat ca ar mai fi o varianta la o cresa la ceva maicute, si ar fi o varianta si pentru noi daca l-o aceepta si daca nu o sa prelungesc statul acasa cu el.

Mai, cu catina aia ... sper sa il pacalesc eu cumva, mai ales ca o sa fac toate variantele sa luam toti, si intr-un fel trebuie sa o ia. Aici la noi, chiar ieri am intrebat la piata este 20 lei kg, sau daca vrei mai putina au in pahare din alea de iaurt mari cu 6 lei, sau au si crengute, dar nu am intrebat cu cat crenguta. cred ca tot mai avantajos e la kg, dar nu strica si o crenguta.

Ramona ,
dependenta de dragostea barbatilor din viata mea:

DOMINIC ANDREI
(26/10/2009) si a lui tati Stefi
asteptam sa apara o pispirica in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Abia astept sa aud cum s-au simtit strumfii la gradi.

Monis,ma bucur ca Iuli a fost ok,astept amanunte. Multumesc ca mi-ai scris cat costa catina(am gasit cu 10 lei),deja am luat,prestat suc,baut,si....placut!!!! Am pus intr-un pahar sirop(de doua degete),gheata si apa, a fost super!!!
Annabellei i-am dat o lingurita de siropel(suc de catina cu miere de salcam),l-a luat fara probleme.

Ionela,imi pare rau ca a inceput si Mihnea....incepe sezonul virozelor....

RamoC,nu stiu ce ai putea face cu o crenguta... Din 400 grame catina,mi-a iesit 200 ml de suc,pe care l-am amestecat cu 200 ml miere.
Mai am 600 grame, nu stiu ce sa fac cu ea,ca nu prea mai am miere si mi-e lene sa ies sa cumpar. As incerca si varianta de catina intreaga in miere...oricum,sucul e delicios!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Salutare si de la mine,
Am hranit copilul si acum doarme rapus. Cu toate ca ziua a inceput in tipete, pana la urma nu a fost asa rau. Noi cand am ajuns nu erau alti copii la grupa lui Vlad, care de la poarta nu a mai vrut sa mearga si a trebuit luat in brate. La receptie nici vorba sa bage pe cineva in seama, statea agatat de bine asa ca atrebuit sa-l duc in clasa eu, unde tot nu s-a desprins vreo15 min. de mine. Incet, incet asistenta de educatoare i-a captat atentia apoi au mai venit si alti copii. A fost fascinat sa bea apa cu paharul (acasa bea cu paiul) fapt ptr. care l-a plimbat prin toata sala, nu a stat numai in coltul practic. La un moment dat s-a retras cu Lila in coltul practic si au dat drumul la apa, Lila era incantata ca sare apa pe ea, Vlad ca poate sa regleje jetul de apa. Au fost si incidente cu o fetita mai mare decat ei, dar la ei in grupa, in sensul ca ii impingea, de i-a dat cu picioarele in sus pe toti din grupa.
Lila a fost cea mai ok din grupa, a dat cu mopul, a aranjat pahare si s-a jucat cu ce vroia ea. Cand incerca sa i se dea altceva sau sa fie mutata in alta parte raspundea ferm "nu veau", "nu pace". S-a jucat frumos cu toti copii si din cand in cand ma striga, nu intelegea educatoarea ce zice. Apoi au mers in curte mom. in care de Vlad nu prea am mai stiut, s-a jucat si evident a plimbat un pahar si o locomotiva dupa el. Sotul nu a mai venit, dar de la 6 dim. am vorbit mereu la tel.. Mami de Lila nu a venit in clasa si incerca sa se uite pe geam ce face fata , sau imi dadea sms, ea se plictisea.
Educatoarea a zis sa nu imi fac probleme ca in 2 sapt. se va acomoda. 2 sapt
Cam asta a fost prima noastra zi de gradi.
Incerc sa fur si eu o ora de somn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Magda felicitari ptr. rezultatele bune, sper ca de acum numai asa sa fie . Imi pare rau ca Iarina nu a fost tocmai ok, se mai intampla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_boc spune:

Oare ce face Licu? N-ar trebui sa iasa azi din spital?

Cristina , Andrei Cristian , 7 dec 2009
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

salutari,

noi suntem bine, ne pregatim pt o nunta taman in Bucovina... si totodata si de cel mai lung drum cu masina de pana acum. Sper sa fie totul ok, cu toate ca mucosii au cam inceput sa se pliciseasca cam repede in scaune,iar daca ma hotarasc sa ma infiltrez in spate intre ei () e o intreaga miorlaiala pentru a ajunge in bratele mele...
Eva e ok, si-a cam dat drumul la vorba. Adora sa primeasca sarcini/teme .. sa fie utila. Dragos pare ca depaseste perioada "muscacioasa", identifica in orice ipostaza cainele, rata, cioara(aici intra si porumbeii si alte zburatoare), cocosul, calul, masina,porcul,oul, si oaia uneori. Pasiunea lui este sa introduca forme in locasul adecvat, orice astfel de obiect ii cade in mana (cub,masini,etc) le rezolva instant, fara robleme. Eva e inca la stadiul de forme rotunde,uneori si patratele... de stele, cruci, inimi, etc nici pomeneala. Dragos face fara probleme incastru,puzzle din maxim 5 piese, cercurile si turnurile de la Ikea(au aparut in Ikea cercurile alea de lemn) si lego dar doar cu piese mici . Nu stiu cat din toate acestea sunt achzitie proprie, cat e rezultatul terapiei ... dar continuam. La "c" e din ce in ce mai cooperant, face matching,imitatie,a inceput sa nu mai tranteasca jucariile si sa le puna frumos jos sau sa mi le dea mie (asta cand nu se pune problema sa le puna in cutie, la loc) etc
Eva in schimb este cu desenatul/coloratul (mazgalitul de fapt) plimba si hraneste o papusa mereu, se joaca cu farfuriute,canute, etc
Dragos are o pasiune mare,locomotiva Thomas, care il atrage fie mare, mica, cu muzica sau fara, fie revista,fie doar abtibild .... trepideaza cand il vede
Eva are un iubit aici in cartier,tot fulgusor, cu 2 saptamani mai mare, se pupa dimineata in parc la venire, la plecare, cand plecam acasa e musai sa plece si mama lui cu el ( nu se desprinde de tricicleta Evei pana in fata scarii...

A fost o postare doar despre noi....nu am stiut ce altceva sa zic.... Ce pot adauga este ca am vazut poze cu mamici si piticii lor minunati de la intalneala de ieri....niste frumosi

daca ma lasa mucosii poate fac si eu sapaturi sa aflu cu ce indemnizatie as ramane daca as reusi prelungirea peste 2 ani a CIC-ului.In momentul de fata sunt plafonata la 3400+600 pt al doilea ... Stie cineva? Nu am luat nicio decizie referitor la gradi,nu am vizitat niciuna ..poate totusi gasesc bona (la dublaj cu mama/ soacra) pentru un an ( am nevoie de bona doar la iesirile la plimbare,joaca si la dus/luat de la gradi-daca nu e transport....in rest cred ca s-ar descurca "mamele" )

Ma duc la bagajit.....

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_80 spune:

Salutare!

Felicitari strumfilor pt prima zi de gradi! Ce emotionant
Lalu mai zi-ne si tu de Ari, cum merge integrarea? Si ce ziceai ca aveau de mancare?

Noi suntem la fel febra peste febra, nu mai varsa chiar orice, e un pic mai vioaie, dar per total tot rau e...sa nu mai spun ca m-a luat si pe mine si am o stare de greata, durere de cap cumplita si stomacul in gat...

revin mai tarziu

Mami fericita de Mariuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

mesaj de la LICU:
"buna, nu ne-au dat drumul acasa, sper maine. mie mi-au trecut durerile de cap, a venit si colostru-lapte ceva... Dragos suge si nu prea, cred ca il infunda cu LP. in schimb sunt tare suparata, Amalia e data peste cap de toata situatia asta, nu prea a mancat zilele astea, desi socrii s-au dat peste cap sa ii faca toate pe plac. acasa suspina dupa mine si cand o aduce la mine nici nu vrea sa vorbeasca, se urca in gatul lui tac-su si imi intoarce spatele. cand ii vorbesc nici nu se uita la mine... "

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

Buna seara,
Ma bucur ca fulgusorii au fost ok azi la gradi.
Geo s-a purtat exemplar .A intrebat de mine dar n-a plans.S-a jucat cu tati,a papat bine,a dormit la pranz,iar la 15.30 a venit cu tati dupa mine la birou.
De job:sunt total dezamagita.Sper sa imi treaca.Am fost mutata la alt departament.Fac eu tot ,fara subalterni sau alte minuni.Nu asta ar fi problema dar e ceva mai jos decat ce faceam.Eu eram pe productie si m-au mutat pe logistica interna.
Sper sa reusesc maine sa imi iau un ajutor pentru carat marfa si aranjat .Cel care e acum pe post nu are ajutor iar eu nu prea ma vad carand cutii pline.
Asa ca am ajuns acasa plina de nervi.Mi se spusese ca voi face tot ceva legat de productie si m-am trezit cu altceva.
Sper sa o rezolv eu cumva...daca nu cautam de lucru.
M-am plans destul.Maine vad si salariul.
Nervii mi-au trecut cand mi-a zambit Geo.

sarcina usoara Licurici,Ionela,Dana.n,Raluci,Laviniablaga si strumfy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_boc spune:

Buna seara fetelor,

Am si eu nevoie de un raspuns:
Azi pedi mi-a dat sa-i fac aerosol cu ACC la Andrei. Stiti cumva care este doza pentru varsta asta. Mi-a zis sa pun 3ml ser da nu stiu sigur daca 1 ml sau o fiola de ACC? Bineinteles ca nu am intrebat cat timp sa fac. Ea mi-a prescris 3 fiole de 3 ml ACC.
VA rog sa ma lamuriti!

Cristina , Andrei Cristian , 7 dec 2009
POZE

Mergi la inceput