Pufi de ian-feb 2010 ! LMA Alex & Alex ! (40)
Raspunsuri - Pagina 12
Loredana71 spune:
Ziua buna tuturor!
Am disparut in ceata cu cinstea,Mirela
M-am luat cu una cu alta,Lara a fost bolnavioara zilele astea,a facut pana la urma o diaree de m-a zapacit,si plangea noaptea ca o durea burtica,cred,avea crampe,of,of,mai,mai...Acum s-a oprit,de ieri dimineata,dar o mai tin la regim putin,sper sa nu o intorc...
Oricum,voiam sa va arat tortul ce l-am facut,dar nu mi-a iesit,asa ca

Am facut un tort cu mousse de ciocolata alba si neagra,dar am pus gresit cremele si s-au daramat
Dar la gust a fost bun...Si am facut masa de peste,cu felul unu cu calamari si sepie si creveti,si peste la cuptor la felul principal...
Ieri am iesit si prin oras si i-am luat Larei mai multe jucarii,din care cele mai de succes sunt piesele lego,din alea mari,pentru copii mai mititei...
Multumesc,Alex,de cinste,sa fii sanatoasa,si felicit pe toti Alexandrii si Alexandrele noastre,sa fiti sanatosi cu totii!
P.S. La noi se gaseste la florarie iarba pentru pisici in ghiveci![]()
P.S. Imi cer scuze ca nu reusesc niciodata sa raspund asa personal cum as dori,dar se precipita mereu lucrurile aici cand trebuie sa stau prea mult la calculator![]()
ana_g spune:
loredana

la ce zici tu acolo...
simply, exact, esti pe terenul tau si pana la urma poti da vina pe sotz![]()
![]()
si la noi olita e obiect de nebagat in seama, cam asa ceva. imi facusem asa niste planuri, ca pana se vine toamna rezolv cat de cat problema, cald fiind, mai usor de dezbracat...ete ca vine toamna incet incet si tot acolo suntem....
_
mama lui Stefan, pui scump
decenuela spune:
neatza fetili....cafea? mai este cafea??????? o beau eu toata
hai ca am inceput de dimi si abia acum am 2 min sa scriu...
sunt asa obo ca nici nu sunt in stare sa recuperez...
pt un kk de dinte...ultimul...a fost jale aseara....si temperatura...jiji marait TOATA NOAPTEA...a vrut numai in brate..cum il puneam jos ziceai ca-l omor...si speram si eu sa dorm...dupa ce noaptea anterioara fusese alba...pai asta a fost...jalnica..pe la 5 efectiv l-am trantit in pat
..am tipat la el....
..a venit ta-su...si l-a adormit...in patul in care dormea el..si asa a adormit si el 3ore, cred.
eu...m-am pus in pat si nu puteam sta in nicio pozitie de durere de spate...
nici laptele nu-l vroia..balea pe mine de ziceai ca ma scuipa...
azi cik n-a fost departe de starea de aseara...i-a bg acu un paracetamol in fund si cik s-a linistit...( a acceptat sa vina tanti toata saptamana
...ceea ce momentan e ok)
pai daca la un dinte face asa....ce-o face la masele...canini?????

...
mi-e groaza sa ma gandesc ca ma voi duce acasa si voi fi luata de proasppata..si k ma asteapta..ink o noapte asa...
nici acasa nu pot sta zilele astea ca e jale la munca..si tot asa...
recuperez cand pot nu va supi...
Mihaela,
de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
tomaca spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Loredana71 Ziua buna tuturor! Am disparut in ceata cu cinstea,Mirela M-am luat cu una cu alta,Lara a fost bolnavioara zilele astea,a facut pana la urma o diaree de m-a zapacit,si plangea noaptea ca o durea burtica,cred,avea crampe,of,of,mai,mai...Acum s-a oprit,de ieri dimineata,dar o mai tin la regim putin,sper sa nu o intorc...Oricum,voiam sa va arat tortul ce l-am facut,dar nu mi-a iesit,asa ca ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Am facut un tort cu mousse de ciocolata alba si neagra,dar am pus gresit cremele si s-au daramat Dar la gust a fost bun...Si am facut masa de peste,cu felul unu cu calamari si sepie si creveti,si peste la cuptor la felul principal...Ieri am iesit si prin oras si i-am luat Larei mai multe jucarii,din care cele mai de succes sunt piesele lego,din alea mari,pentru copii mai mititei... Multumesc,Alex,de cinste,sa fii sanatoasa,si felicit pe toti Alexandrii si Alexandrele noastre,sa fiti sanatosi cu totii! P.S. La noi se gaseste la florarie iarba pentru pisici in ghiveci P.S. Imi cer scuze ca nu reusesc niciodata sa raspund asa personal cum as dori,dar se precipita mereu lucrurile aici cand trebuie sa stau prea mult la calculator Lara |
Loredana nu-i bai. Daca la stomacel s-a asezat placut, ce mai conteaza. Si din ce povestesti tu aici, suna tare

.Cat despre iarba in ghiveci, ehii, cunoastem. Am si plantat. Dar nimic nu se compara cu o iarba proaspata din curte de la munte, cu firul lat, grasos si lipicios. O rumega zici ca-i capra. Cand o simte zici ca-i turbat!
Nota bene: aseara avea glicemia 60. Normal la limita minima. Ma gnadeam sa-i dau apa cu miere.
Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

miremia spune:
Dandana La multi ani fericiti inainte si o seara frumoasa sa aveti!
Ce urat cu pb lui Dragos, credeam ca si-a revenit de tot. Se pare ca noi am avut noroc, am scapat fara probleme dupa balaceli repetate.
Ma tot tineam sa te intreb unde ai facut liceul, mi-ai parut cunsocuta in poze. Poti sa-mi zici pe pm daca vrei.![]()
Sorina super tare tati! ![]()
![]()
Loredana 
sie u, suna delicios tortul.
Simply sanatate multa! Si rabdacol pt cand vine soacra.![]()
Alex ai spus f frumos.
Am terminat si noi smotru, am pus la spalat si sper sa se culce matza in curand.
am uitat sa va zic ca noi suntem in perioada cu trasul de mana pt orice. Ma ia si ma duce peste tot unde are ea treaba si nu se descurac singura. Aseara imi tragea mana sa apuc un creion de pe jos sa-l pun pe masa, nu stiu de ce nu o facea singura.
_
Mirela si
Mara Ioana (ianuarie 2010)
tomaca spune:
| citat din mesajul lui decenuela neatza fetili....cafea? mai este cafea??????? o beau eu toata hai ca am inceput de dimi si abia acum am 2 min sa scriu... sunt asa obo ca nici nu sunt in stare sa recuperez... pt un kk de dinte...ultimul...a fost jale aseara....si temperatura...jiji marait TOATA NOAPTEA...a vrut numai in brate..cum il puneam jos ziceai ca-l omor...si speram si eu sa dorm...dupa ce noaptea anterioara fusese alba...pai asta a fost...jalnica..pe la 5 efectiv l-am trantit in pat eu...m-am pus in pat si nu puteam sta in nicio pozitie de durere de spate... nici laptele nu-l vroia..balea pe mine de ziceai ca ma scuipa... azi cik n-a fost departe de starea de aseara...i-a bg acu un paracetamol in fund si cik s-a linistit...( a acceptat sa vina tanti toata saptamana pai daca la un dinte face asa....ce-o face la masele...canini????? ![]() ![]() ![]() ...mi-e groaza sa ma gandesc ca ma voi duce acasa si voi fi luata de proasppata..si k ma asteapta..ink o noapte asa... nici acasa nu pot sta zilele astea ca e jale la munca..si tot asa... recuperez cand pot nu va supi... Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...Povestea unui...petrecaret JUCARII PENTRU PITICI... N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!... |
Dece sorry de noapte alba. Daca te incalzeste cu ceva, si eu sunt up de pe la ora 3 cand s-a trezit urland nu stiu de ce, si a stat langa el in pat pana dimineata si l-am pazit cat a dormit (ma rog foit & adormit).
Poate la canini si masele si-a format deja antrenamentul si e mai usor. De ce nu-i dai putin nurofen inainte de culcare dupa lapte? Daca mai face si febra cred ca se chinuie ceva micutul. Eu asa i-am dat ca mi se rupea inima sa-l vad cum ii arata falca si cum se tragea de ea.
Spor la treaba.
Povestea unui Dor

tomaca spune:
Mie mi-a scapat evenimentul cu olita. S-a intamplat ceva cuiva?
Mai nou la noi, a inceput sa o arate dinainte de a face, dar nu o vrea. S-a mai asezat o data de 2 ori dupa ce a facut (din proprie initiativa), vine si arata dupa ce a facut, da din cap ca "nu" preventiv sa nu te aproprii de el cand face, dar cam atat.
Odata la tara s-a dus la pachetul cu servetele si a inceput sa le scoata si sa mi le aduca. Nu stiam ce vrea si de ce fuge prin curte cu el.
Povestea unui Dor
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui dandanaG![]() azi facem si noi cinste ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() implinim 8 ani de casatorie pe seara il las pe Dragos la mama si iesim in oras mami de shugubetz Dragos Andrei |
La Multi Ani fericiti impreuna, sa va iubiti si sa va bucurati de micul sugubetz!

Petrecere frumoasa!
de
Yannis
alexutzzza spune:
Offf Dece mama lui de dinte! dar na....iti scoate pe ochi acuma DINTELE! ca si asa te plangeai ca ati ramas printre pufii cu putini dinti (alaturi de noi, evident
...4 dinti jumate, 2 masele si cate 3 colturi din celelalte 2 masele...)
de
Yannis
lorex spune:
| citat din mesajul lui tomaca Am vazut ca ati scris ceva. Incerc sa recuperez, dar am treaba multa la servici. Poate diseara inainte de culcare ca tati e plecat cu serviciu. Tudor s-a spuarat cand a plecat tati ieri de dimineata. A lasat botic. Era cu mama si speram ca poate dorm si eu un pic mai mult (am restante la somn ca ma scoala toate orataniile din jur dimineata; abia astept sa vina vremea mai rece sa le tina la intuneric mai mult Dar ti-ai gasit! N-a vrut si pace, el care pleca una-doua cu mama la plimbare la biserica, in carut. A plans, a trans de portita de la scari, s-a vaitat, mi-a adus pantofii si i-a pus pe scara ca sa-mi accelereze pregatirea . Am coborat in pijamale ca sa ma vada si sa nu creada ca am plecat si eu. Nimic. A trebuit sa ma imbrac si sa mergem toti la plimbare. La ora 8 dimineata, desigur ![]() ![]() Cum parcul este langa biserica, am fost intai acolo. Nu v-am spus dar are o pasiune sa mearga la biserica. Se inchina cand vede icoane, lumanari (inclusiv pe cele de tort in carticele), biserci, aude muzica. L-a obisnuit mama. Ieri cand oamenii cantau aliluia, canta si el si chiar ni s-a parut ca reusea sa zica aliluia. Am fost sa aprinda singur lumanarea ca altfel nu se poate. Voia sa intre si in biserica, dar am stat la usa, ca mama a zis ca nu se poate cu carutul (sincer nu stiu de ce) si asa pe jos sa nu i ia la fuga si sa deranjeze. Pana la urma a plecat cu o mamaie care l-a luat de mana (asta nu-mi place deloc, nu e prea safe). V-am spus ca la mare ne-a tinut cam juma'de ora pe Trinitas cand a dat de el ? ![]() Si toata ziua a stat lipit de mine. Daca ma duceam doar pana in bucatarie venea fuga si ma tragea de pantaloni spre living. Povestea unui Dor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un ![]() |