Banii "la comun"
Raspunsuri - Pagina 23
Selene_Bunny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui libelula Selene, eu cred ca ti-ar fi utile niste sedinte de psihoterapie. ca sa te ajute sa te focusezi si sa iti dea putere sa schimbi ceva. relativ la statul cu copilul, te inteleg, si eu am stat singura cu al meu aproape un an si mi-a fost greu. acum ce as vrea eu de la tine, este sa ne arati o lista cu ce planuri ai - de fapt, o strategie. sau pur si simplu, spune-ne cum te vezi tu peste 6 luni, 12 luni. ce ai vrea sa faci pentru tine si pentru familia ta. la intrebarea cu banii, am raspuns deja. totul la comun, cheltuie fiecare cum are nevoie. si asta de cand suntem impreuna. mentionez ca si noi am fost necasatoriti, am facut nunta de curand. si chiar si cand nu eram casatoriti, tot la fel procedam. cel mai proaspat exemplu, cele 2000 euro ramase de la nunta le-a cheltuit integral sotul, ca avea nevoie. |
Pai n-am fost la psihoterapie? Am fost.
Referitor la 6-12 luni: sunt niste persoane care isi schimba opiniile dupa cum isi evalueaza interesele, pana cand nu se stabilizeaza ei cumva, nu pot sa iti raspund, concret. Eu construiesc, altii darama. Sunt legata de acesti "altii". Si, desi imi vine, uneori, sa ii bag in... ma-sa pentru schimbarile astea, nu pot.
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Lucrusoare de vanzare...
beshter spune:
Si ce-a zis terapeutul, Selene?
Te-a mangaiat pe crestet si ti-a spus ca asta e, viata-i grea da' trece repede?
Lucrarile Ioanei si terapia lui Pinkutz
Selene_Bunny spune:
citat din mesajul lui Mihaelka Si ce-a zis terapeutul, Selene? Te-a mangaiat pe crestet si ti-a spus ca asta e, viata-i grea da' trece repede? Lucrarile Ioanei si terapia lui Pinkutz |
Asta cred ca nu mai este treaba ta. Devii more inquisitive decat maica-mea. Ceea ce, hm, trangresses niste limite, nu crezi?
Lucrusoare de vanzare...
beshter spune:
Treaba mea e oricum in cu totul alta parte decat in micile depresii si socoteli ale lui Selene_Bunny.
Stii ce? In toate subiectele pe care le-ai deschis si care trateaza toate cu mare demnitate subiecte profund umane - pe care le tin minte foarte bine - nu m-am intromisionat din simplul motiv ca voiam sa vad pana unde mergi cu self-delusion si justificarile fata de vocea din capul tau, care-ti spune mereu ca ceva e terribly wrong.
In asta m-am gandit ca e un fel de datorie fata de un seaman al meu sa spun raspicat ca ceva nu e in regula. Poate-poate ceva trece de bruiajul zilioanelor de deturnari de subiect, cuvinte si fraze fara legatura cu subiectul - care o mai fi fiind si acela.
Daca nu trece, eu una sigur-sigur o sa supravietuiesc.
Va dorim multe 'succesuri' pe ramura.
Lucrarile Ioanei si terapia lui Pinkutz
blackgirl0 spune:
Eu cred ca Selene ar tb sa ceara inchiderea subiectului. A vrut raspunsuri doar la o singura problema. A primit. Din pacate, nu vrea sa vada imaginea in asamblul ei, ci strict detalii/situatii punctuale.
Daca va avea de castigat sau de pierdut in viata datorita felului ei de-a fi, numai peste ani si ani vom sti. Asta daca va mai exista DC pt postari.
P.S. Tb sa-i multumesc totusi lui Selene pt deschiderea acestui subiect. Mai mult ca oricand, in ultima vreme m-am gandit la relatia mea cu banii, cum ii castigam, cum ii cheltuim, cum sa facem sa-i inmultim. Si ce situatie de rezerva am avea daca, Doamne fereste, unul dintre noi iese pt o perioada de timp de pe piata muncii. Ne vom mai permite chirie/rate, unde putem economisi, la ce renuntam.
Selene_Bunny spune:
citat din mesajul lui Mihaelka Treaba mea e oricum in cu totul alta parte decat in micile depresii si socoteli ale lui Selene_Bunny. Stii ce? In toate subiectele pe care le-ai deschis si care trateaza toate cu mare demnitate subiecte profund umane - pe care le tin minte foarte bine - nu m-am intromisionat din simplul motiv ca voiam sa vad pana unde mergi cu self-delusion si justificarile fata de vocea din capul tau, care-ti spune mereu ca ceva e terribly wrong. In asta m-am gandit ca e un fel de datorie fata de un seaman al meu sa spun raspicat ca ceva nu e in regula. Poate-poate ceva trece de bruiajul zilioanelor de deturnari de subiect, cuvinte si fraze fara legatura cu subiectul - care o mai fi fiind si acela. Daca nu trece, eu una sigur-sigur o sa supravietuiesc. Va dorim multe 'succesuri' pe ramura. Lucrarile Ioanei si terapia lui Pinkutz |
Sigur o sa supravietuiesti. Esti mult prea looking down upon ca sa nu. Intelegi tu.
Si nu esti nici prima, nici ultima.
Lucrusoare de vanzare...
Sabina spune:
doi copii se mai joaca intre ei, le faci activitati comune (colorat, plastelin samd), grupul e mai usor de gestionat decat individul. Se pot simti excelent impreuna.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
saskia spune:
citat din mesajul lui Sabina doi copii se mai joaca intre ei, le faci activitati comune (colorat, plastelin samd), grupul e mai usor de gestionat decat individul. Se pot simti excelent impreuna. Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! Cum mi-am alaptat copiii Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă. |
Parerea mea e ca e exact ce NU ii lipseste Selenei, pai daca ea nu face fata unuia, daramite la doi. Trecand peste faza cu jucatul, spun din experienta ca asa e, normal, dar noi toate de aici am vizualizat ca nu e numai lapte si miere si am luat totul natural. Ea se complace intr-o dulce far niente, crezand ca ii va pica ceva din cer, de-a moaca, asa.
Selene daca unuia mai multi ii zic ca e beat, e cazul sa se duca sa se culce. Dar banuiesc ca tu suferi de un sindrom in care te simti bine doar cand refulezi. Si o faci cu brio aici .
Oricum eu te citesc sa stii, nu ma uit la telenovele (nu avem aici) nici la seriale, asa ca ce poate fi mai relaxant decat sa citesti una bucata melodrama cu aceleasi si aceleasi intorsaturi, parca ti-am mai scris eu la un subiect cred ca acum un an. De atunci tu esti neschimbata, ce sa spun decat tot inainte mandrii pioneri !
Mik spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui saskia
Parerea mea e ca e exact ce NU ii lipseste Selenei, pai daca ea nu face fata unuia, daramite la doi. Trecand peste faza cu jucatul, spun din experienta ca asa e, normal, dar noi toate de aici am vizualizat ca nu e numai lapte si miere si am luat totul natural. Ea se complace intr-o dulce far niente, crezand ca ii va pica ceva din cer, de-a moaca, asa. Selene daca unuia mai multi ii zic ca e beat, e cazul sa se duca sa se culce. Dar banuiesc ca tu suferi de un sindrom in care te simti bine doar cand refulezi. Si o faci cu brio aici . Oricum eu te citesc sa stii, nu ma uit la telenovele (nu avem aici) nici la seriale, asa ca ce poate fi mai relaxant decat sa citesti una bucata melodrama cu aceleasi si aceleasi intorsaturi, parca ti-am mai scris eu la un subiect cred ca acum un an. De atunci tu esti neschimbata, ce sa spun decat tot inainte mandrii pioneri ! |
Si tu, Brutus ?
portocalia spune:
citat din mesajul lui saskia Oricum eu te citesc sa stii, nu ma uit la telenovele (nu avem aici) nici la seriale, asa ca ce poate fi mai relaxant decat sa citesti una bucata melodrama cu aceleasi si aceleasi intorsaturi, parca ti-am mai scris eu la un subiect cred ca acum un an. De atunci tu esti neschimbata, ce sa spun decat tot inainte mandrii pioneri ! |
eh, tot mai bine o melodrama de-asta, decat o viata boring, cu un job boring, in care astepti sa se faca ora 5 sa pleci de la munca. si in care nu-s framantari, nu-s cutremure si nu e nimic de povestit despre... in care tot anul, din decembrie pana-n iunie, subiectul preferat e vacanta ce va sa vie, iar din septembrie pana in decembrie, vacanta ce a fost. eventual si de unde sa-ti inchiriezi caravana la pret bun si la ce natuurpark ieftin sa-ti petreci vacanta de vara :D.
si intr-o tusa serioasa: ca ce chestie acuzi un om pentru alegerile LUI de viata? daca poti empatiza cu el si ajuta cu o idee, ok. daca nu intelegi si pace motivatiile lui, vezi-ti de treaba. oamenii sunt diferiti si ceea ce nu intelegi nu inseamna ca e neaparat gresit.