Mamici inimoase de Constanta***155***
Raspunsuri - Pagina 15
roxanaz spune:
buna dimineata
uite ca se termina si prima saptamana de scoala.... abia le asteptam pe urmatoarele
Ghiulten, esti bine? va pup. ce face domnisoara mica? activa? sau te lasa sa dormi. Ayli cum e la scoala? imi zicea Crix ca au inceput la ei direct cu teme... la voi cred ca la fel, nu?
o zi frumoasa va doresc!
lulu77 spune:
mneatza,
ce bine ca este vineri
teme am avut si noi la gradi, nu numai scolarii, numai ca Luca a omis sa imi zica ca tebuia sa duca 5 frunze ptr azi.
il intreaba de dimineatza educatoarea:
Luca ai uitat sau ai adus ce v-am zis?(eu nu stiam absolut nimik, iar educatoarea a zis ca nu a vrut sa spuna parintilor, bunicilor, special sa le spuna lor, sa vada recatia lor, daca tin minte, etc)
el: nu am uitat, dar mama mea ieri a avut treaba si nu a avut timp sa mergem pe camp sa culegem frunze, poate in alta zi
lollll, de iesit afara a iesit cu taicasu' cat eu am fost la sala, dar zau daca a spus ceva
la scoala ce face frate? tot el va decice in ce zi sa faca temele?
happy, cum te simti?
pup pe toata lumea
happymumy spune:
Lulu, Rox,merci de intrebare . Ma simt bine, sunt putin ingrijorata ca de 3 seri nu mai simt bebelina, si nu stiu ce sa fac, as da fuga azi pina la doctor, cu toate ca programul nu prea imi permite. De vreo 2 saptamani o simteam chiar foarte bine, in fiecare seara cind ma puneam in pat, insa acum nimic... imi spun si ca e mititica deocamdata ca sa o simt tot timpul... hmm, nu stiu. In rest, ma lasa sa dorm noaptea, incepe sa ma deranjeze burtoiul asta si mersul la toaleta de vreo 3 ori pe noapte. In rest, suntem bine.
Ayla inca nu are teme, probabil ca va avea in weekend, dar am eu grija in fiecare seara sa mai faca cite o dictare si 3-4 exercitii la matematica .
Ghiulten, mami de printesa Ayla (15.01.2004) si 19+ cu alta minune de
Hai sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare http://viatacudba.blogspot.com/
cris_82 spune:
lulu dar trebuie sa recunosti ca a fost prea tare raspunsul lui
happymumy ba chiar e mai usor cu buletinul vaz,cred ca la mine au zis ca e distanta mai mica de oras si sa ma puna sa fac o plimbare
Mirunel terorista
BAZAR
happymumy spune:
Rox, ai vorbit cu crix? Ca mi-e tare dor de ea. Si de adinutza...
Ghiulten, mami de printesa Ayla (15.01.2004) si 19+ cu alta minune de
Hai sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare http://viatacudba.blogspot.com/
roxanaz spune:
da, am vorbit marti sau miercuri seara daca nu ma insel... aveau teme
sunt ok, na, ele-s veterane, ca si voi
bea niste coca cola sau o cafea, sau mananca ceva dulce, daca vrei sa trezesti mandrulita
(eu am avut o faza tampita, na hormonii.. cand eram gravida cu Eva. pe Patrick l-am simtit bine, de pe la 13 s... na, totul ok. ei bine, se facusera 15, 16, 17 saptamani... asta... mai nimic. si intr-o dimineata de sambata eram in masina cu barbata-miu, care a coborat sa intre in banca. eu am ramas in masina. si ma tot gandeam ca nu o simt, ca una, ca alta, trece prin fata masinii o doamna cu o fetita.. si m-a apucat un plaaaans si o jaaaaleeee!!! de nu ma puteam opri. a venit barbata-miu, m-a vazut asa, s-a speriat, ca ce am.... intreba "te-ai suparat ca nu ai venit cu mine???" (). si io de colo, cu lacrimile siroind.. "nuuu, da uite ca nu o simt pe maimuta asta, ca o fi c-o pati...."... eram distrusa . cred ca mi-a trecut relativ repede ). asa ca te inteleg!!! )
Cornelia spune:
Happy, am noutati. Buletinul se face mai nou la Primaria Agigea. Pt. indemnizatie, alocatie si nu mai stiu ce trusou care se dadea pe atunci, plus o prima de nastere parca ??? am depus cererile, dupa cum ziceam, la Primarie, totul rezolvat in cateva minute, ca ma dusesem cu tot ce imi tebuie. E adevarat ca am luat indeminzatia peste vreo 2- 3 luni (m-am si distrat ca luasem primul salariu deja ). Stiu ca mi-au spus ca daca depuneam cererea cu cateva zile inainte era mai bine, ca ei sunt programati in nu stiu ce zile sa duca actele in Constanta.
kim222 spune:
Cornelia tu parca intrebai de poze cu scolarul meu:
https://picasaweb.google.com/117406357849620183005/SuntScolar?authkey=Gv1sRgCKDg-_-85o7saA#slideshow/5651430829824588962
Ontica Camelia spune:
Salutare!
Haideti la si putina sporavaiala!
Fetele mele sunt incantate dupa prima saptamana a noului an scolar.
Alex a avut de invatat o poezie inca din prima zi, apoi au mai invatat una in clasa, un cantecel, au lucrat pe caiet special, i-a luat usor ca sa nu se sperie. Teo imi arata ieri ca apictat "Vara" ... ingrijit pentru varsta ei.
Va doresc we placut!
Puii nostrii speciali: Mihaita, Bogdan, Ionut Minoiu, David, Bibi
1 , 2, 3
Eu, Alexandra -Elena & Teodora Lucia
mery_anna spune:
Buna dimineata,
Mi-a fost dor de toata lumea,abia asteptam sa vad ce mai faceti...ce greu e fara net!La noi promite o firma ca ne va furniza internet,dar mai intai sa rezolve cu reteaua ca suntem la 5 km de comuna...
Noi nu ne laudam cu nimic bun,suntem iar bolnaviori.Am venit aseara la urgenta cu febra si varsaturi.M-am speriat foarte tare ca e prima data cand Ionut vomita si tare s-a mai chinuit saracutul...cred ca imposibilitatea de a voma are legatura cu ,,esofagul,, lui.Astazi poate dau de medicul chirurg sa vad ce ne spune.
La urgenta ne-a spus ca este o afectiune digestiva si ne-au dat un antibiotic.Cand am ajuns acasa am vazut ca era plin saracutul de pete,au aparut instantaneu ca la spital nu avea nimic pe piele,asa ca am fugit iar la medic,dar la Homeomed.Aici ne-a schimbat antibioticul si ne-a dat aerius.Oare e suficient doar aerius,vad ca petele sunt la fel de rosii si intense si in aceasta dimineata si se scarpina.Din cele povestite de Cornelia,cred ca si noi suntem in aceeasi situatie.Nu a mai facut ferbra,darnu mananca,doar bea apa,iar scaunul de dimineata a fost apos si urat mirositor.
Eu cred ca de vina este iaurtul de ieri de la gradi,poate ca el nu-l tolereaza.Vom mai sta astazi si maine in oras sa fim mai aproape de spital.
Mult succes in noul an scolar copilasilor frumosi si isteti!V-am admirat cu placere in poze!Sa cresteti mari si sanatosi!
O zi buna,