Pufi de ian-feb 2010 ! LMA Alex & Alex ! (40)
Raspunsuri - Pagina 17
miremia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui larisel Jucarii preferate de gemanuzte de aproape 21 luni: - carucioare cu bebe (pe care le-au rupt in primul minut de cum le-au primit pt ca s-au suit in ele) - paharele, galetushe, sticlutze in care baga si scot chestii mici (pietricele, grauntze) - galetushe, lopatzele pt nisip, pietrish- cuburi, lego - craticioare, farfurioase, ustensile de bucatarie - toate in miniatura (de platic) (chinezisme) - carticele (cele 9 din colectzia bilingva, nu poveshti) - margele - mingiutze (cat mai mici ) din cauciuc- jucarii mici (animalutze, papushele, personaje) - au descoperit la verishoara Tania de 5.5 ani - papusha Cleopatra a verishoarei - mashinile primite cadou la 1 an sunt de baza si in curte - leaganele de plastic - rotzi de impins (au avut si fluturi dar nu prea s-au omorat cu aia) Urmeaza sa incerc (cumparate dar nedaruite inca --- cate ceva nou maxim pe zi): - creta (au testat-o la orash dar in curte inca nu) - carioci - acuarele - puzzle-uri de lemn (nu am gasit puzzle din piese mai mari decat de lemn) _ din 09.12.2009 mami de gemanutze sagetatoare ![]() ![]() |
Hop si eu cu inrositul!
Si adaug:
- papitoi de pluj cantareti
- caluti de calarit
- rata trasa de sfoara
- baloane de sapun
- baloane gonflabile
- batul cu inele
_
Mirela si
Mara Ioana (ianuarie 2010)
Ruxita spune:
Buna si la noi!
... grabita cu treburi (vorba vine), ne-am ridicat azi buletinele!!! am facut si o simulare de credit ca sa vaz ce si cum cu prima casa acum ca le pot prezenta un C.I. ... maine facem pasaport lu ala micu' si am citit pe site ca cica nu e obligatorie prezenta minorului, poti sa te duci si cu poze... o fi adevarat? oricum poze tip pasaport pentru el n-am... si ce inghesuiala pe Iorga...
si vineri plecam... ACASA... n-am mai fost acasa de vreo 3 ani... dar revin intr-o sapt... pe tati il lasam acasa ca n-are pasaport si are domiciliu la 700 km de Buc...
ce mai era? aaa, cu impartasania si riturile si ritualurile... mersi tomaca de confirmare, chiar eram nedumerita de ce mi se intampla...
si mie imi place la catolici, dar numai cat am vazut in filme, in privinta restrictiilor as prefera budismul... dar pentru ca sunt crestina ortodoxa... botezata intr-o alta localitate noaptea pe ascuns (ca mama era membru activ de partid si zbura urgent din functie daca se auzea ca umbla pe la biserici si alea daramate si marea lor majoritate, daca nu stiati in Basarabia ateismul era singura religie acceptata si daca erai la scoala prins cu o cruciulita la gat sau cu mainile rosii de Pasti erai mustrat scos in fata careului s.a.m.d.)...
hm, ce amintiri nasoale...
alexutza rulz
imi place cum le potrivesti de-o comedie savuroasa!
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
decenuela spune:
| citat din mesajul lui Ruxita Buna si la noi! ... grabita cu treburi (vorba vine), ne-am ridicat azi buletinele!!! am facut si o simulare de credit ca sa vaz ce si cum cu prima casa acum ca le pot prezenta un C.I. ... maine facem pasaport lu ala micu' si am citit pe site ca cica nu e obligatorie prezenta minorului, poti sa te duci si cu poze... o fi adevarat? oricum poze tip pasaport pentru el n-am... si ce inghesuiala pe Iorga... si vineri plecam... ACASA... n-am mai fost acasa de vreo 3 ani... dar revin intr-o sapt... pe tati il lasam acasa ca n-are pasaport si are domiciliu la 700 km de Buc... ce mai era? aaa, cu impartasania si riturile si ritualurile... mersi tomaca de confirmare, chiar eram nedumerita de ce mi se intampla... si mie imi place la catolici, dar numai cat am vazut in filme, in privinta restrictiilor as prefera budismul... dar pentru ca sunt crestina ortodoxa... botezata intr-o alta localitate noaptea pe ascuns (ca mama era membru activ de partid si zbura urgent din functie daca se auzea ca umbla pe la biserici si alea daramate si marea lor majoritate, daca nu stiati in Basarabia ateismul era singura religie acceptata si daca erai la scoala prins cu o cruciulita la gat sau cu mainile rosii de Pasti erai mustrat scos in fata careului s.a.m.d.)... hm, ce amintiri nasoale... alexutza rulz imi place cum le potrivesti de-o comedie savuroasa!-------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |
platesti taxele in jur de 3 mil la CEC....trebuie si mama si tata...si copilul ca-i face pe calculator....certificatul de nastere si de casatorie cred....incearcasa nu te duci la prima ora acolo...eu am fost si era ful...mai pe la amiaza s-a mai eliberat....
daca ai posibilitatea de transport recomand sediul din pipera acolo stai cateva minute...
Mihaela,
de LUCA ... minunea de la miezul noptii...Povestea unui...petrecaret
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
editez sa zic ca iese in 10zile lucratoare si la urgente mai costa 1 mil park
Ruxita spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui decenuela
platesti taxele in jur de 3 mil la CEC....trebuie si mama si tata...si copilul ca-i face pe calculator....certificatul de nastere si de casatorie cred....incearcasa nu te duci la prima ora acolo...eu am fost si era ful...mai pe la amiaza s-a mai eliberat.... daca ai posibilitatea de transport recomand sediul din pipera acolo stai cateva minute... Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...Povestea unui...petrecaret JUCARII PENTRU PITICI... N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!... editez sa zic ca iese in 10zile lucratoare si la urgente mai costa 1 mil park |
am platit deja toate taxele cu tot cu urgenta 216 lei... mersi de pontul cu ora... sa vad daca gasesc transport pana in pipera... si inapoi...
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
ana_g spune:
buna si de la noi..
cine are nevoie de mers la sala cand ai de alergat dupa 10 kile de copil pus pe shotii?!...nu va mai zic si ce brate mi-am facut...stiti si voi....
daca e sa ma gandesc ce prefera fi-miu la ora asta pe post de jucarie...hm....ii place sa mazgaleasca pe unde se poate, cu creionul deocamdata, se sterge usor
, apoi sa butoneze la telefon/telefoane/////sa dea jos cartile din biblioteca.....si ar mai fi, dar am ceata pe creier la ora asta...
ruxi, sa rezolvati repede cu pasaportul si sa va fie placuta vizita acasa. nici eu nu am mai fost de vreo 2 ani jumate....si chiar daca as vrea, e cam greu, ca maica-mea, singura fiind, isi ia in gazda un elev de liceu....ma intreaba daca mai venim, eu ca nu stiu..pai eu din septembrie imi iau un elev de-a 12-a....apartament cu 2 camere....va dati seama cat loc...asa ca....altadata....si cand ma gandesc ca eu mi-am lasat acasa diverse "comori", jurnale de prin adolescenta, scrisori, diverse din astea...sunt intr-un loc greu accesibil, dar nu imposibil.....in fine, nu-s secrete de stat...oricum, cu prima ocazie le pun sub lacat, la propriu!
_
mama lui Stefan, pui scump
alexutzzza spune:
| citat din mesajul lui nyny Revin cu rezultatul pedepsei de ieri... a adormit Marushca mea in 5 minute in dupa-amiaza asta. N-am fost acasa cand s-a intamplat, dar m-a sunat mamaia sa-mi spuna ca n-a avut nici cea mai mica problema. Offf... sper din suflet sa fi invatat ceva din asta si sa nu mai fiu nevoita sa recurg la astfel de metode , ca tare nasol m-am simtit. Poate nici de data asta nu procedam asa, dar asa cum am mai spus a tot amenintat-o mamaia de cateva ori (desi ii spusesem de cel putin 10 ori ca exista si alte solutii si ca nu vreau sa merg atat de departe incat sa o tin in casa ) si deja ne pierdusem credibilitatea.Mamica fericita de Mara si de David |

de
Yannis
alexutzzza spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui tomaca
Si daca scot acum un cui, aud un "Poc"? Tare dragutza. Povestea unui Dor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un ![]() |

Da! Da! Da!Oricum, pe modelul mie-mi place lauda, si eu tind sa laud pe altii (cand am ptr ce, evident) si sotul mereu imi zice "bine, bine, lasa asta ca nu ma cheama Alexandra sa trebuiasca sa ma lauzi pentru orice nimic!"
de
Yannis
alexutzzza spune:
| citat din mesajul lui Ruxita Buna si la noi! ... grabita cu treburi (vorba vine), ne-am ridicat azi buletinele!!! am facut si o simulare de credit ca sa vaz ce si cum cu prima casa acum ca le pot prezenta un C.I. ... maine facem pasaport lu ala micu' si am citit pe site ca cica nu e obligatorie prezenta minorului, poti sa te duci si cu poze... o fi adevarat? oricum poze tip pasaport pentru el n-am... si ce inghesuiala pe Iorga... si vineri plecam... ACASA... n-am mai fost acasa de vreo 3 ani... dar revin intr-o sapt... pe tati il lasam acasa ca n-are pasaport si are domiciliu la 700 km de Buc... ce mai era? aaa, cu impartasania si riturile si ritualurile... mersi tomaca de confirmare, chiar eram nedumerita de ce mi se intampla... si mie imi place la catolici, dar numai cat am vazut in filme, in privinta restrictiilor as prefera budismul... dar pentru ca sunt crestina ortodoxa... botezata intr-o alta localitate noaptea pe ascuns (ca mama era membru activ de partid si zbura urgent din functie daca se auzea ca umbla pe la biserici si alea daramate si marea lor majoritate, daca nu stiati in Basarabia ateismul era singura religie acceptata si daca erai la scoala prins cu o cruciulita la gat sau cu mainile rosii de Pasti erai mustrat scos in fata careului s.a.m.d.)... hm, ce amintiri nasoale... alexutza rulz imi place cum le potrivesti de-o comedie savuroasa!-------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |
Bafta sa scapati repede si usor la pasapoarte si drum bun!
Eu nu cred ca e inghesuiala acuma pentru ca s-a cam terminat perioada concediilor. Incercati sa nu mergeti nici dimineata, nici dupa-amiaza cand vine lumea muncitoare, pe la un 12-1 zic eu ca e de incercat (daca va lasa vremea).

de
Yannis
alexutzzza spune:
| citat din mesajul lui ana_g buna si de la noi.. cine are nevoie de mers la sala cand ai de alergat dupa 10 kile de copil pus pe shotii?!...nu va mai zic si ce brate mi-am facut...stiti si voi.... _ mama lui Stefan, pui scump |
Eu nu faci brate
...numa cu dureri de spate ma alerg si o mare cocoasa....ia sa ne explici iegzact cum faci ca io sigur nu depun efortul corect 

de
Yannis
ale1212xa spune:

eu am o saptamana proasta dar am intrat sa multumesc de urari pentru Sf. Alexandru....
revin cand ma mai linistesc, va urmaresc din umbra
-----------------------------------------
Alexandra si Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem 

) din cauciuc