Mamici inimoase de Constanta***155***
Raspunsuri - Pagina 16
Cornelia spune:
Mery, multa sanatate! Ce antibiotic v-au dat? A apucat sa ia vreo doza? Mie mi-au spus ca e posibil sa fie o viroza eruptiva, dar agravata de alergie. Se unisera petele si pe suprafete intinse era rosu-rosu si umflat un pic. Eu am ajuns la urgenta Sibiu, apoi Homeomed, apoi medic de familie. Doar medicul de familie mi-a spus ca nu era cazul de antibiotic si ca probabil asta e cauza alergiei. Cedax a luat.
Camelia, super ca fetelor la place la scoala/gradi.
Noi am avut o noapte foarte grea. Vladimir a plans neconsolat, a tipat, m-a pazit sa nu plec... Mititelul de el. Ne asteapta o perioada foarte grea. Mai grav e ca s-a terminat concediul meu si de marti va trebui sa stea si la pranz.
Ma pregatesc sa le spun copiilor ca a amurit catelul (Mira) . Era foarte bolnava si batrana si a fost eutanasiata aseara. Stefan a avut grija dimineata sa inchida poarta sa nu cumva sa iasa Mira. Ea saraca nici nu se mai putea ridica de jos. Cand se intorc de la jujitsu va trebui sa le spun.
simonapro spune:
Buna!
Eu tot pe la munca, dar sunt bucuroasa, ca de luni intru in concediu, abia astept sa ma deconectez de toate.
Dupa lungi dezbateri, luni plecam la munte 3 zile fara Lucian, nu stiu cum o sa stau fara el, e prima oara cand experimentez, am un gol in stomac numai cand ma gandesc. Dar e greu de adaptat in deplasare si am zis decat sa venim toti patru super obositi,mai bine asa, i-am facut program cu bunicile, dar tot imi e sa nu planga dupa mine.
Mery:insanatosire grabnica lui Ionut
Cornelia: acomodare usoara, sa treaca repede perioada asta
Kim: mi-au placut pozele,tare dragut scolarelul
Sa aveti un weekend asa cum vi-l doriti!
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
mery_anna spune:
Cornelia,la urgenta ne-a dat augmentin,iar la Homeomed zinat...am inceput cu cel din urma...nici eu nu sunt convinsa ca trebuia acest antibiotic,doctorita Dumbrava tot cedax ne-ar fi dat.Petele au mai palit,aseara erau mai pronuntate pe picioare.Acum plecam acasa,ca suntem mai bine si maine poate venim la dr. Dumbrava.Multumesc frumos Cornelia!Aseara am calcat intr-o groapa si nu pot pune piciorul in pamanat,ma doare groaznic glezna...
Simona,
O zi buna,
lulu77 spune:
mneatza,
merry, sanatate
cornelia, acomodare usoara si rabdare....
o saptamana usoara si frumoasa va doresc tuturor.
simo, concediu plakut, astept impresii/poze.
kim, f frumos scolarul si f mandru de ghiozdanul lui
noi am avut un week-end plin, printre conserve, muraturi, plaja, gratare, etc.
roxanaz spune:
ziua buna doamnelor
merry-ana, sanatate multa lui Ionut!
Cornelia, uff, imi pare rau ca Vladimir trece prin perioada asta dificila. va doresc din suflet sa va acomodati repede.
Simona, concediu placut!
scolarilor si gradinarilor, va doresc o saptamana usoara si plina noroc
roxanaz spune:
buna dimineata... toata lumea ok, la gradinita/scoala/munca?
Angi, aseara vedeam pe fereastra cativa liceeni de la Mircea care mergeau agale spre casa, dupa ora 20... m-am gandit la tine
la noi azi se fac poze.. pentru carnetele de elev!
Merry_ana cum sunteti?
Cornelia, voi?
o zi frumoasa va doresc!
Dodo-pui spune:
Ct
las
..noi de ieri am inceput liniutele cu teme si tot tacamul.Lui Bogdi inca ii place .Ma bucur ca a observat diferenta dintre el si colegii lui si a ales sa invete sa-i ajunga.Eu in prealabil ii spusem toate variantele posibile si-l asigurasem de sprijinul meu total indiferent de ceea ce va alege.
Azi termina mai devreme caci este consiliu si la 11 cel tarziu au terminat.
Vineri am avut prima sedinta oficiala la cls1...
O zi/saptamana frumoasa si usoara!
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.
boticelina spune:
Buna dimineata, o zi frumoasa pt toti scolarii si gradinarii (si mamele lor of course)!
Cornelia, imi pare tare rau pt problemele voastre, cum au primit copiii vestea despre moartea Mirei?
Rox ti-am vazut si io scolarul (ca mai trag cu ochiul la scolarei - am si eu o nepotica in cls. 1 la sc. 28) si si pe Eva biciclista Fi-mea s-a dat ranita dupa primii 5 metri, am pus bicla in portbagaj si direct in pod am urcat-o, o mai cobor la anul... In schimb m-am trecut pe lista la Dedeman pt o sanie misto si ieftina, sper sa nu se mai ariceasca in zapada cum a facut anul trecut.
Dodo Bravo lui Bogdan, sper saptamana asta sa-mi fac timp sa-ti trimit o carte cu postere detasabile cu Harry Potter, am primit-o si pe fi-mea nu o pasioneaza.
Noi gradinim cu spor, cu tot ce inseamna asta, adica muci , ii aspir dimineata si seara, dar macar stiu ca eu sunt de vina pt virusul cel rau.
Si va rog sa ma sfatuiti si pe mine in urmatoarea chestiune: fi-mea se vrea la dans, vineri noaptea a dormit in costumul de balet dupa ce isi aruncase bulanele in aer toata seara doar in costum si tutu , deci ma toaca zilnic s-o duc la dans/balet. Ea vrea balet dar are doar 3 ani (si 3 luni) si nu cred/nu stiu daca se va putea concentra. Alta varianta ar fi dans sportiv, aici as gasi profesor care sa mi-o primeasca si asa de mica, dar oare o sa-i placa? Ea se viseaza Angelina Ballerina...
Voi ce ati face? Stiti sa-mi recomandati ceva cluburi/instructori?
Si ma mai bate un gand, as vrea s-o duc la Palatul copiilor la modelaj/ceramica, insa pagina de net a palatului copiilor nu mai e valabila si nu stiu de la ce varsta ii primesc. Merge vreun pui de-al vostru la vreun cerc de la palatul copiilor?
Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"
roxanaz spune:
Boti, merci
la palatul copiilor se deschide oficial pe 1 octombrie, la ora 10. eu vreau sa ma duc, daca nu pe 1 imediat dupa - cu ocazia aia intreb si de varsta la care se primesc copilasii.
despre dans.. majoritatea fetitelor pe care le stiu au fost la cercul care e langa Zorile, Oleg danovski. Camelia parca stie mai bine? si Adinutza?
vladis spune:
salutare la fete!
si vlad si-a facut debutul de sezon cu nas infundat si oleaca raguseala, ne tratam cu ceaiuri, miere de padure si sirop de cimbrisor achizitionate de la munte. am avut prima sedinta la gradi, ni s-au cerut mai putini bani decat anul trecut, drept pt care l-am inscris la mai multe optionale, pictura/gimnastica ca anul trecut + muzica vocala, tot bazaie ca el se face cantaret si sah, ca sa ii testez rabdarea(sau pe a profesorului) per total mi-au placut noile doamne si atmosfera grupei.
rox, acu' inca mai e forfota pe strada la ora aia, da' la iarna sa vezi, cand o fi frig si-i toata lumea la gura sobei, brrrr... cica abia in a-XI-a va invata dimineata; primele impresii de liceu sunt intr-o zi calde, in alta reci...inca se tatoneaza terenul, se leaga prietenii, se cunosc cu profesorii.... una peste alta, preocuparea majora este "eu cu ce ma imbrac maine?"
cornelia, imi pare rau pt pierderea voastra nu stiu ce rasa a fost mira, daca va hotarati sa luati alt catel, va avea o prietena pui de golden. acomodare usoara lui vladimir
merry, sanatate lui ionut!
boti, la palatul copiilor cu siguranta nu o primesc la varsta asta, indiferent de activitati, tocmai pt ca nu se poate concentra; cat despre balet/dans, doar sa gasesti un club privat unde sa aiba grupa de piticei.
kim, vazut scolarul inconjurat de toata familia ati trecut cu bine de prima saptamana?
dodo, bogdanel se dovedeste a fi acelasi ambitios si puternic!! sa va dea DD multa sanatate!
mami de miruna si vlad
Si Mihaita are nevoie de voi!
Speranta si incredere pentru David
www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE