Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***341***
Raspunsuri - Pagina 13
novus spune:
Oooo am si uitat de biliard, a venit turcu la noi si imi zice : joaca niste copii biliard jos, nu v-am pus sa platiti nimic in plus darrrr daca imi strica masa va pun sa o platiti !!stiti cat ar fi inchirierea ??
No la faza asta mi-a sarit mie mustarul : dom'le esti nebun ce copii sa joace biliard si mai ales singuri ?!! nu vezi ca astia abia merg, ce biliard visezi ?? cred ca nu sunt din grupul nostru !! el ba nu ca sunt cu noi, pana la urma am percutat ca e vorba de v+t si m-am rugat sa nu strice nimic pe acolo ![]()
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
anca_nicolae spune:
Si fetele tot intrebau daca mai jucam Psihologul... si cumva, erau dezamagite ca nu urcau si baietii. Ahhh, da, TREBUIE sa scriu aici negru pe alb: s-a simtit LIPSA domnului Pisk si a gazului, mult de tot... Eu, cu tot riscul de rigoare, recunosc ca ii iubesc un pic si tare rau mi-a parut ca nu au venit si ei...
Dar, chiar si fara jocul psiholog, noi, ca niste "dame de pica", tot am impletit niste amintiri :)
Insa, printre povesti, s-au strecurat SI niste lucruri importante, deloc usoare, dar minunate. Regasiri sau descoperiri de sine, ba prin prisma impresiilor unor sedinte de psihoterapie, ba prin prisma unor pietre frumoase primite cadou de la chatonel
, ba prin prisma viciilor, inceputul si/sau sfarsitul lor... cumva, tot am jucat un psiholog, dar unul mai live, mai real :)
Ahh, da, recunosc, are Aris o privire.... un amestec atat de neasteptat de stregngarie si caldura in acelasi timp... Si zgatia aia mica, pe nume Vitamina, are fix aceeasi privire... Superb!
Va scriu acus si despre fete..., cum trec peste noi clipe, si cum trecem noi peste ele 
Poze cu noi
Veronica-Elena 13 ani,
Tudor-Iulian 11 ani,
Robert-Adrian 2 anisori 
anca_nicolae spune:
Gigelica, este f schimbata fata de anul trecut, la bulgari. In foarte bine. O gandire calda, dar percutanta, fara a lasa lucruri asa, in virtutea inertiei, sau in virtutea liniei de mijloc. Nu. Ea vrea totul. Vezi in privirea ei darza ca are in fata un target. Si face totul pt acel target. Iese in randul intai, oricand, si are curaj. Si totusi, asa darza cum am vazut-o, are un suflet cald. O reala placere sa fie langa tine. :)
La polul opus este Ela, ea nu lupta sa fie in linia intai, ea priveste. NE priveste. Dar nu din ultimul rand, si nici din umbra. Cum i-am zis si ei, ne priveste de pe scena. Acolo unde umbra ne ascunde pe noi, si lumina e doar pe ea. Nu mereu, cateodata. Dar atunci cand este, lumina e doar pe ea. Si va putea fi eroul unei revolte sau va putea fi glasul unei privighetori. Si va putea sa rada ca suntem acolo in sala ei de spectatori, si va fi si nostalgica atunci cand se trage cortina. Dar spera, ca si maine, vor veni din nou, spectatori.
Poze cu noi
Veronica-Elena 13 ani,
Tudor-Iulian 11 ani,
Robert-Adrian 2 anisori 
anca_nicolae spune:
Am regasit-o pe Olga intr-o alta lumina, cumva, o alta treapta, un simbol. Parca ea traieste deja pentru ceilalti. Pentru david, pt bb2, pentru sotiorul ei, pentru multi alti oameni mai necajiti, pentru multi, ca un simbol unicef. Pentru ea, si-a pastrat doar un pic. Un pic feminin, delicat, cochet, dar micutel. Un pic micutel. Cumva, ca o regina. 
Gaza mare, parca nici nua r fi mama gazulitei mici. Asa diferite imi par mie, poate doar mie, cele doua priviri. Gazulita mica poarta tandrete in suflet [de la tat-su cred, v-am zis deja ca il iubesc un pic, nu?], tandreteeee, ahhh. Dar gaza mare poarta fraiele. Ca un pilot de calarie, cum se cheama oare meseria asta, pentru fete? Rapida in gandire, smecheroasa, cu gropita in obraji, simti ca te iubeste, daar trebuie sa faci cum spune ea. Okeei, no problem, la asa o fata frumoasa si desteapta, chiar si eu ma supun! Cu mare placere ![]()
revin
Poze cu noi
Veronica-Elena 13 ani,
Tudor-Iulian 11 ani,
Robert-Adrian 2 anisori 
anca_nicolae spune:
Insa linia dreapta o detine denisamada! Are deja trasat drumul, fara prea multe abateri, fara rastalmaciri, fara incurcaturi. Ce e de valoare ramane, ce nu, lasat intr-o parte. Daca ai nevoie de o parere completa, intreab-o pe deni. Se completeaza perfect cu "dl olimpiada", cred ca ei sunt cuplul cel mai minunat, din punctul meu de vedere. Nu vreau sa supar pe nima, dar eu asa simt. La ei, pe langa iubire, exista completare [ca fire ma refer]. Si alte cupluri de aici au parte de iubire, si sunt f bucuroasa pentru ele, dar dpdv al personalitatii, la deni si costin mi se pare ca au in plus fata de altii, potrivire ff mare. Nicicand nu i-as vedea pe fiecare cu altcineva. Nu. Sunt f fericita sa vad cupluri "gen suflete pereche", pentru ca eu de mica am crezut in asa ceva, desi majoritatea imi spunea ca nuu, este ca si comunismul, o utopie, si ca oricand poti gasi o alta iubire, etc. Dar iata ca e asa cum am stiut eu, cuplul pereche chiar exista. Doar ca nu toti au parte de acest noroc. Important este sa fi MULTUMIT de prezent, sa simti ca timpul tau alaturi de partener il petreci intr-un mod valoros. 
Poze cu noi
Veronica-Elena 13 ani,
Tudor-Iulian 11 ani,
Robert-Adrian 2 anisori 
anca_nicolae spune:
Novusica, asa cum i s-a nimerit si la pietre, in mod figurativ, si cum s-a si intamplat la propriu, din prima seara, este soarele. Ceilalti isi orienteaza gandurile precum floarea soarelui dupa soare.
Am uitat sa va zic ca vineri nopatea, cand mi s-a parut pt 1 secunda, ca scrie ceva similar cu turcu, ce mi-a confirmat banuiala au fost pletele blonde si miscatoare ale lui novus, prin geam. Atat am vazut in noapte, cateva litere si parul "balai" a lui novus, si am stiut ca am ajuns bine.
Novusica este ca o institutie, sau ca un lider de partid. Toti simt ca daca la centru asta este linia, atunci aceasta linie este cea mai buna si pe ea o vom urma. Asta.. vine din interiorul omului, putini, foarte putini oameni au darul de a schimba/rasturna locurile/oamenii. Si ea este. 
Multumim :)
Poze cu noi
Veronica-Elena 13 ani,
Tudor-Iulian 11 ani,
Robert-Adrian 2 anisori 
anca_nicolae spune:
De chatonica am scris deja mai sus, este foarte prezenta cu fiinta. Poate cel mai mult dintre noi. Chiar daca pt perioade mai scurte de timp, dar cel mai intens. Imi vine in gand o paralela cu amorul, dar vai, poate citeste sotul ei pe aici. Dar asa imi vine a crede ca este chatonica in amor, fulgeratoare si pasionala. Shhhh, sa nu ma spuneti, ramane intre noi ;)
Mama ei in schimb, mi-a parut "profesoara". Nu ca meserie, nu stiu ce meserie a avut, ci ca fire si privire. Este atotcuprinzatoare peste lucuruir si oameni. Aa, ba da, chiar a fost profa, mi-a zis chatonel excat dupa ce-i spusesem cum vad eu privirea mamei ei. Daa, asa este, e profa peste tot mama ei. Peste tot si peste toate.
Poze cu noi
Veronica-Elena 13 ani,
Tudor-Iulian 11 ani,
Robert-Adrian 2 anisori 
anca_nicolae spune:
Dyana este inepuizabila la capitolul afectiune [sentimentala adica]. Domne, mai vezi pe unul altul usor obosit, sau respirand intre momente de pupaceala, ei bine, la ea nu ai sa vezi. Cred ca ar pupa pe cine iubeste si cand doarme. Uite, chiar asa, am gasit cura de slabire ideala pt dyana: cand ii vine foame [din aia nervoasa cum zice ea] pac, se duce si pupa pe mutzu. Si asa, iese din bucatarie. Pe urma iar vine foamea, iar un pupat, acu pe cristi, si tot asa.. ce zici dyana, te bagi la un disociat pe iubire? 
Poze cu noi
Veronica-Elena 13 ani,
Tudor-Iulian 11 ani,
Robert-Adrian 2 anisori 
anca_nicolae spune:
Iuca, as zice singura neschimbata. I-am zis si ei, un fel de Melania de haviland. Sigur, sotul ei, simpaticul ei sot [chiar ma potrivesc cu el, zau, nu chiar ca deni si costin, dar inspre :))] iute zise: si eu sunt sotul lui melania, nu? Acu', eu nu stiu daca a citit Pe aripile vantului, dar eu nu cred ca este chiar ca ashley, doar pe juma. Adica jumatea aia calda. In rest, cred ca este mai dinamic decat Ashley, nu-i asa iuca? Gemanutii sunt superbi, si gemeni, si independenti. Dar cu siguranta frati.
Si baii, cat am asteptat sa vina si IlincaM, dar m-am intersectat mult prea putin cu ea... De data asta insa, fata de Sovata, l-am remarcat mult mai mult pe husband. Parca a mai "crescut" cu catva ani, daca la Sovata avea vreo 24, acu are vreo 28. Foarte impacat cu rolul de "copac pt planta agatatoare", foarte. Cred ca cel mai, dintre tati. La ilinca, am remarcat insa, de data asta, apropierea. Adica, la Sovata, eu i-am perceput privirea izvorata mai de departe, de undeva. Acum insa, era mult mai de aproape. De aici am inteles ca, desi postarile ei sunt ff puternice si totale, ea, in sinea ei, este timida. Doar de oamenii apropiati, si doar in timp, isi descopera zambetul cald si senin. In rest, exista un zid, cam pana la mijlocul ei, si doar unii au sansa sa treaca prin el. De fapt, aici e surpiza, nu de sarit zidul e vorba, nu, pentru ca, pentru acei oameni aparte, este doar un zid invizibil, nici un lacat, nimic ferecat. E ca la fata morgana, cand pare ca intinzi mana si o atingi, cand dai de zid. Zidul departarii.
La urmatoarele intalniri insa, vreau sa o vad mai mult. Mult mai mult.
Poze cu noi
Veronica-Elena 13 ani,
Tudor-Iulian 11 ani,
Robert-Adrian 2 anisori 
anca_nicolae spune:
Nu am uitat de Aris, doar ca ochii ei m-au terminat frate'. Bine ca e deja maritata, zau. M-am uitat la domnul grec [eu nu ii stiu numele, am vazut fetele ca stiu, ceva cu P] ce bafta pe el frate, mi-a luat-o inainte. Si eu m-as fi maritat cu Aris, chiar si asa femeie cum sunt. Doar nimeni nu e perfect, nu? Nu pot sa o descriu, tocmai de aia am lasat-o la urma, de oftica pe grecutz. Mai astept sa-mi treaca oful si oi povesti atunci si despre Aris. Pana atunci, cum "zice zodiilii", drum drept si lumina!!!
Va pup pe toate, de ghiocei nu am stat la descrieri, pt ca fiecare in parte e cuceritor, eu sunt setata mai mult pe oamenii mari, si cel mai important, cum cineva ma intrebase cum de e posibil sa ma integrez eu intr-un grup cu fete destul de diferite fata de mine, ei bine, aici e valoarea timpului petrecut cu voi, si eu asta iubesc, in totalitate, timpul petrecut cu voi. Indiferent de cate oale mi se sparg in cap [evident, pe nedrept
], cineva trebuie sa fie tapul ispasitor al oricarui grup, v-am zis, am fost o viata intreaga la scoala, ce mai conteaza inca 100 de ani, cat vreau eu sa mai traiesc cu voi!!!

Poze cu noi
Veronica-Elena 13 ani,
Tudor-Iulian 11 ani,
Robert-Adrian 2 anisori