Banii "la comun"

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Da, ma refeream sa dai mesaj sa anunti ca esti disponibila sa faci traducerea, fara sa pui conditiile pe care le-ai pus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui motanik

Da, ma refeream sa dai mesaj sa anunti ca esti disponibila sa faci traducerea, fara sa pui conditiile pe care le-ai pus.

--------------------

Povestea minunilor

Apoi de-astea am tot dat, cand am vazut ca nu merg, am zis sa schimb putin tactica...

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput

Totusi nu m-ai lamurit, ai aplicat si tu pt Star?

Mergi la inceput

Citat:

Totusi nu m-ai lamurit, ai aplicat si tu pt Star?

--------------------

Povestea minunilor

Nu, nu am vazut/nu stiu de anuntul lui Star. Pe ce site era?

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput

Cineva la subiectul tau ti-a pus vreo 4 linkuri cu diferite joburi, nu stiu ce siteuri erau (bestjobs cred unul), poti cauta in subiect si le gasesti probabil. Eu am deschis de curiozitate si ti-am spus rezultatul. Daca tu macar nu te-ai uitat sa vezi despre ce e vorba (nici nu trebuia sa le cauti, cineva le adusese pt tine chiar la subiectul unde scriai zilnic, nu aveai cum sa nu le vezi), atunci nu stiu ce iti mai pot spune...Sorry. Doar iti urez mult noroc.
Out and over.

Mergi la inceput

Citat:

Cineva la subiectul tau ti-a pus vreo 4 linkuri cu diferite joburi, nu stiu ce siteuri erau (bestjobs cred unul), poti cauta in subiect si le gasesti probabil. Eu am deschis de curiozitate si ti-am spus rezultatul. Daca tu macar nu te-ai uitat sa vezi despre ce e vorba (nici nu trebuia sa le cauti, cineva le adusese pt tine chiar la subiectul unde scriai zilnic, nu aveai cum sa nu le vezi), atunci nu stiu ce iti mai pot spune...Sorry. Doar iti urez mult noroc.
Out and over.

--------------------

Povestea minunilor

Nu stiu care subiect. Eu am unul deschis de mine, numit "Ce inseamna trai decent in Romania lui 2011?", si unul numit "-25%,Cum ne redistribuim cheltuielile?", unde am scris, nu l-am deschis eu.

Daca a fost bestjobs, am aplicat.

Daca nu, nu stiu, e un "blank" total - SI despre aceasta problema, a blankurilor, am scris in alta parte.

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput

Am gasit linkul de care spuneai. Ai dreptate, este de pe bestjobs, inseamna ca am aplicat.

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

Selene, indiferent daca banii sint la comun sau separat, ideea e ca intr-un parteneriat ( casatorie, in cazul tau doar iubirea si traiul in comun) amindoi ( sau amintrei, aminpatru , sa fim deschisi la orice, bine?) sa depuna efort si sa-si dea cea mai buna "silinta".

Sa se culce linistiti, sa puna capul pe perna - cum s-ar spune- multumiti ca au facut tot ce se poate. Se pare, se pare spun, ca tu nu poti face asta, ai o problema ( cam sofisticata) cu felul in care va cistigati si cheltuiti banii.

Eu cred ca irosesti prea multa energie si timp, si de la tine si de la altii, doar ca sa te intrebi despre o chestiune mult prea nesemnificativa intr-un context pe care l-ai tot descris de-a lungul a mai multor subiecte.

Bineinteles, la subiectele trecute ti-au raspuns unii, la asta, altii, la cele viitoare, altii pe care inca nici nu-i cunosti dar realitatea cruda e ca adevarul e tot acolo si pina nu esti gata sa-l accepti, el iti va fi in continuare o povara.

Adevarul e ca nu prea vrei sa schimbi nimic ci, ai vrea sa vina Zina Fermecata sa rezolve.

Imi pare rau ca ti-o spun tocmai eu, un om pe care nici nu-l cunosti DAR, sa stii ca NU, Zina Fermecata NU va veni sa schimbe nimic.

Il vezi:

?

Inainte de a-l pune tu, linga formula: "de unde s-a plecat si unde am ajuns, eu nu am intrebat decit cum e corect sa se cheltuie banii, la comun sau separat", las' ca-l pun eu linga alta formula:

" e un elefant mare, mare de tot, ROZ, in sufragerie!"

p.s. iti scriu toate astea din postura celei care a facut aceleasi greseli, ca si tine, pina sa... pina sa inteleaga ce ti-am scris mai sus...

daca vrei sa iesi afara din cutie, accepta un job fara sa mai cumpanesti atita diplomele si specializarile.
Eu, in locul tau, nu as mai duce-o pe Daria la gradinita ci as tine-o cu mine si as mai lua inca un copil pe care sa-l supraveghez, timp de 8-10 ore, chestie pentru care as mai lua niste bani.

si as scrie la lista :

- ( minus) --- RON - gradinita Dariei
+ ( plus) --- RON serviciile de bona pentru un copil de virsta Dariei
----------
= ( este egal cu ) ---RON ( sau chiar ---- RON) in casa la mine linga banii lui D. LA COMUN sau SEPARAT ( cine mai numara?)

To live a creative life, we must lose our fear of being wrong - Joseph Clinton Pearce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happy_in_TO spune:

Banii sint energie. Circula, se acumuleaza, se pierd etc. asemenea oricarei energii. Si, ca orice energie si lucru pe lumea asta sint finiti. Deci ai un numar de bani pentru o anumita perioada. Simplu. Imparti energia la acel timp si devii creativa sa ii faci sa functioneze pe aceea perioada.
Cind banii sau timpul devin o problema in cuplu intotdeauna este de vina un blocaj de energie. Analizeaza unde este problema si incearca sa o repari.

De asemeni, gindeste-te la fiecare resursa (emotionala, financiara, sentimentala) a ta ca la ceva finit. Ai un anumit numar de ore pe zi, o anumita energie, rabdare, atentie etc. care trebuie administrata calculat.
Prea multa energie risipita pe lucruri care nu au importanta o sa rezulte in insuficienta alocata pentru lucrurile si oamenii cu adevarat importanti din viata ta.

Mergi la inceput

daniela_b, eu nu rezist 8-10 ore incontinuu cu Daria mea, darmite cu inca un copil alaturi... Inca nu am ajuns la un asemenea grad de calm si la un asemenea echilibru incat sa rezist la asa ceva... In privinta asta - sugestia asta am mai primit-o - a explicat alex_andra bine niste lucruri. Am framantarile mele interioare, noptile mele de stat cu ochii in tavan, episoadele mele de plans. Din punctul meu de vedere, cat timp astea sunt acolo, nu se poate discuta despre ce ai propus tu.

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput