Pufi de ian-feb 2010 ! LMA Alex & Alex ! (40)
Raspunsuri - Pagina 15
Beatrice1982 spune:
neata!
nu a dat nimeni cafea???????????????
dau eu una maaaaaaaaaareeeeeeeeeeeeeee sa ajunga la toata lumea........
dormit prost.....as usual........burta mareeeeeeeeee.........trebe macara.........etc...........

sper ca la voi a fost mai bine..........:)
o zi superba va doresc!!!!!!

_
Bea, mami de doi baieti :
Ivan Matei (14.01.2010) si
28+ cu
Adam Stefan
Doamne ajuta sa fim sanatosi!
miremia spune:
Hello!
Nyny asa m-a impresionat Mara cum l-a pregatit ea pe David, sper sa fi fost cu folos pedeapsa.
Alex wow! Si eu credeam ca te relaxezi.
Suna bine tortul, felicitari pentru cum te-ai descurcat!
Bea inca putin si o sa poti sa dormi chiar si pe burta.![]()

_
Mirela si
Mara Ioana (ianuarie 2010)
tomaca spune:
Buna dimineata,
Beau si eu cafea de la bea asezonata cu tort de la Alex. Nu ma asteptam sa mai gasesc dedulciri si astazi.
Nyny - sa ne spui cum a decurs operatiunea
Ruxi - ti-as povesti eu o experienta personala despre acest leganat. Dar nu stiu cum ca e ceva asa mai aparte. Nu poate fi scris aici.
Crezi tu nu ti-a spus Kay ca face kk. Ti-a spus dar nu ai inteles tu limajul lui.
Dana - ei, cum fu'iesirea? Sa va fie de bine.
Si felicitari si pentru olita, ca am vazut dupa aceea. Dar eu eram, de, la placinte inainte
.
Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un 
lorex spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Ruxita
mda... frumos! abia astept sa zica si Kay ceva-ceva... ieri insa m-a surprins... si-a cautat singur oala (care era in bucatarie) si si-a dus-o in living si s-a pus pe ea... eu tuta n-am priceput de ce face asta m-am amuzat doar... si surpriza e ca a facut kaka in scurt timp... dar de zis n-a zis nimic... -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |
E un inceput!
Kay e baiat destept, el tace si face! mami, trebuia sa te prinzi... mi se pare mie ca o sa va ia pe toti la IQ
lorex spune:
| Citat: | ||||||||
citat din mesajul lui Ruxita
aha... si eu ma gandeam sa ma duc cu lingurita de acasa pe impartasanie... si cum am retineri peste retineri mai bine nu ma duc deloc... care e rostul impartasaniei??? spalarea de pacate... ce pacate au cei mici? si daca ii impartasim se caiesc si nu mai fac??? io-s de parerea ca sunt prea mici ca sa inteleaga ce si cum! cu rugaciunile sunt de acord si cu semnul crucii si cam atat... nu stiu cum sa zic dar eu nu ma simt prea bine in biserica... de cate ori ma rog in fata unei icoane incep sa ma legan parca imi pierd echilibrul ... am incercat sa-mi stapanesc leganatul si nu-mi reuseste... efectiv parca plutesc... as vrea sa stiu de ce mi se intampla asta... e de rau??? -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |
Wow, ce efect au icoanele asupra ta!!!
eu zic ca e de bine, depinde cum te simti tu...dar e clar ca au efect puternic!
Cat despre impartasania la copii se face pt ai feri de rau, de influente negative sau de energii negative.Cum vrei sa-i spui..
Nu pt spalare de pacate, ei sunt inca puri!
lorex spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alexutzzza Si eu pe aici, la 11 au plecat musafirii, au venit vecinii cu fetita innebunita dupa Yannis, verisorii cu verisoara mica si plangacioasa, alta ruda, alta cunostinta ![]() ![]() singura cu 6 adulti, 3 copii mici, cafele de facut, apa, papa de servit...soacra era plecata la cafea ![]() ![]() ![]() si p-asta azi a gasit-o cafeaua cand stia ca astept lume..., cumnata...facea pe asistenta la cumnatul saracul care e la pat si cu anus contra naturii de schimbat, spalat, dezninfectat ![]() ![]() ....ce sa zic, numa vorbitori de greaca in jur, copii zburdau de colo colo prin camere printre bibelouri si mileuri si grija mare sa nu o zbugreasca in curte....closca cu pui, Yannis dupa mine, fetita dupa Yannis , lantul slabiciunilor deh. Dupa ce am facut toate cafelele, servit apele, sucurile, checul, pateurile ![]() ![]() ba pe deasupra clatit evident totul inainte ca erau spalate de soacra...deh batrana...nu straluceau si eu am pitici pe creieri cu astea (din categoria bunul simt dauneaza grav sanatatii!).Sunt mandra de mine ca m-am descurcat in greaca sa intreb atata lume care ce vrea, sa aduc jucarii la toti copii, sa il tin pe Yannis in frau, sa fac si un pic de conversatie, un pic de gluma , sa intretin copii sa lase parintii sa serveasca. Aia mica de 11 luni, jale mare ii ies primii dinti, adu-i termometru, poate are febra ca prea urla! pan la urma i-a trecut cu Dentinox-ul din dotare (in Grecia nu au Dentinox, au altele nu asa eficiente). Intr-un final au venit si soacra si cumnata, am taiat si tortul primit cadou...o minunatie, se vede ca l-au cumparat pentru mine, blat de ciocolata cu umplutura de mousse de ciocolata si pe deasupra cu crema de ciocolata si capsuni ![]() ![]() . A mai ramas u pic, va las si voua pentru de dimineata la cafea! de Yannis |

larisel spune:
Vin si eu cu un intarziat
LMA loredana! 

LMA Alexandre & Alexandri!
(multzu' pt tratatziile apetisante
)
tomaca spune:
Alex - poti sa te reprofilezi catre organizator de receptii ca vad ca rezisti. Mie greaca mi se pare imposibila. Cum reusesti sa o inveti?
Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un 
larisel spune:
Multzam pt raspunsurile la sondajul privind garderoba de toamna-iarna, completari sunt oricand bine-venite! Noi inca nu am cumpara6 nimic si nu le mai vin prea multe haine de anul trecut
.
Searchul de gradi va continua cand ne reintoarcem de la tzara (mire stam vreo 2 saptamani), din 5 de pe lista una nu mai avea locuri, una era in renovari si 3 am vazut; cand ma hotarasc itzi dau de shtire dandana. Si eu vreau la Delfinariu (am vazut ca voi deja ati fost), dar mi s-a parut exorbitant pretzul si ashteptam reducerile de sezon rece (dac-or fi
); pe noi 4 ne-ar fi costat vreo 100 ron, se merita doar sa stam toata ziua, ceea ce e exclus cu gemanutze fitzoase.
Adormitul e dat peste cap si la noi... aka tot in pat mare, apoi mutat in patutzuri, dar la orice trezire iarashi pat mare, iarashi mutat
... La noi au aparut si fitze de genul nu vreau sa-mi tzina bibe mami, vreau tati, ba nu, vreau babi; in leagan sa ma impingi de picioare, nu de leagan etc
Unghii noi taiem in bratze cu jucarii in cealalta mana (aka ustensile de manichiura neutilizate), de obicei accepta. Cand erau mici si eu le taiam in somn ca si dece. Ai incercat cu el in bratze sa vada ce se intampla?
Iarba ce o mananca pisicile se numeshte chiar "iarba pisicii" (traducere din rusa pt valeriana)... Sau voi ziceazti ca mananca iarba normala (aka buruieni / gazon
)?
Olitze am luat la tzara sa incepem cica antrenamentul ca ar fi mai ushor sa faca "mizerie" in curte... dar nu avem timp de asha ceva
. Apropo de olitza, Dolto era de parere ca ar fi bine sa fie utilizata doar in baie, nu in living, in dormitor sau in bucatarie... parca tind sa-i dau dreptate. Daca nu se poate diorect la wc, macar in aceeashi incapere.
Am auzit pareri ca impartashania la copii e bine venita ca avans pt spalarea pacatelor viitoare...
Nu prea ma bag in treburile astea, mai ales ca bisericile noastre sunt inchise in afara slujbelor care oricum se tzin in limba slavona si nu pricep nimic
. Cred ca cel putzin din pucnt de vedere al ritualurilor si riturilor ash opta (daca ash fi intr-adevar patrunsa) pt catolicism. Le-am impartashit si eu pe fete de cateva ori, dar n-ash putea spune ca din convingere puternica, cat la insistentzele unor persoane apropiate.
larisel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sorina_bz Larisel…pup gemanutzele guralive ! O sa-si intre repede in ritm, cu papa si somnul…Cu crizele de nervi…mai greu….si noi ne luptam cu spumele princesitei…Arunca cu castroanele cu mancare si linguritzele la masa, mi le smulge din mana si azvarle cu ele, de nu-mi ajunge tot vanish-ul sa curatz dezastrul(ea papa in living, pe canapea , in scaunelul de voiaj), ne musca, ciupeste si zgarie…Nici nu vreau sa povestesc ce gheare si zgarieturi am pe fatza …de la unele cred ca-mi raman si semne, ca s-a agatzat temeinic…asta e…’or trece si astea vreodata… |
Crezi? Eu am inceput sa ma indoiesc... Trec unele, apar altele, si mai dihai ca cele dinainte...

de