Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***341***
Raspunsuri - Pagina 12
dyana27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Bianca2503 ANCA, dar nu s-a inteles ceva nasol din relatarile fetelor. Eu chiar am inteles si am vazut ca au vorbit foarte frumo si nicidecum malitios. Chiar nu mi s-a parut ca ai fi fost etichetata ca fiind catza/tzatza/rea/ pusa pe scandal etc.... |
bine ca ai zis tu, ca eu una oricum nu puteam sa fiu obiectiva.... ca mie mi s-a parut super amuzanta situatia de acolo

per total si mie mi s-a parut Ok turculetu', doar ca atunci cand il apucau zbieretele imi venea sa-i dau una sa-si revina; pe noi ne-a luat la omor ca ce, el a pus 30 de tacamuri, noi de ce n-avem...

.... pentru ca la 5 minute dupa aia sa ne tot intrebe: ne place mancarea, mai vrem, poate pentru copii... ca mai are... ca mai aduce....; el era serviabil tare in sinea lui... dar il cam strica gura mare
dyana27 spune:
| citat din mesajul lui anca_nicolae Ahh, de stiam de intrebarea patroanei catre diana, ca de ce nu plec si eu duminica dimineata, zau ca ramaneam :))). |

anca_nicolae spune:
La intoarcere, unii au veniti motorizati, noroc cu unii soferi draguti :), multumim, si majoritatea ghioceilor s-au pus la somnul de pranz. Evident, noi, familia non-normala, am stat pe la joaca afara, adica bb3 pe la nisip, si eu cu chatonica, o fiinta fff touching mental si sufleteste. Este genul de om care cand isi doreste sa fie prezent intr-o situatie, langa un alt om, chiar ESTE. Nu de forma, nu pe fuga, nu pripit. Ci cu privirea f atenta, cu gandul CONECTAT. 
revin
Poze cu noi
Veronica-Elena 13 ani,
Tudor-Iulian 11 ani,
Robert-Adrian 2 anisori 
novus spune:
Vezi Anca aici a fost iar o neintelegere ca la turci in familie
adica noi aveam mic dejun + cina pt fiecare persoana asa ca vineri seara daca tot nu ati mancat, ti s-a reportat pe zilele urmatoare cand in loc de 2 pers cum ati platit ati mancat toti 3 si micul dejun si cina deci turcul a iesit in dezavantaj si de aceea probabil mi-a aratat mancarea de sambata seara pe care l-ai rugat sa ti-o puna in frigider deoparte si nu ai mai mancat-o si cana cu lapte+ cereale care ramasese nebauta plus alte nemultumiri de ale lui, ce mai i s-a pus pata pe tine ![]()
si cred ca si doamnei turcoaice cu care chiar nu stiu daca ai avut ceva divergente dar si ea mi-a facut capul calendar cu nemultumiri, nu le mai insir aici ca zici ca mi s-a pus pata si mie ![]()
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
| citat din mesajul lui Anaan Novus, dar Iuca a fost la Sovata, eu acolo am cunoscut-o. |
Seeeerios? tre' sa-mi resetez memoria ca zau daca mi-am amintit dar acum ca ai zis, mi-am derulat amintirile si da ai dreptate (dupa cum stiai desigur)
Meris de atentionare, scuze Iuca

novus spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui dyana27
bine ca ai zis tu, ca eu una oricum nu puteam sa fiu obiectiva.... ca mie mi s-a parut super amuzanta situatia de acolo |
Daaa si mie faza mi s-a parut memorabila mai ales ca de nici 5 minute intrebase Mada daca Anca mai vine si apoi si-a facut intrarea pe unde nici nu ne asteptam
anca_nicolae spune:
Veni si masa de seara, si aia cu cantec! Pentru ca scumpa Ela coborase mai tarziu, au fost cateva momente in care ea si ian pareau ca nu au portie. Apoi, turcu, DUPA exprimarea tacticoasa a nemultumirii legata de nesicnronizarea la minut a noastra, a adus si pt Ela, cred ca si in plus. De aceea, a ramas o portie de mancare pe masa, si eu, gospodina din fire :))))), SIII comunsita [sa nu risipesc] am cerut-o sa fie pus ala frigider, sa nu se strice. Nu era portia mea, am si specificat ca a ramas in plus, dar m-am gandit ca a 2-a zi or gasi gazdele ce sa faca cu ea, mai ales ca nu era atinsa. Insa, normaaal, iar mi s-a pus la catastif, no problem, am umerii lati de la inot :)) De stiam, o luam si pe aia la pachet, sa vezi ce mai prestam carnita de pui pe serpentinele de la Fundata :)))
En fin, veni seara. Din punctul meu de vedere, va fi fost foarte frumos. Revin.
Poze cu noi
Veronica-Elena 13 ani,
Tudor-Iulian 11 ani,
Robert-Adrian 2 anisori 
anca_nicolae spune:
Pensiunea avea in plus fata de alte pensiuni, club. Pentru V+T ff misto. S-au jucat biliard, si cei mari si cei mici. Pt ca bb3 nua dormit ziua, acum la 8 seara a picat lat. Nu am aparat de sunete din camera [oricum, nici nu cumpar, eu ba sunt surda si nu aud nimic, ba m-as speria de orice freamat de cearceaf]. Asa ca am stat cu bb3 pe umar non stop, el oricat de chircit si aparent chinuit ar sta, daca e LIPIT de mine, e FERICIT. Si eu.. dar doar in corason. Ca la umeri... eii, dar ce tot zic acolo, v-am zis ca am facut inot ![]()
Pt ca bb3 era pe umar, nu am putut juca biliard la adevarata mea valoare :)))), doar am scrolat pe ceilalti. Apropo de club/biliard, mi-a placut mult de sotul lui Aris, foarte pontos :)
Au jucat biliard v+t. Relatarea lor a fost asa [eu stiind ca vero joaca o idee mai bine dceat tudor]:
vero: l-am batut pe tudoor!!!!! Uraaa, sunt mai buna!!!
tudor: si eu am batut a 2-a partida!
eu [mirata]: daaa? bravo tudor, cum ai reusit??
tudor: pai a bagat vero mingea 8 in gaura!!!
M-am amuzat in sinea mea cum a castigat tudor prin autopierderea lui vero, dar l-am lasat asa fericit :)))
Noi, gagicile, am stat la vorbe... Ahh, aici e aici...
revin
Poze cu noi
Veronica-Elena 13 ani,
Tudor-Iulian 11 ani,
Robert-Adrian 2 anisori 
anca_nicolae spune:
Dar inainte de a sta noi gagicile la povfesti, am iesit pana in parcare sa vad daca am inchis masina, si cand ma intorc [regulamentar, ca inca era lumina] apare turcu, zambindu-mi [fff cald!!!] si spunandu-mi: dar de ce nu ati mai intrat pe la bucatarie, ca toata ziua de azi v-am asteptat... Si eu: oo, v-o fi fost dor de mine, acolol la bucatarie.... Turcul: daa, daa, sa stiti ca mi0-a fost dor, stateam si ma gandeam azi, nu o mai veni doamna de aseara pe aici??? Si tocmai atucni a aparut patraona, eu cre dca de asta a avut pata pe mine, pt ca in rest, eu cu ea nu am avut nici divergenta, si nici macar vreun dialog, doar buna seara/ziua... ![]()
V-am zis eu ca sunt si tanara, si frumoasa, da' nu m-ati crezut :)))))
revin
Poze cu noi
Veronica-Elena 13 ani,
Tudor-Iulian 11 ani,
Robert-Adrian 2 anisori