Pufi de ian-feb 2010 ! LMA Alex & Alex ! (40)
Raspunsuri - Pagina 18
miremia spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui ale1212xa![]() eu am o saptamana proasta dar am intrat sa multumesc de urari pentru Sf. Alexandru.... revin cand ma mai linistesc, va urmaresc din umbra ----------------------------------------- Alexandra si Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem ![]() |

Sper sa te linistesti cat mai repede!

_
Mirela si
Mara Ioana (ianuarie 2010)
Ruxita spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui alexutzzza
Bafta sa scapati repede si usor la pasapoarte si drum bun! Eu nu cred ca e inghesuiala acuma pentru ca s-a cam terminat perioada concediilor. Incercati sa nu mergeti nici dimineata, nici dupa-amiaza cand vine lumea muncitoare, pe la un 12-1 zic eu ca e de incercat (daca va lasa vremea). ![]() de Yannis |
da, asa am zis si noi sa mergem in ora "moarta" pentru administratia romana (aka 13)...
dar mi-a picat fisa ca fii-mea are 15 ani si potrivit legislatiei romanesti ea trebuie sa aiba pasaport individual (doar pana in 14 ani poate calatori cu pasaportul parintilor)... si probabil legislatia moldoveneasca zice la fel (zice de fapt ca de la 1 ian 2010 nu se mai includ datele copiilor in pasaportul parintilor)...si daca plec cu ea in MD exista riscul sa nu o mai pot aduce inapoi si acolo nu voi putea sa-i fac pasaport moldovenesc (taica-su e plecat) si ramane singura varianta pasaportul romanesc (am acordul tatalui ei pt pasaport romanesc)... deci va calatori in Moldova ca cetatean strain... sora buna cu frate-su cetatean strain si el... OF. Bine ca m-am orientat la timp... nici nu vreau sa ma gandesc ce-ar fi fost daca apucam sa merg cu Ela in pasaportul meu... (cosmarul vietii mele sa nu-mi pot lua copilul cu mine)...
mersi de urari si va pup.
poate mai intru...
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
ana_g spune:
alexutza, ce sa zic acum...nu am brate de angelina jolie, dar, vorba lui DC, parca sta carnea mai bine pe ele![]()
![]()
![]()
imi solicit f mult bratele cand il tin, nu as putea spune cum, probabil sa nu las totul pe seama coloanei
noapte buna...fi-miu tocmai a facut show ca nu i-am dat si lui pizza...facuta de mine, nu ar fi fost nici o problema, doar ca a iesit picanta.....trebuia sa0l filmez....
_
mama lui Stefan, pui scump
decenuela spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Ruxita
am platit deja toate taxele cu tot cu urgenta 216 lei... mersi de pontul cu ora... sa vad daca gasesc transport pana in pipera... si inapoi... -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |
a....ai fc din ala temporar...e val 1 an...
nu stiu unde stai dar 135 ajune pana acolo
Mihaela,
de LUCA ... minunea de la miezul noptii...Povestea unui...petrecaret
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
larisel spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui miremia
Hop si eu cu inrositul! Si adaug: - papitoi de pluj cantareti - caluti de calarit - rata trasa de sfoara - baloane de sapun - baloane gonflabile - batul cu inele _ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
Le uitasem pe astea... si la noi toate, mai putzin piramida cu inele - nu s-au dat in vant nicicand dupa ea, dar de curand le-am luat ceva asemanator care le place mult: un turn ce se construieshte din paharele din ce in ce mai mari pe care se pot arunca nishte cerculetze subtziri. Am tot cautat pe net sa pun un link dar n-am gasit, poate descarc zilele astea o poza.
Mi-am mai amintit:
- incastru (cu peshti)
- roata cu forme geometrice
- animale cauciucate (cu cat mai mici cu atat mai bine)
- jucarii cu magnet pt frigider
- jocuri de construit altele decat lego: asta si asta
larisel spune:
rux Da' ai ceva curaj sa pleci asha departe singura cu copiii... cred ca itzi e dor dupa 3 ani... Unde in Moldova mergi, la orash sau la tzara?
ana_g spune:
?!?!?!?!?!?!?
unde sunteti fetele cafegii?!?!
na, hai ca dau eu una fierbinte si cu spuma bogata, prima data pt mine!
_
mama lui Stefan, pui scump
tomaca spune:
| citat din mesajul lui ana_g ?!?!?!?!?!?!? unde sunteti fetele cafegii?!?! na, hai ca dau eu una fierbinte si cu spuma bogata, prima data pt mine! _ mama lui Stefan, pui scump |
Ana ai dreptate. Azi o fi zi cu post de cafea? Fetelor nu ne lasati in parasire si fara cafea. Noroc ca a fost Ana pe faza. Multumiri Ana.
Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

miremia spune:
Neatza!
Multumim de cafea Ana!
Pe unde umblati fetelor? Sper ca sunteti bine, doar ocupate.
Dece cum ati dormit? Mai are de iesit dintele?
Tomaca 
Despre noi....aseara am fost pe jos la mega si a insistat sa duca ea cosul. O fetita mica ducea cu 2 manute un cos cat ea de mare, era asa scumpa! Si nici nu ma lasa sa ma agat de el, sa o ajut. Pana la urma am luat-o in brate si i-am tinut cosul pe ascuns. Cand am ajuns la casa s-a dat repede jos din brate pt ca avea treaba: de pus produsele pe banda.![]()
![]()
In rest ma cam dispera cu trasul de mana, nu se mai duce nicaieri fara sa ma ia si pe mine. M-am prins si de ce: pentru ca doar eu inteleg ce vrea. Aseara era cu tati in bucatarie si a venit sa ma ia sa-i dau ceva. Cred ca este frustrant sa nu poti sa te exprimi. Asteptam cu nerabdare ziua in care ne vom putea intelege verbal.![]()
![]()
_
Mirela si
Mara Ioana (ianuarie 2010)
tomaca spune:
| citat din mesajul lui miremia Neatza! Multumim de cafea Ana! Pe unde umblati fetelor? Sper ca sunteti bine, doar ocupate. Dece cum ati dormit? Mai are de iesit dintele? ![]() Tomaca ![]() Despre noi....aseara am fost pe jos la mega si a insistat sa duca ea cosul. O fetita mica ducea cu 2 manute un cos cat ea de mare, era asa scumpa! Si nici nu ma lasa sa ma agat de el, sa o ajut. Pana la urma am luat-o in brate si i-am tinut cosul pe ascuns. Cand am ajuns la casa s-a dat repede jos din brate pt ca avea treaba: de pus produsele pe banda. In rest ma cam dispera cu trasul de mana, nu se mai duce nicaieri fara sa ma ia si pe mine. M-am prins si de ce: pentru ca doar eu inteleg ce vrea. Aseara era cu tati in bucatarie si a venit sa ma ia sa-i dau ceva. Cred ca este frustrant sa nu poti sa te exprimi. Asteptam cu nerabdare ziua in care ne vom putea intelege verbal. _ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
Vai Mire ce draguta trebuie sa fi fost. Nu i-ai putu face o fotografie?
Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

imi place cum le potrivesti de-o comedie savuroasa!
) din cauciuc