Pufi de ian-feb 2010 ! LMA Alex & Alex ! (40)
Raspunsuri - Pagina 14
tomaca spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lorex bobitza spune dupa ce face, pe un ton dramatic: "cut caca!" si e asa de dulce ca o mai las sa faca in pampers _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... ![]() 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.._ |
Trebuie sa fie simpatica. Acum sa nu astepti "paste special".
Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

tomaca spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui lorex
No hai ca peste mare n-ai sarit! _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... ![]() 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.._ |
Ba am sarit si peste mare. Cand am simtit eu pietrele pe fundul apei, n-am mai calcat pe acolo.
Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

nyny spune:

Am inceput de dimineata... nici nu mai stiu cine a dat cafeaua.
Pt Alexutza si pt toti sarbatoritii de azi
La multi ani !
. Sarumana pt cinsteala.
Bea super bine ai luat pana acum... doar 4 kg
. Burta.. vorba ta, e mare nene. O sa fie un dudulan Adam
. La multi ani cu sanatate pt sot
.
Micki Doamneee, urata perioada ati mai avut. Jale mare in majoritatea spitalelor noastre
. Sper ca deja sunteti mult mai bine.

Lalitica bravo pt reusita cu formularul E112. Doamne ajuta sa fie bine
. Cum a fost excursia cu motorul
?
Sorina

sarumana pt pontul cu apa fierbinte si sare. Sa zic ca e mai bine degetul. Am stors minunea (aveam coptura serioasa acolo) si vad ca da sa treaca.
Ana bine ati revenit acasa. Sanatate multa lui Stefanel

Tomaca se vede treaba ca Tudor o sa fie un bun crestin. Nu-i rau deloc. Eu am intrat in biserica si cu trotineta si cu tricicleta... de carut nu mai zic. Nu mi-a zis nimeni absolut nimic. Nu vad care-i problema
.
Mire felicitari pt primul colt de masea
.
Dandana felicitari pt olita
... si La multi ani fericiti alaturi de sotul tau
. Petrecere frumoasa diseara 
Danasor asa zici... la piata "nu", iar la mall "a-ta a-ta"
. Pai si nu asa trebuie?
Super tare A. si cu "tita"...
Simply sanatate multa. Imi pare rau ca te streseaza venirea so_acrei.
Sunt la pag 11. Trimit ca trebuie sa plec acasa si sper sa revin mai pe seara. Offf ... greu cu timpul asta.
Mamica fericita de Mara si de David
Beatrice1982 spune:
citat din mesajul lui dandanaG![]() azi facem si noi cinste ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() implinim 8 ani de casatorie pe seara il las pe Dragos la mama si iesim in oras mami de shugubetz Dragos Andrei |
la multi ani fericiti!!!!!!!!!
ce frumos ca iesiti!!!!!!!!

_
Bea, mami de doi baieti :
Ivan Matei (14.01.2010) si
28+ cu
Adam Stefan
Doamne ajuta sa fim sanatosi!
Ruxita spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui tomaca
Trebuie sa fie simpatica. Acum sa nu astepti "paste special". Povestea unui Dor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un ![]() |
mda... frumos! abia astept sa zica si Kay ceva-ceva...
ieri insa m-a surprins... si-a cautat singur oala (care era in bucatarie) si si-a dus-o in living si s-a pus pe ea... eu tuta n-am priceput de ce face asta m-am amuzat doar... si surpriza e ca a facut kaka in scurt timp... dar de zis n-a zis nimic...
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
Ruxita spune:
| Citat: | ||||||
citat din mesajul lui lorex
1.Eu las carutul afara cand merg la biserica! Nu s-a intamplat nimic niciodata. De obicei sunt oameni cu bebelushi care stau pe afara! 2.Duminica boitza a luat o iconita mica de la baza unei icoane mari , a pupat-o si a pus-o la loc. nu stiu de unde i-a venit ca eu nu fac asta, poate a vazut la cineva acolo ca se practica; 3.si mi-e mi-e putin frica de luat din linguritza dupa altii. dar ma bazezpe teoria vibratiilor inalte din biserica. niciodata nu s-a intamplat nimic, nu am auzit pe nimeni sa se planga ca a luat vreun virus de la biserica. si apoi, vinula cela e sfintit si nu se prind microbii de el. cine a vazut filmul cu memoria apei stie despre ce vorbesc. s-a demonstrat stiintific ca acolo unde se spun rugaciuni apa si ingeneral moleculele vii isi schimba aspectul si incaractura energetica ca sa zic asa, in forme deosebit de frumoase si cu vibratii inalte! daca crezi ca e doar un simplu vin, atunci nu mai are rsot sa te impartasesti, parerea mea... _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... ![]() 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.._ |
aha... si eu ma gandeam sa ma duc cu lingurita de acasa pe impartasanie... si cum am retineri peste retineri mai bine nu ma duc deloc... care e rostul impartasaniei??? spalarea de pacate... ce pacate au cei mici? si daca ii impartasim se caiesc si nu mai fac???
io-s de parerea ca sunt prea mici ca sa inteleaga ce si cum! cu rugaciunile sunt de acord si cu semnul crucii si cam atat...
nu stiu cum sa zic dar eu nu ma simt prea bine in biserica... de cate ori ma rog in fata unei icoane incep sa ma legan parca imi pierd echilibrul ... am incercat sa-mi stapanesc leganatul si nu-mi reuseste... efectiv parca plutesc... as vrea sa stiu de ce mi se intampla asta... e de rau???
--------------------------------------------------------------------------------------------
Ruxita spune:
azi am montat la loc patutul... a fost foarte entuziasmat vroia sa stea doar in el (inca nemontat bine)... si-a pus carticele, masinutele in el si cam atat... la culcare n-a vrut sub nicio forma in el... m-am ghemuit si el cu el in patut si mi-a urlat ca-n zilele bune... am revenit la patul nostru de 3 de 2x2 unde are loc de intoarceri, plimbari, rostogoliri, s.a.m.d. ... mai incercam nu renunt la ideea de a-l culca in patul lui... ii dau 2 sapt de adaptare...
nyny spune:
Salut.
Am aparut si eu in peisaj. Nu mai e nimeni?
Dece iti doresc sa ai o noapte linistita.
Loredana hmmm, ce meniu interesant. Cred ca a fost delicios
.
Lara sa nu o mai doara burtica.
Lorex de exceptie Bobitza cu "cut caca"

Ruxita rolul impartasaniei nu este de spalarea a pacatelor. Dimpotriva, copiii mai mari de 7 ani si adultii trebuie sa se spovedeasca inainte, iar daca preotul considera ca pacatele sunt iertate si nu mai trebuie sa faci alte canoane, rugaciuni... abia atunci ai voie sa te impartasesti. La copiii mai mici de 7 ani nu poate fi vorba de pacate ... uite, ai www.catedralaveche.ro/activitati-si-evenimente/impartasirea-copiilor/" target="_blank"> aici cateva randuri despre asta. Asa cum spunea si Simply
este un subiect controversat si fiecare face ce simte. Iar Lorex
a spus foarte frumos: "daca crezi ca e doar un simplu vin, atunci nu mai are rost sa te impartasesti...". Eu incerc sa duc copiii cat mai des... iar cand reusesc (odata la 2-3 luni) am o liniste in suflet. Simt ca suntem cumva protejati, ca are cineva grija de noi... uite ca nici eu nu pot sa explic asta.
Si noi suntem cu nervii la pamant... de David vorbesc. Suparare mare daca nu faci ce vrea el, cu urlete, tavaleli si toate cele...
Cam de vineri ma lupt sa ii obisnuiesc sa adoarma impreuna in camera si ziua. Asta pt ca nu ma mai intelegeam cu Dav care nu se mai poate desparti de sora-sa... nu stiu ce o sa ne facem cand incepe gradinita. Prima zi a fost mai grea pt ca nu vroia la el in patut, cerea in pat cu ea
. Dupa ce a facut un scandal de zile mari, de nu m-am putut intelege vreo 15 min cu el... s-a mai potolit si am inceput sa discutam:" David, vrei sa iesim in parc dupa-amiaza?"... daaa, " vrei sa te plimbe tati cu masina"... tati, tati..." trebuie sa te culci mai intai"... " apa apa" ... i-am dat apa si m-am asezat si eu in pat langa Mara pana au adormit aman2. Treaba buna, pana azi cand a trebuit sa ma duc la serv. Am venit acasa sa mananc, ne-am chitzait un pic dupa care i-am bagat la culcare. David a adormit imediat, dar zgatia de Mara... nici vorba. N-am putut sa mai stau langa ei pt ca a trebuit sa plec inapoi la serv. In 10 min erau aman2 fresh
... nu s-a lasat pana nu l-a trezit (in fiecare zi a avut tentative de genul asta dar am fost mereu pe faza). M-a sunat mamaia suparata sa-mi spuna iar pe mine m-a luat gura pe dinainte si i-am spus Marei ca nu o sa mai iasa in parc dupa-amiaza. A tot amenintat-o mamaia cu vorba asta de cateva ori, dar niciodata nu am pus in practica, asa ca de data asta ... cu oarecare retineri ne-am tinut de cuvant. David a iesit la plimbare cu tati, iar eu am stat cu ea acasa. M-a cam durut sufletul... il pregatea ca o adevarata sora mai mare... m-a ajutat sa-l imbrac, sa-l incalt, l-a pupat la plecare... dupa care i-a privit de la geam cu lacrimi in ochi
. Dupa vreo 5 minute s-a resemnat si s-a comportat ca si cand nu s-a intamlat nimic. Va spun maine daca a avut vreun efect.
Acum ma duc sa fac un dus si pe urma naniii. De maine sunt pe tractiune spate... adica per pedes. Masina intra in service... in sfarsit, abia acum dupa incidentul cu cainele de acum 2 luni
. O sa fie de vis ...
Va
. Sa avem o noapte buna
.
Mamica fericita de Mara si de David
alexutzzza spune:
| citat din mesajul lui nyny Salut. Am aparut si eu in peisaj. Nu mai e nimeni? Si noi suntem cu nervii la pamant... de David vorbesc. Suparare mare daca nu faci ce vrea el, cu urlete, tavaleli si toate cele... Cam de vineri ma lupt sa ii obisnuiesc sa adoarma impreuna in camera si ziua. Asta pt ca nu ma mai intelegeam cu Dav care nu se mai poate desparti de sora-sa... nu stiu ce o sa ne facem cand incepe gradinita. Prima zi a fost mai grea pt ca nu vroia la el in patut, cerea in pat cu ea . Dupa ce a facut un scandal de zile mari, de nu m-am putut intelege vreo 15 min cu el... s-a mai potolit si am inceput sa discutam:" David, vrei sa iesim in parc dupa-amiaza?"... daaa, " vrei sa te plimbe tati cu masina"... tati, tati..." trebuie sa te culci mai intai"... " apa apa" ... i-am dat apa si m-am asezat si eu in pat langa Mara pana au adormit aman2. Treaba buna, pana azi cand a trebuit sa ma duc la serv. Am venit acasa sa mananc, ne-am chitzait un pic dupa care i-am bagat la culcare. David a adormit imediat, dar zgatia de Mara... nici vorba. N-am putut sa mai stau langa ei pt ca a trebuit sa plec inapoi la serv. In 10 min erau aman2 fresh ... nu s-a lasat pana nu l-a trezit (in fiecare zi a avut tentative de genul asta dar am fost mereu pe faza). M-a sunat mamaia suparata sa-mi spuna iar pe mine m-a luat gura pe dinainte si i-am spus Marei ca nu o sa mai iasa in parc dupa-amiaza. A tot amenintat-o mamaia cu vorba asta de cateva ori, dar niciodata nu am pus in practica, asa ca de data asta ... cu oarecare retineri ne-am tinut de cuvant. David a iesit la plimbare cu tati, iar eu am stat cu ea acasa. M-a cam durut sufletul... il pregatea ca o adevarata sora mai mare... m-a ajutat sa-l imbrac, sa-l incalt, l-a pupat la plecare... dupa care i-a privit de la geam cu lacrimi in ochi . Dupa vreo 5 minute s-a resemnat si s-a comportat ca si cand nu s-a intamlat nimic. Va spun maine daca a avut vreun efect.Acum ma duc sa fac un dus si pe urma naniii. De maine sunt pe tractiune spate... adica per pedes. Masina intra in service... in sfarsit, abia acum dupa incidentul cu cainele de acum 2 luni . O sa fie de vis ...Va . Sa avem o noapte buna .Mamica fericita de Mara si de David |
Di vis la voi! Sa ne spui maine cum doarme Mara, sunt chiar curioasa! Good luck!
Bafta mare la service, sa scapati repede! Eu de exemplu vorbesc inainte la service sa ma cheme cu masina numai cand au deja piesele (de ex odata a trebuit inlocuita portiera si sa nu-mi tina masina n service pana comanda portiera, pana vine, pana o vopsesc la culoare etc....cand e gata vopsita, vin, o monteaza, repara si restul si gata!)...bine aici trebuie sa si cunosti la service, eu de ex mi-am ales marca masinii in functie de la ce service-uri autorizate cunosteam
de
Yannis
alexutzzza spune:
Si eu pe aici, la 11 au plecat musafirii, au venit vecinii cu fetita innebunita dupa Yannis, verisorii cu verisoara mica si plangacioasa, alta ruda, alta cunostinta 

singura cu 6 adulti, 3 copii mici, cafele de facut, apa, papa de servit...soacra era plecata la cafea 

si p-asta azi a gasit-o cafeaua cand stia ca astept lume..., cumnata...facea pe asistenta la cumnatul saracul care e la pat si cu anus contra naturii de schimbat, spalat, dezninfectat 

....ce sa zic, numa vorbitori de greaca in jur, copii zburdau de colo colo prin camere printre bibelouri si mileuri si grija mare sa nu o zbugreasca in curte....closca cu pui, Yannis dupa mine, fetita dupa Yannis , lantul slabiciunilor deh. Dupa ce am facut toate cafelele, servit apele, sucurile, checul, pateurile 

ba pe deasupra clatit evident totul inainte ca erau spalate de soacra...deh batrana...nu straluceau si eu am pitici pe creieri cu astea (din categoria bunul simt dauneaza grav sanatatii!).
Sunt mandra de mine ca m-am descurcat in greaca sa intreb atata lume care ce vrea, sa aduc jucarii la toti copii, sa il tin pe Yannis in frau, sa fac si un pic de conversatie, un pic de gluma , sa intretin copii sa lase parintii sa serveasca. Aia mica de 11 luni, jale mare ii ies primii dinti, adu-i termometru, poate are febra ca prea urla! pan la urma i-a trecut cu Dentinox-ul din dotare (in Grecia nu au Dentinox, au altele nu asa eficiente).
Intr-un final au venit si soacra si cumnata, am taiat si tortul primit cadou...o minunatie, se vede ca l-au cumparat pentru mine, blat de ciocolata cu umplutura de mousse de ciocolata si pe deasupra cu crema de ciocolata si capsuni 

. A mai ramas u pic, va las si voua pentru de dimineata la cafea!
de
Yannis

...a inimii mele...