Pufi de ian-feb 2010 ! LMA Alex & Alex ! (40)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Tomaca Foarte frumos cu Tudor. Yannis nu prea le are cu astea, doar misca mana in aer ca o musca beata cand ii zice bunica-sa de deochi (ca soacra face cruci asa in aer si ii zice nu stu ce). In rest...am fost in concediu cand am fost pe insula la biserica duminica la preotul care ne-a casatorit si l-am impartasit...cum auzea muzica de biserica incepea sa danseze si eu nu stiam unde sa ma mai ascund, iar mai trageau clopote iar mai cantau un cers, Yannis dadae din maini si din fund si pocnea din degete

de Yannis

sa nu-l mananci?? zi si tu..

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dandanaG

neatza
ms de cafea sorina, acum o savurez

declar succes total cu operatiunea olitza si nici nu a fost greu deloc dupa cum ma asteptam dar cred ca o contributie au avut-o si crampele pe care le-a avut el la burtica

de 2 zile de cand am inceput nu mai face deloc in pampers, doar la olitza, zice kk indiferent de ce face
si noaptea nu a facut deloc
fugim in parc

mami de shugubetz Dragos Andrei

bobitza spune dupa ce face, pe un ton dramatic: "cut caca!" si e asa de dulce ca o mai las sa faca in pampers

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danasor

Buna dimneata
Sorina
Micki of, of prin ce a trebuit sa treci, trimtem multi
Lali felicitari pentru formular, sa treceti cu bine peste toate
Loredana si sotz de Bea La multi ani!!!,cu intarziere,
Sorina sa fie bine cu parintii tai
Lorex , la fel si A. face, unde nu-i place tipa Pa-pa; de exemplu nu-i place sa mearga in piatza, prefer sa cumpar fructe de sezon de acolo decat din supermarket;
duminica am fost cu totii la piatza si am luat vinete, ardei , gogosari, pentru copt , de pus pt iarna - multumesc mama- iar asta mica tipa intr-una pa-pa, iar cand am ajuns prin dreptul carr4 tipa a:ta, a:ta si arata cu degetul din masina ca a trebuit sa oprim si sa intram, la fel face si la mall
Tomaca ce dragutz povestesti de Tudorel cu biserica si Trintas, a mea face crucitza de cate ori vede o biserica sau o iconita sau daca vede in vreo revista, dar asta nu de la mine a invatat, ci de la taica-su; la biserica nu o duc , mi se pare prea mica pentru un loc unde sunt asa multi oameni adunati, poate gresesc dar am o fobie de aglomeratii cand e vb de copil mic, si nu numai
Alex simpatic Yannis foc, de ce sa-ti fie rusine de preot, e un copilas doar
Tomaca pisoii mananca iarba?? am si eu o matza cu 4 pui, sunt mari cat ea aproape si inca i alapteaza, dar ma miauna intr-una sa le dau mancare si au iarba la discretie ; matza asta s-a legat de noi fara sa vrem, de fapt cel care a acceptat-o a fost Athos, era pui nu avea cu cine sa se joace si a gasit matza; mie nu mi-au placut niciodata pisicile, dar nici nu pot sa le fac rau, dar ce m-a impresionat la pisica asta a fost cata grija poate avea de puii ei- sa vedeti dimineata cum se joaca toti, cum vin sa suga si ea ii curata, sau isi tine labutza protector peste ei, sau fura mancare de pe masa si le duce lor... pe bune matza asta le da ceata multor 'mame umane' despre cum ar trebui sa aiba grija de copii
Mire felicitari pentru maselutza si pupici
A nu vrea sa doarma decat daca vine si taica-su langa ea, ne face prezenta seara: tati, mami, Aia (Anastasia) si tita (tzatza) , murim de ras cand arata fiecare cu degetul, mai ales ca tita e ridicata la rang de persoana

pui mic

deci...sa te tii! stie fata ce vrea! vrea la mall, la fitze nu la piatza si la tigaie!

Mergi la inceput

Citat:

Ca de ziua onomastica lasam o cafeluta greceasca si multe tarte proaspete, cremoase, zemoase, soufle de ciocolata cald, numa sa bagati lingurita si curge ambrozia. Adaugam si niste dulciuri grecesti cu miere si nuca si diverse creme pentru stie ea cine

de Yannis

La multi ani!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

La multi ani Alexandrelor si Alexandrilor (asta ca tot am sarit peste Marii, Mare si Marini)! Petrecere frumoasa sa aveti!

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

No hai ca peste mare n-ai sarit!

Mergi la inceput

Citat:

Danasor, da pisicile si cainii mananca iarba cand ii doare stomacul. Pe pisici le ajuta in special sa elimine ghemotoacele de blana ce se formeaza in stomac (pentru ca se ling ca sa-si faca toaleta). Al meu cand vede iarba innebuneste. De fapt o simte de la distanta. Mananca zici ca-i o capra.

Povestea unui Dor

si bobitza a mancat iarba in fiecare zi la munte
am lasat-o pe motiv ca "e de munte, e curata", si daca zici ca impinge ghemotoacele de par e si mai bine ca sigur are si ea ceva fire prin stomacel la cat par mi-a cazut intr-un an jumate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Citat:
citat din mesajul lui dandanaG

neatza
ms de cafea sorina, acum o savurez

declar succes total cu operatiunea olitza si nici nu a fost greu deloc dupa cum ma asteptam dar cred ca o contributie au avut-o si crampele pe care le-a avut el la burtica

de 2 zile de cand am inceput nu mai face deloc in pampers, doar la olitza, zice kk indiferent de ce face
si noaptea nu a facut deloc
fugim in parc

mami de shugubetz Dragos Andrei

bobitza spune dupa ce face, pe un ton dramatic: "cut caca!" si e asa de dulce ca o mai las sa faca in pampers

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

de Yannis

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui sorina_bz

Citat:
citat din mesajul lui danasor
Sorina sa fie bine cu parintii tai

Mortala e A., cum face prezenta!

Nici eu nu am dus-o pe iris la biserica, am aceeasi problema, cu copiii mici si aglomeratiile...Bine, eu sunt mai..."paranoia", de fel, evit si mall-urile, si supermarket-urile cu aer recirculat, pe cat posibil.....sunt pe treaba mea(), mor cand vad cum saruta toti icoanele, unii dupa altii, cum se tuseste si stranuta fara sa se duca macar mana la gura, daramite vreo batista, ceva...Sper sa nu-mi iau rosii prea multe, sorry...probabil ca e doar psihoza din capul meu, cu virusii si carcalacii care tropaie, dar....asta e, poate o sa ma fac bine, si eu, vreodata...

Sorina, mami de Diana si Iris

Nu aici ai dreptate. Aglomeratiile sunt de evitat. Eu chiar nu l-am dus in aglomeratii inchise. Cat despre icoane, nici eu nu pup icoanele, dar sa-l pun pe Tudor. In afara de impartasit (unde ma batea gandul sa ma duc cu lingurita mea, dar pana la urma mi-a fost rusine , si ce conteaza lingurita daca este acelasi vin), N-am fost cu el la biserica. Desi 5 minute asa in carutz intrun colt sa-i satisfac curiozitatea, as sta.

Povestea unui Dor

1.Eu las carutul afara cand merg la biserica! Nu s-a intamplat nimic niciodata. De obicei sunt oameni cu bebelushi care stau pe afara!

2.Duminica boitza a luat o iconita mica de la baza unei icoane mari , a pupat-o si a pus-o la loc.
nu stiu de unde i-a venit ca eu nu fac asta, poate a vazut la cineva acolo ca se practica;

3.si mi-e mi-e putin frica de luat din linguritza dupa altii. dar ma bazezpe teoria vibratiilor inalte din biserica.
niciodata nu s-a intamplat nimic, nu am auzit pe nimeni sa se planga ca a luat vreun virus de la biserica.
si apoi, vinula cela e sfintit si nu se prind microbii de el.
cine a vazut filmul cu memoria apei stie despre ce vorbesc.
s-a demonstrat stiintific ca acolo unde se spun rugaciuni apa si ingeneral moleculele vii isi schimba aspectul si incaractura energetica ca sa zic asa, in forme deosebit de frumoase si cu vibratii inalte!
daca crezi ca e doar un simplu vin, atunci nu mai are rsot sa te impartasesti, parerea mea...

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui ana_g

stefan e...nici nu stiu cum sa zic....a dormit bine pana la 6 jumate cand a inceput sa planga/urle in somn si sa se arcuiasca......cu greu s-a linistit.....tot mai vine si-si lasa capul pe genunchiul meu....are o suferinta si nu-mi dau seama ce...i-am dat putin debridat, am tot stat cu sticla sigilata pana acum, am pierdut si prospectul, nici nu mai stiam cat sa-i dau...vreo 3 ml, cam asa.....
_
mama lui Stefan, pui scump

Sanatate! Eu nu ma stresez f tare cu prospectele de la medicamente, uneori din lipsa de spatiu de depozitare arung cutiile si prospectele ptr ca exista Gogu' (Google) si ma duc si il intreb pe Gogu' ce si cum. Daca dai Debridat, prospect ai sa gasesti sau orice alt medicament. Sa stii de acum incolo

de Yannis

same here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex
daca crezi ca e doar un simplu vin, atunci nu mai are rsot sa te impartasesti, parerea mea...

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

Da, asa este, se petrece ceva miraculos ca isi pastreaza proprietatile intacte. Nu e doar vin, numai ca de cand vecina de alaturi s-a ales cu rosu in gat dupa ce a fost la impartasit, na.. mai stai cu inima stransa. Cel putin asa se presupune ca a fost de la impartasit, sursa cea mai probabila.
Sau poate statul la coada intre copii de fapt. Daca stau bine si ma gandesc, la Paste Tudor a urmat dupa un baietel care tusea ca un magar. Am avut ceva emotii, dar a fost ok.

Povestea unui Dor

Mergi la inceput