Mamici inimoase de Constanta***155***

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Cu Adinutza am vorbit eu aseara, este bine, incearca sa-si revina dupa o perioada mai agitata prin care a trecut, a promis ca o sa revina cat de curand.

Eu mai strig la catalog si pe Cris82, nu a mai intrat de foarte mult timp.

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Alina: mult succes, sa te ajute Dumnezeu sa mai faci un bebe

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymumy spune:

Hai ca am aparut si eu!Se vede ca au inceput scolile si s-a intors lumea din concediu, s-a animat si forumul!
Am admirat pozicile tuturor, mi-au placut in mod deosebit uniforma lui Pat si a lui Dodo! Oricum, urez tuturor scolareilor mult succes in noul an scolar! Ah, si micilor gradinari! Era sa uit de ei !
Lulu, tin pumnii sa fie asa , si eu am patit la fel cu Ayli, in aprilie m-am apucat de sala si in mai am ramas insarcinata. Si acum tot in mai! Cred ca la mine se manifesta mai intens hormonii in mai ! Sau dau de caldura si se trezesc la viata!
Cornelia, am si eu o intrebare.Luna viitoare trebuie sa-mi schimb buletinul, si ma gindeam , cu ocazia asta, sa-mi trec domiciliul la Lazu, respectiv Agigea, ca nu am reusit de 10 ani.Adevarul e ca nici nu mi-am propus pina acum, ca vroiam buletin de Constanta . Ma gindeam, de fapt, ca mi-ar fi mai usor cu ridicarea indemnizatiei pentru cresterea copilului, mi-ar fi mai usor sa ma duc la primarie la Agigea, decit sa bat drumul cu copil mic dupa mine la C-ta si sa mai stau si pe la cozi.Intrebarea mea este daca ma ajuta cu ceva in acest sens schimbarea adresei de pe buletin, sau tot la Constanta trebuie sa ma duc?Si n-as vrea nici sa-mi fac mai mult de lucru cu schimbarea asta de adresa, ca. cu birocratia asta de la noi... nu m-ar mira sa ma trimita de la o primarie la alta, ca nu apar pe cine stie ce liste. Voi ce ziceti???

Ghiulten, mami de printesa Ayla (15.01.2004) si 18+ cu minune de
Hai sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare http://viatacudba.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

happymumy mergi la primaria de care apartii si spui sa-ti dea o foaie la mana de la ei,pe care o prezinti in C-TA si ca-ti trebuie pentru buletin;contractul casei,formular tip pe care il gasesti la xeroxurile din apropiere unde se face buletinul,timbru fiscal..si sa mor daca mai stiu ce,dar buetinul tot la C-TA se face.Eu sunt din Cumpana si m-au trimis in oras.
simona va citesc mereu,dar e greu sa scriu in mai multe parti..stiu ca nu e o scuza.Suntem stresate cu gradinita ..fii-mea dimineata cand o las, si eu eu toata ziua ca e prea liniste acasa.

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

Cris, acum deocamdata am buletin de Constanta. Ah, deci chiar daca imi schimb adresa, buletinul mi-l fac tot la Constanta? Unde, tot la Politie?

Ghiulten, mami de printesa Ayla (15.01.2004) si 18+ cu minune de

Mergi la inceput

Ah, uitasem sa actualizez informatiile din semnatura , avem deja 19 saptamani.

Ghiulten, mami de printesa Ayla (15.01.2004) si 19+ cu alta minune de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Happy, nu mai ai treaba cu primaria din Constanta, ci merge totul urgent la Agigea, iar buletinul il faci in Techirghiol. Pe mine doar la cresa m-a incurcat buletinul de Agigea.

Am citit pe diagonala. Pe scurt despre cresa: tare greu o sa fie . A stat doar 1 ora jumate, in care a suspinat, nu a scos o vorba (erau convinse doamnele ca nu vorbeste), nu a mancat, l-am gasit pe canapea, intre doua doamne , cum m-a vazut a izbucnit in plans, apoi nu i-a mai tacut gurita .

Simona, imi pare rau ca a trebuit sa il retragi pe Lucian. Eu nu am alternative, dar tare l-as tine pe Vladimir pana la trei ani acasa.

Lulu, ai super baiat !

Mergi la inceput

Merci Cornelia de raspuns, deci o sa-mi fie mai usor la primaria din Agigea. Si la Techirghiol, unde ma duc, la Politie sau la primarie?

Mergi la inceput

Neata!Se vede ca dodo a inceput scoala, nu mai lasa nici o cafea .
O zi buna sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgipuia spune:

Neataaa...

Happy.. indemnizatia o poti primi pe card... cred ca indiferent de ce banca ai tu cardul. Cand vei depune dosarul de indemnizatie si alocatie vei completa un formular in care soliciti sa nu se trimita prin posta ci pe card. Deci nu s-ar mai pune problema de stat la cozi, iar buletinul nu te-ar mai deranja. Trebuie sa te gandesti daca vei avea nevoie de mutatie in Ct vreodata la cresa/scoala/gradi si abia apoi sa te decizi daca ramai cu mutatia in CT sau nu... Eu pentru orice eventualitate imi voi pastra mutatia, iar sotul isi va face buletin de Valu...

Eu in primavara am depus cerere de modificare cont si stiu ca am depus formularul de care vorbea, copie dupa CI, copie dupa certificatele copiilor si extras de cont care sa arate ca e contul meu si nu al altcuiva...

Tin pumniii sa rezolvi usor si repede!

Ce am eu de oferit si/sau vandut?

Mergi la inceput