Banii "la comun"

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beshter spune:

Da, is din categoria aia care scrie mai ales la Zona artelor:))

Nu stiu care era faza cu profilul but I'm happy to oblige.

Selene, let's face it. Ai niste probleme, rezolva-le. Multa lume are probleme - incearca sa le rezolve. Eu insami am probleme - sunt in curs de rezolvare.

Restul is numai balast si rumegus bun doar de astupat ce-ti imaginezi tu ca gandeste lumea despre tine.

Lucrarile Ioanei si terapia lui Pinkutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelka

Da, is din categoria aia care scrie mai ales la Zona artelor:))

Se vede!

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beshter spune:

Stiu, multumesc!

Lucrarile Ioanei si terapia lui Pinkutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Ce usor e sa stai pe margine si sa dai ochii peste cap cand cineva spune ca-i e greu cu copilul non-stop . Da, sunt persoane care nu rezista, si eu am facut parte din categoria asta si nu mi-e rusine sa recunosc.

Uitam ca depinde de copil, ca-s firi diferite. Sunt copii ok care nu-s obositori, sunt copii cu energie care te pune pe branci in doua zile. Desigur , asta face parte din meseria de mama, insa e o realitate, nu inteleg de unde atata oripilare.

uneori gandesc prea mult....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui JuliaSM

Selene,mai fa un copil! Nu e la misto deloc,dar sa stii ca de cele mai multe ori e mai usor cu doi copii, decat cu unul.E minunat si pentru parinti, dar mai ales pentru frati.
La noi a fost o schimbare extraordinara cand s-a nascut al doilea,si de atunci incoace e din ce in ce mai bine.Saptamana asta au inceput amandoi gradinita,sora si frate,intr-o grupa mixta ca varste,le merge grozav impreuna.Am zile in care sunt mereu singura cu toti 3 (+ burtica) si mi-e foarte ok,chiar daca ploua si nu iesim cu zilele din casa,insa nu ca-s tare eu,ci pentru ca ei interactioneaza atat de mult unii cu altii,incat pe mine ore la rand se poate sa nu ma bage in seama...Te cred ca poate fi foarte solicitant cu un copil caruia sa ii vorbesti si fata de care sa fii activ si creativ mereu!

Inca ceva: in afara de faptul ca vechea vorba,cum ca un copil se naste cu o paine in mana (verificata 100% de noi si parol ca asa e!),o sarcina si o nastere sunt vindecatoare pentru o femeie,o intineresc,o revigoreaza.Ar fi o iesire faina din cercul asta in care te zbati acum,ai vedea alte orizonturi apoi!

Eu cred tare mult in existenta oportunitatilor.Sunt ca stelele cazatoare,nu stii niciodata cand apare una,dar stii sigur ca vor aparea! Si trebuie sa fii pe faza,altfel ai scapat momentul.Si cu unele ocazii anume nu te intalnesti decat tare rar in viata...
Imi doresc sa citesc de bine despre voi,despre Daria!

Julia, este o problema delicata pentru mine. Daca tot ai ridicat-o, am preferat sa iti raspund pe PM. Poate o sa intelegi, poate nu, eu am simtit ca e cazul sa iti scriu.

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alex_andra
pentru unii, capitala
eu zic sa fii pusa la coltul rusinii, in piata publica

BAZAR UMANITAR

Nu! La stalpul infamiei, parca asa se obisnuia...

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui giulia71

Ce usor e sa stai pe margine si sa dai ochii peste cap cand cineva spune ca-i e greu cu copilul non-stop . Da, sunt persoane care nu rezista, si eu am facut parte din categoria asta si nu mi-e rusine sa recunosc.

Uitam ca depinde de copil, ca-s firi diferite. Sunt copii ok care nu-s obositori, sunt copii cu energie care te pune pe branci in doua zile. Desigur , asta face parte din meseria de mama, insa e o realitate, nu inteleg de unde atata oripilare.

uneori gandesc prea mult....

F. corect. Daricuta vrea sa ma ajute cu toate, e tare draguta, vrea sa spele vase, sa dea cu aspiratorul, sa spele pe jos... Si o las, zau ca o las, dar tre' sa stau langa ea, sa o supraveghez, ca altfel, din joaca, face si lucruri care ii pot dauna - gen gustat apa cu Fairy...

Respectiv: imi solicita atentia cat de mult se poate. Daca vede ca i-o deturneaza cineva, si-o "ia" inapoi cum poate.

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns libelula spune:

Selene, eu cred ca ti-ar fi utile niste sedinte de psihoterapie. ca sa te ajute sa te focusezi si sa iti dea putere sa schimbi ceva.

relativ la statul cu copilul, te inteleg, si eu am stat singura cu al meu aproape un an si mi-a fost greu.

acum ce as vrea eu de la tine, este sa ne arati o lista cu ce planuri ai - de fapt, o strategie. sau pur si simplu, spune-ne cum te vezi tu peste 6 luni, 12 luni. ce ai vrea sa faci pentru tine si pentru familia ta.

la intrebarea cu banii, am raspuns deja. totul la comun, cheltuie fiecare cum are nevoie. si asta de cand suntem impreuna. mentionez ca si noi am fost necasatoriti, am facut nunta de curand. si chiar si cand nu eram casatoriti, tot la fel procedam. cel mai proaspat exemplu, cele 2000 euro ramase de la nunta le-a cheltuit integral sotul, ca avea nevoie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Stiu dinainte ca Selene n-a sa-mi raspunda, da' mare paguba nu e . Eu incerc. Nici lui Happy nu i-a raspuns. Si listuta e lunga.

Selene, tu lasi impresie de copil alintat. Aici toate suntem mame si toate stim ca e greu. Insa pentru tine e manifest mai greu decit la toata lumea reunita. Tu nu ai impresia asta ?

Pe linga ce au spus fetele despre planuri, energie, cautat de lucru eu as mai adauga : responsabilitate ! Ai un copil si esti responsabila fata de el. A fi responsabila nu inseamna deloc "nu pot taia cablul caci Daria de uita la desene". Ci altceva. Nu crezi ?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mik
A fi responsabila nu inseamna deloc "nu pot taia cablul caci Daria de uita la desene". Ci altceva. Nu crezi ?

Mik.

E placerea copilului meu. Si nu are o tona de placeri. Lipsa lor o intristeaza, stiu asta pentru ca am avut vreo 2-3 zile cablul si Netul taiate. Ma doare aceasta tristete.

Nu sunt desene violente, nu sunt cu schimbari rapide de imagine, cu flashuri, ci interactive si educative.

Mesajul lui Happy l-am vazut incadrat intr-un alt registru - energii, dezechilibre... Lucruri despre care nu pot sa imi exprim vreo opinie.

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput