Mamici inimoase de Constanta***155***

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vladis spune:

'neata la fete!

rox, vladi e inca la gradi, m-a batut un gand sa il dau la scoala ca sa o aiba pe invatatoarea mirunei, dar ne-am intalnit toti si concluzia de ambele parti a fost ca nu e inca pregatit, oricum nici la anul nu cred ca va fi

cornelia, el anul trecut a fost la gargarite, nu la pitici, educatoarele lui au luat grupa mica, deci sigur nu-i de acolo d-na, anul asta e la donald, n-am apucat sa cunosc d-nele noi, el a venit incantat, da doamne sa ramana asa, cu toate ca de dimineata era cam www.dropshots.com/vladis#albums/gradinita%202011" target="_blank"> suparat !

si cateva poze din www.dropshots.com/vladis#albums/olanesti%202011" target="_blank"> concediul familiei adams ne-am si plimbarit, ca sa uitam de intepaturi!

miruna va invata dupa-amiaza, asta-i un stres suplimentar, ca va scapa la ora 20 trebuie musai sa ne organizam cu ceilalti parinti care mai stau prin zona, ca e cam "fauna" prin jurul liceului, credeam ca daca-i in centru e mai ok, dar se pare ca nu-i deloc asa.

mami de miruna si vlad

Si Mihaita are nevoie de voi!

Speranta si incredere pentru David

www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Angi, la naiba, ce tarziu!!!! si noi terminam pe vremuri la 19.20... dar chiar la 20 nu! oricum era atunci modelul ca clasele a 9-a si a 11-a sa invete dupa-amiaza si a 10-a si a 12-a dimineata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Buna!

Eu am lasat copilul la gradi,am avut asa o stare ciudata ca e prea mic si cum o sa se descurce la gradinita normala, dar in mare a fost bine pentru prima zi, nu a plans,i-am explicat in continuu cum o sa fie. A stat doar pana la 10, cand s-a dus mama sa-l ia,se plimba cu alt copil si cu ingrijitoare pe hol, ca nu mai vroia sa stea si spunea in continuu ca vrea la mama.

La Sebi, spre surprinderea mea au inceput serios le-a dat manualele si au si teme pentru acasa.

Am vizionat poze frumoase si mie mi-au placut uniformele, pana si cea clasica, era tare draguta Alexandra si de baieti numai zic.

Alina: ce fericit e Luca, vreau si eu sa ma balacesc in mare

Insanatosire grabnica bolnaviorilor

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

da Simona, e super fericit. ieri mi-a strans scoici, acum am vb la telefon cu el si imi zicea ca mi-a strans iar scoici, dar si abia asteapta sa ajunga la gradinitza, in fiecare dimineatza ma intreaba daca merge. bine ca nu stie cum il manipulez(inca), dar zau ca mi-a fost efectiv mila sa il duc pe asa vreme frumoasa, plus ca inca isi doreste sa mearga la plaja.
toata toamna-iarna are timp sa mearga.

aseara vb despre faptul ca azi ma duc la sala si el zice:
nuuuuuu, nu vreau sa te duci, nu vreau sa slabesti, ai chilotii lungi si o sa cada dupa tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Bogdi e fericit ca-i la scoala.
Azi le-a fost prezentat abecedarul,au desenat si familia ,au facut un tur al scolii ca sa afle copii pe unde sunt toaletele...caci fetele le au la etajul1(unde si invata) iar baietii la alt etaj.
Multa sanatate si bafta tuturor!

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Pup!

Gata, am inviat si eu dar odiseea continua la noi in familie . La fix, cand termin concediul vom fi toti ok.

Vladimir e bine. Ma gandesc sa il duc joi si vineri cate vreo doua-trei ore la cresa, ca sa se acomodeze, ca de luni va trebui sa il las la program lung. Mai vad cum s eprezinta maine.

Vladis, multumesc pt. raspuns. Kim, voi ati fost la Piticii ?

Foarte tarzie ora de terminare a cursurilor la liceu, intr-adevar. Si la iarna va fi si mai greu. tare complicat.

Dodo, ce bine ac ii place! Atmosfera parea foarte primitoare din poze.

Rox, impresii de ziua a doua ?

Simona, Maria a inceput domol, cu cate o fisa simpla ieri si una azi.

Georgi, spor la despachetat! Cum stati cu naveta? Eu ma trezesc la 6 si tot nu am timp, iar pe copii imi e inca mila sa ii trezesc prea devreme.

Am si eu un link cu poze din concediul nostru, adica dintr-o zi si jumatate in care am fost cat de cat bine plus o poza cu scolarita mea de clasa a II-a si gradinarul "intr-o ureche" : https://picasaweb.google.com/108247104423272680881/2011Septembrie?authkey=Gv1sRgCJqnxcnKaa0gE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Ca tot e toata lumea in febra inceputului de an scolar, aveti idee de o gradinita in apropiere de scoala 24? L-as aduce la anul mai aproape si pe Vladimir, avand in vedere ca Maria si Stefan vor fi in acelasi loc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

mneatza,

Cornelia, super pozele, super copii, super parinti si super locatia..unde anume? ca arata tare bine, munte, piscina, loc de joaca ptr copii...

cum au fost primele zile de scoala/gradinitza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna mimieata, vorba Evei.
asaa, deci la noi ziua a doua a fost nua calda/una rece: cea calda a primit bulinuta pe caietul de desen ca a desenat ff frumos, iar cea rece, doamna de sport, venita sa le explice ce si cum despre educatia fizica, l-a ridicat in picioare 2 minute pe Pat ca asta trancanea de numa cu colegu... ca se plictiseau [:d]. in concluzie nu stie ce echipament le trebuie la sport, dar a retinut ca nu trebuie sa aiba lanturi si cercei mari
azi au desen... ma gandesc cu mare "Drag" la ce dezastru va fi in clasa aia curata si frumoasa .
Cornelia, ce frumoase pozele!! intreb si eu unde ati fost ca nu am retinut. nu am in minte acum vreo gradinita in zona aceea... doar Gamex de pe lahovari.... sau Racor (daca o mai fi), in spate la Tomis). mai este gradinita de pe Calarasi, de langa biserica.. nu stiu ce numar e.
Simona, cum a fost gradi la voi?
am vorbit aseara si cu Crix, va pupa, Alexia avea deja teme.... 2 pagini la mate si de invatat imnul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

La multi ani Andreea(dadi_t) !
Nasa la multi ani sanatosi si fericiti!
Azi termina la 11 Bogdi...e si sarbatoare....

O zi minunatat tuturor!

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.

Mergi la inceput