Mamici inimoase de Constanta***155***
Raspunsuri - Pagina 12
georgipuia spune:
Neata doamnelor... azi mancam toturlet de la sarbatoriti? La Multi ani tuturor!
Cornelia ce locatie frumi... unde ati fost? pe la Balea Lac/Sibiu? Unde ati fost cazati?
Noi deocamdata experimentam... ne trezim la 6, luni am ajuns superok, ieri la limita, desi am plecat la fix aceeasi ora ca si luni, azi am plecat 5 minute mai devreme si am ajuns cu 5 minute mai devreme decat ieri... Mony se trezeste fara sa o strig... de Teo tragem nitelus, dar nu cat sa ne facem probleme...
E mai greu cu luatul fetei de la scoala la pranz, ca saptamana asta parintii mei sunt plecati la tara, iar diseara avem sedinta la scoala...
Gradinite nu cunosc...
Pup si vorbim mai tarzior...
Ce am eu de oferit si/sau vandut?
vladis spune:
La multi ani, Andreea (dadi_t) si Bettyk!Tot ceea ce va doriti!
Andreei multe succese si impliniri la scoala
Bettyk, te mai asteptam pe la noi cu povestile Alexiei
cornelia, ma bucur ca sunteti mai bine! ieri ti-am dat info eronate, nu stiu unde ma gandeam... vlad (ca si luca de kim) a fost la albinute, nu la gargarite; da' stiu ca stefan a schimbat la educatoare... el la ce grupa e anul asta? ref la gradi, prin spatele lic. ovidius stiu ca e o gradi de stat cu orar prelungit, pe str labirint, parca. super locatia voastra de vacanta, pacat ca nu v-ati putut bucura de ea in totalitate!
miha, ce mai faceti?
ledi, cum mai este david?
o zi buna!
mami de miruna si vlad
Si Mihaita are nevoie de voi!
Speranta si incredere pentru David
www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE
boticelina spune:
Cornelia, poate te coafeaza gradinita de pe Mihai Viteazu colt cu Str. Sabinelor, Perlutele Marii cred ca-i zice, e simpatica, au clase mari, dar e posibil sa va trebuiasca niste relatii. Vb. cu Oana (mygirl)
Eu iti pot recomanda o particulara cu predare in germana daca te intereseaza, tot in centru, langa Lic. Pedagogic. Si cei de la pedagogic au gradinita dar parca zicea cumnata mea ca nu au conditii pt somn si programul prelungit se plateste extra (pe langa ce dai pt masa + optionale), si ajungi sa dai cat la o gradi privata decenta.
Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"
roxanaz spune:
aaa, daaa, uitasem de Perlutele marii, noroc cu Boti!!
gradinita germana unde e acum??? pe vremea cand era Patrick la gradinita 3 mergeam acolo..... dar parca era ceva tot cu sediu revendicat?
boticelina spune:
Rox, gradinita germana e pe General Manu nr. 42, eu am avut-o pe Nancy in vara 2 saptamani acolo in rastimpul dintre inchiderea gradinitelor de stat si inceperea concediul meu, luat bulk ca sa stau cu fata
Am fost f multumita, erau putini copii (poate si pt ca era vacanta, concedii), veneau maxim 5 copii pe zi, dupa 2 saptamani fi-mea stie sa salute in germana, invatase 2 cantecele (in romana) si balmajea unul in germana, sorry for her, nu pot s-o ajut, nu stiu nimic in afara de danke si auf widersehen. Si ca banuti e ok, 650 programul lung plus 10 lei/zi masa (pranzul).
Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"
simonapro spune:
La multi si fericiti ani tuturor sarbatoritilor
Eu iar am avut o zi agitata la munca, abia astept sa treaca ca sunt terminata
Lucian a plans azi la gradi, a stat o mamica numai cu el in brate si dimineata chiar s-a comportat bine, nu a plans, n-a protestat, nu pot sa inteleg ce i-a produs starea, de nu reusea nimeni sa-l impace si astat doar in 2 ore
Si mie mi-au placut pozele Corneliei, peisajul super si pensiunea cu piscina si familia de asemeanea.
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
Cornelia spune:
La multi ani fericiti Andreea!
La multi ani fericiti Bettyk!
La muti ani fericiti Adinutza!
LA Albota, Arpasu de Sus am fost, da pe langa Sibiu (vreo 50 km) si la vreo 4 km de Transfagarasan. Foarte frumos, dar noi nu ne mai incumetam o data .
Vladis, multumesc, chiar nu stiam ca e o gradinita pe langa Ovidius. O sa ma duc sa cercetez. Zona ar fi ideala.
Boti, uitasem de Perlutele Marii, e o varianta si asta, intr-adevar .
Sa ne tineti pumnii ca maine mergem la cresa. Il las vreo doua-trei ore probabil in prima zi. Am mari emotii, mai ales ca in ultimul timp e foarte atasat de mine si plange si daca ramane cu buni.
lulu77 spune:
mneatza,
Cornelia, tinem pumnii azi. acomodare usoara.
superba zona. cum se numeste pensiunea?
azi am inceput si noi gradinitza. de joia. aseara in parc erau copii cu buline in piept veniti de la gradinitza si ii tot intreba de unde au bulina, ca gradinitzele nu s-au deschis..uppssss...si i-am spus ca azi sunt deschise, drept urmare dimineatza ne-am prezentat la gradinitza. fericire maxima, s-a trezit singur la 6.30 si m-a intrebat:
mami, m-am trezit la ora corecta?
Luca mai ai timp sa dormi putin, pana pregatesc eu pachetul, hainele.
nu mai dorm, daca pierd gradinitza? o sa ma supar rau atunci.
roxanaz spune:
neata
hahaha Lulu nu ai mai scapat . constiincios rau Luca, sa va tina tot asa!
Cornelia succes azi la cresa!