Mamici inimoase de Constanta***155***
Raspunsuri - Pagina 13
lulu77 spune:
da Rox, chiar ca este f constincios.
aseara ma tot verifica: de ce copiii au bulina? de ce altii au inceput mai devreme, de ce... de ce?
upssss..... o cam imbulinasem
de dimineatza bunica-sa il tot ademenea: hai la plaja, hai in parc.
el nu, se tinea tare pe pozitie: tu nu intelegi ca eu ma duc la gradinitza?
vad eu cum o scald cand ajung acasa, dupa discutiile pe care le va avea azi cu prietenii lui, care merg deja de 3 zile
apropo Rox, tanti Nina nu mai este la noi, a plekat la camin...ca s-au schimbat niste lucruri pe acolo...nu in rau, dar s-au schimbat.
simonapro spune:
Buna!
Sa va povestesc, ca m-am dus de dimineata sa duc copilul la gradinita si m-am intors cu el inapoi, n-a fost chip sa-l las, plangea si se tinea de mine si cum vedea usa deschisa direct afara se oprea Am cedat, mi-a fost mila de el si educatoarea m-a sfatuit sa-l mai tinem acasa macar pana in primavara cand face 3 ani. E dificil sa se integreze asa mic la gradinita normala.
Eu abia astept, sa intru de luni in concediu, ca iar am niste zile la munca
Cornelia: acomodare usoara la cresa [pup
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
lulu77 spune:
simo, imi pare rau....poate ati putea sa mai incercati peste ceva vreme, crezi ca in primavara nu o sa fie greu? ca si cei de cresa sunt asa micuti.....
eu m-am conversat la telefon cu Luca - impresii dupa prima zi de gradinitza-al doilea an:
cum a fost Luca azi?
bineeeee, doamna a zis ca am crescut si eu i-am spus ca am mancat bine
bravo
si i-am zis ca maine ma duc din nou si daca tu nu ma duci o sun pe ea sa vina sa ma ia la gradinitza
simonapro spune:
Alina: am zis in primavara, ca o sa fie dupa mai mult timp de stat in casa, asta e problema lui cea mare, nu vrea sa stea inchis intr-o incapere mai mult timp, e invatat numai afara sa sburde si sunt si foarte multi copii, vreo 20 si ceva la o singura educatoare, plang mult si nu mai reusesc sa mai faca nimic sa-i atraga intr-un fel. Sa mai incerc dupa anul nou, sa vad cum se mai comporta.
Ce bine de tine, ca Luca e asa de entuziasmatEl cum s-a comportat prima oara cand l-ai dus la gradi?
lulu77 spune:
simo, eu zic sa incerci mai devreme d eprimavara, dupa 1 luna chiar, cand se mai potolesc din bocete restul.
Luca...hmmm, ii multumesc din pct asta de vedere zilnic lui Dzeu, ca zau asa copil ca el....LUCA plange acasa, ca nu il duc la gradinitza.
anul trecut, poate mai reti sau nu, a mers fix 2 zile la gradinitza din cartier, unde a fost catalogat de educatoare handicapat si plesnit peste mana cu nuiaua ca este stangaci. nu a zis nimik, nu a plans, dar m-a intrebat daca are voie sa manance cu mana stanga si ce inseamna handicapat- asa am aflat intreaga poveste.
am zis sa incercam langa casa, langa bloc, sa nu chinui si pe el si soacra cu transportul la pranz cand merge dupa el.
era inscris deja si la gradnitza 3, la parter liceu SNC, intre Far si Gara.
miercuri, deci a 3 zi de gradinitza ne-am prezentat direct la noua gradinitza(si actuala), nu a zis nimik, a intrat in clasa si asta a fost. este fericit si incantat la maxim zilnic, in fiecare zi de gradinitza. a suferit enorm in vacanta, ii lipsea.
este adevarat ca si doamnele din gradinitza nr. 3 sunt EXCEPTIONALE, dar sunt destui pusti care plang dimineatza, inca plang la grupele mai mari.
toata vara l-am pregatit(vara trecuta), ii povestem cat de frumos este la gradi, jucarii, copii, etc.
eu zic sa il mai lasi acasa o perioada scurta, dar in timpul asta sa ii povestesti ca este ok, ca nu il abandonati, ca isi va face prieteni noi, si chiar il poti pune pe Sebi sa ii povesteasca.
georgipuia spune:
Lulu eu cred ca Luca tanjeste dupa fratior sau surioara...
Ai mei s-au acomodat usor, dar eu inceput si devreme cu cresa: Mony la 1 an si 9 luni si Teo la 1 an si 4 luni...
Ce am eu de oferit si/sau vandut?
simonapro spune:
Offf, daca nu i-am povestit si explicat in continuu, dar degeaba el e si foarte mamos, eu cand sunt acasa nici la baie nu pot sa ma duc fara el si cand nu sunt eu asa face cu mama. Nici jucariile nu prea il atrag, daca nu suntem si noi prezenti.
Vom vedea, bine macar ca am cu cine sa-l las, dar mi-ar fi placut sa socializeze, ca noi nu prea avem copii mici prin zona.
lulu77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui georgipuia Lulu eu cred ca Luca tanjeste dupa fratior sau surioara... Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007) "Viata nu se masoara cu numarul de respiratii pe care le aveti, ci in momentele care iti taie rasuflarea." Ce am eu de oferit si/sau vandut? |
mamiii cand o sa iti creasca si tie burta sa scoti un bebelus de acolo?
lulu77 spune:
mami merge la sala, face gimnastica...hahaha, la Luca, in oct m-am apucat de sala, si in decembrie eram insarcinata...oare se repeta istoria ?
hai ca strig catalogul, tot a inceput scoala, pe unde umblati:
ADINUTZA
batmanita
CRIXIA
Diana
si burtica noastra draga happy