Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***341***
Raspunsuri - Pagina 11
denisamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Anaan Copilul asta al meu s-a hotarat sa ia el fraiele in maini si sa purceada serios la dezpampersare . Azi ne-a spus de fiecare data cand l-a apucat ca vrea sa faca pipi; apoi, inainte de somnul de pranz mi-a zis sa-i dau jos pampersul pe care i-l pusesem, asigurandu-ma ca "Anei nu fase pishi in pat!"; i-am facut voia si i-am dat o pereche de chiloti, fiind, recunosc, cam sceptica; a dormit si cand s-a trezit mi-a zis ca vrea la baie . Acum, va intreb: oare maine sa-l las fara pampers la plimbare? |
Sigur!!!

PS Ia totusi niste pantalonashi de skimb, in caz de "accident".

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
denisamada spune:
| citat din mesajul lui novus Denisamada multumim inca o data si voua pt urari si nu numai ![]() , acum m-am prins de fapt pt ce erau, pe moment nu am cuplat |
La multi ani!!! 
La multi ani!
si lui Alexandros! 
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
denisamada spune:
| citat din mesajul lui Ilinca_M. A, cu turcul ce mi-a placut,ca e dedicat meseriei (de bucatar:))), eu i-am zis a doua zi ca nu mananc carne si sa-mi faca daca poate niste cas pane cu niste cartofi, sau numa cartofi, nu conteaza...iar el ce surpriza mi-a facut, mancarica de pastai+ specialitatea turceasca, dovlecei/iaurt/usturoi de care Ela poate sa confirme ca a fost suuuuper. |
Si inca ce "concentrat" era sa pregateasca specialitatea ta! Mersesem cu Novus sa luam cafea si sa vb despre cina... dar el nu avea treaba cu noi, ca pregatea specialitatea... Venea un mirooooooos!!!! De-mi venea sa cer si eu!
Denisa-Madalina
fericita de
novus spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui denisamada
Si inca ce "concentrat" era sa pregateasca specialitatea ta! Mersesem cu Novus sa luam cafea si sa vb despre cina... dar el nu avea treaba cu noi, ca pregatea specialitatea... Venea un mirooooooos!!!! De-mi venea sa cer si eu! Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute |
Daaaa, mirosea asa bine de l-am intrebat ce bunatati ne pregateste, ne-a lamurit ca nu e pt noi
Drept e ca seara ne-a intrebat daca nu dorim sa gustam dar chiar nu mai puteam
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
anca_nicolae spune:
Salutare!!!
Am intrat si eu un pic sa va spunem ca am ajuns si noi bine acasa, cu escala pe la Campulung Muscel, si de acolo am plecat pe la 10 seara spre bucuresti, ca sa fie drumul liber.
Despre excursie, inainte sa citesc postarile anterioare, aveam cu totul alte impresii de povestit, acum insa..
, mi s-au modificat. Ma rog, o sa incerc sa le scriu pe cele initiale, dar compartativ cu unele postari de mai sus.
Vineri, nemafiind legata de Chatonel cu masinuta, am fost la serv si abia pe la 8 si ceva seara am plecat spre Rucar/Moeciu. Am ajuns la Moeciu de Sus pe la 11 noaptea, dar am pierdut vreo 20 min prin localitate, nefiind luminate micutele panouri cu numele pensiunilor. Ca si altii, am inteles, am oprit la Podu Turcului, unde, culmea!!!, gazda era infinit mai primitoare [un domn tanar :)], si chiar m-a insotit pana la masina, fiind peste 11 noaptea, sa ma vada in siguranta. M-a directionat catre cealalta pensiune Turcu, si dupa vreo 20 min de mers pe o strada max 10% luminata [desi se doreste statut de statiune], am vazut intr-o secunda, scris, Turcu. Ok, opresc, duc masina la poarta mare si cobor doar eu, pt ca toti 3 puii dormeau. Intru in curte, si din toata fatzeta casei, era 1 singura usa luminata, incat am dedus ca pe acolo se intra. Total OPUS de cum au povestit fetele mai sus, eu am intrat [prin bucatarie, e adevarat
] destul de multumita de mine ca ma descurcasem cu serpentinele prin intuneric, bucuroasa, amiabila, astfel incat am incercat sa vb chiar zambind cu primul om ce mi-a parut in fata. Era ajutorul bucatarului, un om cu parul negru, destul de musulman in infatisare, si destul de primitiv in gandire. I-am zis buna seara, i-am zis ca am ajuns si eu, sunt din grup, si cum as putea sa intru. Dar el, privind mirat la mine, si nemultumit, zise: Dar de ce ati intrat pe aici? ABIA in acest moment mi s-a schimbat atitudinea, nicidecum cum au povestit fetele ca am intrat din prima vijelios si cu gura mare... :(. Am spus acelui om foarte clar [si deloc vijelios] ca este singura usa luminata si ca nu mi se pare normal, ca gazda, asa sa isi intimpine un oaspete, sosit si in toiul noptii, deci dupa un drum mai greu decat pe timp de zi. Omul cu par negru dadea sa imi inchida usa in nas tot bolborosind ca nu se intra pe la bucatarie, dar nici nu spunea pe unde. A aparut al doilea om, bucatarul si sotul
. El l-a oprit pe primul sa-mi inchida usa in nas si mi-a zis ca haii, treaca mearga, pot sa intru pe acolo, dar de a 2-a zi sa intru ca restul oamenilor normali.... ABIA acum m-am enervat si i-am zis: atatat timp cat doar aceasta usa e luminata, tot pe aici o sa intru. El m-a contrazis ca nuu, toata curtea e fff luminata, si l-am invitat sa iasa cu mien afara sa ne uitam amandoi. Evident, ca a refuzat, bolborosind insa, in continuare, ca el are curte luminata, si ca e treaba mea daca m-am pierdut de grup si am indraznit sa vin la asa ora....
Deci.. eram ca la scoala, doamen, ce ma amuzam in sinea mea, de cate ori am fost data afara din ora ca ori radeam, ori intarziam..
asa ca mi-am zis in sinea mea ca nu il iert pe omulet. Probabil fetele au prins doar partea finala a discutiei, cand ne contraziceam ca nu e curtea luminata, si de asta au scris aici ca din prima am venit vijelioasa, cu gura mare, etc.. Usor nedrept, dar ma rog, continui.. ca si Catavencu, nu ma destabilizeaza interventiile usor malitioase... pentru ca eu daca iubesc, iubesc. :).
Continui :)
Poze cu noi
Veronica-Elena 13 ani,
Tudor-Iulian 11 ani,
Robert-Adrian 2 anisori 
anca_nicolae spune:
Am rugat sa imi decshida poarta mare ca sa bag masina, la care "domnul" bucatar sef zise: paiii ce.. nu mai e loc, daca ati venit tarziu... . Eee, stai asa, ca nu mai sunt ca la coada la faina 3 nule, sa imi spuna in fata ca s-a terminat
. So, ii repet ca trebuie sa vina sa deschida poarta ca eu am vazut ca mai este loc. Vine bolborosind [cred ca bolboroseala este a doua natura a bucatarului-sot.. i s-o trage de la statutul de sot? :)))] si deschide, intreband ironic: ei bine, UNDE atui vazut ca mai e loc???? Si eu, ca sa fiu mai rea decat el, l-am privit, i-am zambit, m-am urcat ca schumaher [desi eu tin cu mac laren mercedes] si am intrat cu spatele, milimetric pe langa pantofii lui, si am parcat paralel cu brodura, ca la carte :). Am stiut ca toata excursia o sa fiu cu bucatarul-sot "intr-o relatie de cuplu" care pe care :)))
revin
Poze cu noi
Veronica-Elena 13 ani,
Tudor-Iulian 11 ani,
Robert-Adrian 2 anisori 
novus spune:
Am ramas datoare cu niste descrieri si impresii despre cateva tufete asa ca ma pun pe scris :
Pe Dyanna nu o mai vazusem de la prima intalneala si mi-a facut placere sa o revad, ea e atat de calda si binevoitoare incat iti vine sa i te cuibaresti in brate si sa stai acolo ![]()
Mutzunelul contrar asteptarilor ei nu a injurat deloc
, nici macar cand Cristi o dragalea pe Izia , s-a dus doar sa-l atentioneze ca deja exagereaza !!
Familia Iuca nu o mai vazusem de la Danes si tare m-am bcuurat ca au putut veni, eu ii admir pt cat de bine se descurca cu cei doi nazdravani pe care i-am vazut in actiune si zau ca nu e usor cu doi !! Imi place la ei ca sunt mereu zambitori si nu se plang niciodata, ba din contra, domnul are un simt al umorului ce-mi place la maxim !! cu Iuca am descoperit ca avem avem pasiuni comune : parfumurile ![]()
Pe Ela am revazut-o dupa concediu, neschimbata doar cu freza/culoare noua care-i vine tare bine
, se vede ca lucreaza la copmpanie nemteasca e super calculata si organizata si ar fi bine sa nu o enervezi, am asistat la o desfasurare de forte: pe terasa unde mancam Ianis nu stiu cum a alunecat sub masa unde era ciment, cand a tipat o data Ela la el zau ca s-a facut liniste la toate mesele iar Ianis nici mac nu a mai zis apoi
Din pacate Dan nu a putut veni dar cred ca a fost cu gandul la noi
De Gaza noastra cea scumpa la vedere ce sa zic : tot frumusica si tinerica cum o stiti, la povesti prea multe nu am stat pt ca ba alergam dupa fete care aveau alte preocupari,ba le culcam
Gazulina mica e si ea scumpa foc, cocheta si eleganta, cu codite, mereu asortata si parfumata ![]()
Gigelica a fost in formatie completa cu socrii din dotare care trebuie sa tina pasul cu Pitonul nazdravan si jucaus, ea a slabit si arata tare bine, parca a intinerit de cand nu am mai vazut-o adica de un an
Samabata seara ne-a aratat si talentele ei artistice, a facut tot felul de figurine din plastilina, tare reusite
!!
Sper ca nu am uitat vreo tufata, concluzia e ca suntem o gasca pe cinste si daca imi spunea cineva acum cativa ani ca o sa ma intalnesc cu oameni cunoscuti doar virtual si ca o sa ne si imprietenim chiar, ziceam ca e nebun !!
Ma bucur ca fac parte din gasca vesela !!
Bianca2503 spune:
ANCA, dar nu s-a inteles ceva nasol din relatarile fetelor. Eu chiar am inteles si am vazut ca au vorbit foarte frumo si nicidecum malitios. Chiar nu mi s-a parut ca ai fi fost etichetata ca fiind catza/tzatza/rea/ pusa pe scandal etc....
novus spune:
Anca draguto, eu am scris ca ai intrat in forta si cu gura mare pt ca noi din interior asa am perceput faza, stiam ca trebuie sa apari si deodata s-a deschis usa de la bucatarie si te-am auzit si pe turcu' dupa tine
ce s-a intamplat pana atunci nu aveam de unde sa stim dar bine ca ne-ai lamurit ![]()
anca_nicolae spune:
Urc bagajele, urc copiii, cobor, sa nu ratez pe deni pt LMA si desigur, una-doua praji by deni [denisamada]. Desi stiu ca o cheama madi, "pentru prieteni" [si eu as vrea sa fiu in categoria asta], ii zic ori mada, ori deni :) A zis bine turcul, eu nu sunt ca celilati oameni normali.. :))) Novus m-a intrebat daca vreau mancare, dar eu am zis ca e tarziu si ca nu mai e cazul sa stea sa pregateasca cineva ceva pt mine, ca si asa mi-era clar ca acele gazde NU AU FOST BUCUROASE de oaspeti. Abia azi am citit ce a povestit novus ca mancarea era deja comandata si facuta, eu ramasesem de saptamanile trecute cu ideea ca cina o comandam live si de asta nu am stiut ca vineri seara era deja ceva pregatit si pt mine.. ma rog, am platit a 2-a zi, asta este.. Daca stiam, macar luam mancarea in frigider, nici vorba sa fi lasat nemancata mancarea expre, asa cum a reiesit din povestea lui novus... As fi luat bucuroasa mancarea pt a 2-a zi si scuteam banutii pe masa de pranz.. Asta este. Si ca tot veni vorba de mancarea "refuzata/nemancata de anca", laptele "nebaut", pomenit tot de novus, era AL MEU, nu era adus de patroana pt mine si vaaai, eu nu l-am baut. Nu, era al meu adus de acasa, eu doar il dadusem la incalzit dar bb3 nu l-a baut tot.. Noroc ca, v-am zis, pot iubi si oameni care ma picteaza in culori incorecte. Eu cand vreau sa fluier, fluier.
Trece prima noapte, si vine dimineata. Primul lucru, vad pe geam vremea frumoasa, soare, coline verzi si superbe, tot timpul am, regretat ca nu a vrut nima sa urce un picut pe ele... Si nu stiu de ce nu mi-a dat in gand sa fi ramas si duminica si sa plec la serv luni dimi, sa fi apucat sa pun un pic piciorul pe colinele alea... Ahh, de stiam de intrebarea patroanei catre diana, ca de ce nu plec si eu duminica dimineata, zau ca ramaneam :))).
Dupa masa de dimineata, am plecat intr-o mini excursie.. pe strada. Eu am zis ca totusi, cam trec masini, si poate mai bine am merge pe o pajiste, dar ceilalti au zis ca nuuu, nu trece nici o masina. Ok, am mers spre restaurant, peisajul superb, mi-am delectat ochii tot spre stanga si spre dreapta. Ma gandeam de ce exista asa de mare diferenat intre viata intr-un oras, "gen" Bucuresti, si viata de aici... Erau catva localnici iesiti "la camp", fara probleme existentiale, respirand verde, o viata lina, nici nu stim cum ar fi, pana la urma idealul...
Ajungem la restaurant, o pensiune mai mare si draguta, cu loc de joaca pt copii f ok, a fost frumos la masa de pranz.
Continui.
Poze cu noi
Veronica-Elena 13 ani,
Tudor-Iulian 11 ani,
Robert-Adrian 2 anisori