Pufi de ian-feb 2010 ! LMA Alex & Alex ! (40)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Gluma, gluma, dar stii vorba aia cu nu iese fum fara foc....

Aia...cam asa e..cu fumul fara foc...are si omul dreptate, in felul lui...ca suntem vinetzi, ciupiti si muscati care pe unde...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dandanaG

azi facem si noi cinste

implinim 8 ani de casatorie
pe seara il las pe Dragos la mama si iesim in oras

mami de shugubetz Dragos Andrei

La multi ani fericiti impreuna!!!
Saru-mana de cinste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Dupa cum am spus vine soacra....care are o prb cu olitza, iar noi nici macar nu i-am luat olita , i-am spus sotului sa cumparam una, macar de fatada, ca doar sta o saptamana, dar el nici nu vrea sa auda... mi-a spus ca daca noi am stabilit ceva asa ramane, aoleuuu ce discutii ma asteapta cu soacra

Mami de Ariana

Motto-ul meu:
"All I know is that I know nothing."

Mergi la inceput

La multi ani fericiti Dandana

Mami de Ariana

Motto-ul meu:

Mergi la inceput

Sorina tati de Iris e tare glumetz....dar cum ar fi sa apara acasa cu o botnitza roz cu picatele?(asa in gluma, evident)

Mami de Ariana

Motto-ul meu:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:

azi facem si noi cinste

mami de shugubetz Dragos Andrei

Deci nu mai rezist. Gata, cedez. Cu atata dedulcire, ma dedau la fapte reprobabile si ma voi duce glontz in prajiturile puse de colegu'la bucatarie. Nu de alta dar sa concretizez imaginile pe care mi le-ati creat aici.

Multi ani fericiti si de acum incolo si fara reparatii cu Dragosel (si restul alaturi de voi). Si please, please, maine sa nu ne povestesti ce bunataturi ai savurat in oras. Sa ne spui doar ca a fost bine.

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandanaG spune:

Citat:
citat din mesajul lui sorina_bz

Citat:

sorina ne mobilizam f dimi pentru parc ptr ca DRagos se trezeste pe la 7 , bea bibe cu lapte si pe urma vrea la olitza si ii sare somnul, mergem in parc si pe la 9.30 deja zicea ca vrea nani
pana am ajuns acasa pana i-am dat sa manance deja a obosit cam tare si s-a cam foit pana a adormit

si ptr Iris- normal ca trebuie cadou frumi, sau vreti sa tipe?

mire Dragos nu este inca refacut complet dupa diaree, inca suntem la regim, si episodul ni s-a tras de la ultima plaja
mi s-a si confirmat (dir spitalului de boli infectioase) ca este ceva in apa de mare asa ca nu mai mergem anul asta
oricum cam de o saptamana este furtuna pe mare, intr-o seara am fost pe faleza si am stat 5 minute si am plecat- te lua vantul pe sus

La multi ani Alexutzzza !

Multumim de tratatia cu delicatese

La multi ani tuturor ce isi sarbatoresc azi numele !

Dragos Andrei

Multu de urari, tare, tare mult...

Deci asa...am banuit eu ca este ceva cu apa de mare...Si iris s-a cam comportat ciudat, cu kk, tot dupa ultima plaja...Nu grav...dar cam neobisnuit, ca ea nu a avut pana atunci niciodata pb...
Ea nici nu papa aiurea nimic...doar borcanelele, cerealele si lp pe care le papa de luni de zile...poate chiar de un an...efectiv nu avea ce sa cauzeze indigestia aia, pe care a avut-o in ultima seara de concediu...Asa s-ar explica...

Sorina, mami de Diana si Iris

pai Dragos ultima data, il plimba ta-su cu barcuta si el lua apa cu lopatica si bea din mare
pana sa ii zica ca NUU el a baut ceva si asta a fost

Dragos Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandanaG spune:

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Citat:

azi facem si noi cinste

Dragos Andrei

Deci nu mai rezist. Gata, cedez. Cu atata dedulcire, ma dedau la fapte reprobabile si ma voi duce glontz in prajiturile puse de colegu'la bucatarie. Nu de alta dar sa concretizez imaginile pe care mi le-ati creat aici.

Multi ani fericiti si de acum incolo si fara reparatii cu Dragosel (si restul alaturi de voi). Si please, please, maine sa nu ne povestesti ce bunataturi ai savurat in oras. Sa ne spui doar ca a fost bine.

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

multumim mult de urari

Dragos Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

alexutza&sorina, mersi, stiam si eu gogu ma ajuta cu orice prospect vreau, dar era 6 jumate dimineata, pana sa deschid eu laptop&co trezea copilu tot cartieru. 5 ml banuiam si eu, dar cum nu am fost sigura.....o sa-i mai dau mai pe seara, acum vad ca n-are nimic, oricum e pe regim

_
mama lui Stefan, pui scump

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Sorina tati de Iris e tare glumetz....dar cum ar fi sa apara acasa cu o botnitza roz cu picatele?(asa in gluma, evident)

Deci...cred ca as lesina de ras...ar fi chiar faza zilei...

In alta ordine de idei...imi pare rau ca preconizezi o perioada mai grea, cu venirea so_acrei..
Si noi am cumparat olitza de curand, dar iris n-are nici o treaba cu ea...se joaca, ii declanseaza cu mare elan cantecelele, aplauda, danseaza pe melodii...cam asta e .."functia" ei de baza(a olitei)..Ma rog, nici n-am insistat, asupra folosirii...Poate soacra se va dovedi mai..."maleabila", mai putin dispusa la critici, nush cum sa spun...atata vreme cat va fi pe..."terenul tau"...

Mergi la inceput