Prietene la bine si la greu -133-Hai Laura!
Raspunsuri - Pagina 12
Lumi_Richard spune:
Monica,ce rau imi pare de Mariuta, sper sa-si faca efectul medicamentele si sa-si revina repede. Stiu cat de greu este cand sunt plangaciosi,si cum ti se rupe inima ca nu stii cum sa-i faci sa se simta mai bine... Multa sanatate
Multumesc foarte frumos pt retetele cu catina,maine merg la piata,sper sa gasesc.
Stiti cumva si cam cat ar putea fi kilogramul?
Cristina,sper sa fie o raceala usoara,sa-i treaca repede,nu sa stea 2 saptamani ca la noi.
Cu cazutul....offf,saracutul,sper sa nu-l mai doara
Acum,chiar daca erati langa el,astfel de lucruri se intampla...
Lalu,noi venim si abia astept!!!!
Cu toboganul...imi pare rau...habar nu am ce sa spun cu piesa aia,nu se poate face/gasi ceva similar?
Monis,frumoase pozele,frumoase si mamicile,iar fulgusorii superbi!!! Tu nu apari in nici o poza!?
Acomodare usoara lui Iuli la gradi
Ancutza ,drum bun si distractie placuta!
Dymomo,sper sa-ti fie aprobat dosarul pt concediu
Cum mai sunteti?
Gabitza,ma bucur sa aud ca evolueaza frumos Dragos, sper sa-i treaca repede iesirile "violente". Cum reactioneaza Eva?
Oricum,dupa cum spuneai inainte,ea ii lua totul din maini,acum reactioneaza baiatul
Lili,ce bine-i sta Mariei cu codite. Aia este "coafura" mea preferata pt fetite! Succes cu gradi
Many,ce mare pare Vlad!!! Oh,nu ma refeream la inaltime! Succes cu gradi si voua!
Raluci,ce biine iti sta cu doi baieti si burtica
Esti o gravi frumoasa. Si Bubu un dulce(tare cumintel pare,ma insel?)
Trimit ca sa mai las si pe altii sa scrie
grigore_tina spune:
Buna seara,
Frumoase pozele,piticii si mamicile.
Raluci arati superb.
Succes Santi,Lila si Vlad maine la gradi.Sa va acomodati repede.
Maine e si prima mea zi de lucru asa ca sper ca Geo sa fie ok cu tati.
Am facut cate ceva nou de papa.
Sper sa reusesc sa pun retetele candva.
Sufleul postat de Lumi a fost delicios dar am simplificar reteta mult,pateul de linte postat de Monis acum ceva timp a fost delicios,la fel si cartofii la cuptor(eu am folosit normali ).Am mai facut zilele astea supa crema de legume si azi am avut in meniu supa de praz cu crutoane cu oregano si menta si mancarica de fasole verde.
Sper sa intru si maine.
Dana ma bucur ca a fost o alarma falsa diabetul.
Monica insanatosire grabnica micutei.
Mi-ati dat o idee buna cu siropelul de catina.Sper sa gasesc si eu in piata.
O seara buna
sarcina usoara Licurici,Ionela,Dana.n,Raluci,Laviniablaga si strumfy!
many_bani spune:
Lumi sa stii ca Vlad chiar este inalt, am realizat azi cand se juca cu copii de varsta lui. Nu mai stiu exact cat are in cm, nu sta la masurat, insa hainutele de 92 cm abia, abia daca ii mai vin. In seara asta l-am pus si pe cantar, gol, are 12,900kg.
Gata, copilul spalat, cu unghii taiate, doarme de ceva vreme. Eu am facut ghiozdanelul cu cele necesare si ma bag si eu la un episod din Grey.
A fost frumos azi in parc, pacat ca nu am apucat sa stam prea mult impreuna, care incotro alerga. Mie mi s-au parut cuminti Bubu si Iulian, dar si Sabina. Lila vorbareata miscotea si eu in toate directiile iar lui Vlad ii trebuiau jucariile celorlalti copii. Cu Bubu si Iulian a fost cum a fost (defapt Iulian i-a cedat lui Vlad masinuta lui)insa ii trebuiau si altele si tot asa. Asa mult imi mai doresc seri ca asta, parca am ajuns acasa cu un copil mai fericit si mai intelegator. La final a ajuns si Alex, mi s-a parut bucalat si a aparut pe o trici. fara pedale, nu stiu cum sa-i zic (noi ii spunem troscaleta ), a dat noroc cu baietii si gonea cu "motorul" lui.
Cand am ajuns acasa am realizat ca a fost ultima zi de vacanta a lui Vlad. Imi doresc din tot sufletul sa se acomodeze si el usor la gradi si sa nu planga dupa mine, poate il ajuta Lila.
Gata pe ziua de azi.
NB
ionelamaria spune:
Iesencele am o veste proasta oarecum. Mihnea e plin de mucusrori. Cum? Nu stiu... E moftoros ca il deranjeaza dar nu febra sau altceva.
Sper din suflet sa fim ok pana marti, altfel nu pot sa-l aduc la copii ca ma injurati in cor
Daca e totul ok venim insotiti de tati ca na, la noi e mai greu altfel.
Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 31+ cu
ariadna33 spune:
Si noi suntem bolnaviori, Emi al meu a facut febra 38,3 azi si tuseste, stranuta... nici eu nu ma simt prea bine, sper sa nu ia si ceilalti viroza asta sau ce-o fi...
Am admirat niste mamici cu pitici tare frumosi! Si graviduta este tare radioasa! Ancuta, cred ca te-ai simtit bine printre bucurestence si poate data viitoare vom fi mai multi! Imi pare rau ca n-am putut veni, chiar voiam...
cristina_boc spune:
Buna dimineata,
Poftiti la o . VA servesc si cu prajiturica scania cu mere, dar asta mai tarziu, pe cand voi gasi reteta.
Andrei a tusit mai toata noaptea, dar este bine per ansamblu.
Ionela, imi pare rau de Mihnea, sper sa va reveniti repede.
Ariadna, sper ca si voi sa va reveniti repede.
Tocmai a venit si mi-a aratat unde a facut pisu (pe gresie inn bucatarie, era doar in chilotei), iar la o examinare mai atenta am vazut ca defapt se plimba si cu ceva kk in chilotei.
Cristina , Andrei Cristian , 7 dec 2009
POZE
cristina_boc spune:
Astept vesti de la piticii care au inceput azi gradinita, dar si de la Tina dupa prima zi de job.
Cristina , Andrei Cristian , 7 dec 2009
POZE
Ramonika spune:
neata
in primul rand sanatate multa pentru Mariuta, Mihnea si Emi
sper ca iesenilor sa le treaca pana marti, sa poata veni la intalnire.
mai vin deci si tatici?
cristina felicitari pt. progresul finutelor
despre pisu si kk in chilotei, asa e o perioada pana la cel putin doi ani. se mai intampla.
Lumi habar n-am cat costa catina aia, am vazut in Piata Nicolina, insa nu m-a interesat pana acum.
vazut pozele de ieri foarte frumoase toate mamicile si fulgusorii de asemenea.
Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz
magdaz_ina spune:
Ne-am intors de la control, suntem bine, urmatorul control peste 3 luni.
Iarina s-a distrat si nu prea, a avut un oarecare rau de masina/avion. Data viitoare mergem in formula restransa.
rares - clipe in spirala norocului
monis5 spune:
neata
noi am venit de la gradinita (unde a fost ok) si ne grabim la somn, dar vroiam sa-i spun lui Lumi ca la Bucuresti catina este 10 lei / kg in pietele mai ieftinute si cca 15 in cele mai scumpe (ca poate pleci la cumparaturi si ai nevoie sa stii).
Magda pfiu, Doamne-ajuta si la urmatorul, sa fie tot cu vesti bune
despre gradinita, revin cu detalii pe seara, ca acu n-am timp. Astept si eu vesti de la ceilalti gradinari
Monis, mama de Piticutz Santiago (02.11.2009)