Mamici inimoase de Constanta***155***
Raspunsuri - Pagina 10
Ontica Camelia spune:
Si noi la raport!
Nu am ratat startul azi, la 8 am fost la gradi la Teo, iar la 9 eram cu Alex la scoala, iata cateva poze.
Merg sa vad pozele puse de voi, pe Patrick l-am vazut, frumos ca intotdeauna.
Puii nostrii speciali: Mihaita, Bogdan, Ionut Minoiu, David, Bibi
1 , 2, 3
Eu, Alexandra -Elena & Teodora Lucia
Dodo-pui spune:
Insanatosirie grabnica tuturor bolanaviorilor mici si mari!
Am admirat si ceilalti doi scolari mici...care au postat foto pana acum...si prima zi de scola la noi.
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.
roxanaz spune:
Angi, Vlad la ce scoala e....? mi-a iesit complet din minte..... Pupu merge din ianuarie la gradi, de cand face 3 ani.
Simona, succes (si) de maine incolo
Ledi, sanatate multa!
roxanaz spune:
Cami, Gabi, vazut scolarii!!!! super draguti amandoi!
ce clase dragute si ce de scolari in IB
Cornelia spune:
Ce de boboceii! Kim, pe scolarelul tau nu l-am vazut. E ok link-ul?
Foarte frumos! Ce uniforme frumoase, Roxana, Dodo!
Am vazut-o si pe Andrada in clasa cu Alexandra. Adinutza, voi ce mai faceti?
Azi m-am intalnit cu LeeAnn si cu Natalia. A recunoscut-o pe Maria. Alexiaa inceput si ea scoala.
Roxana, Vlad mai gradinareste un an. Angi, anul trecut a fost la Piticii, ca nu mai stiu exact. Stefan are anul asta o educatoare de acolo si deja se uita cam stramb la ea . Sper sa fie ok.
Multa sanatate tuturor! Camelia, sa inteleg ca s-a renovat si la noi la Urgenta copii? Sanatate fetelor!
Multumesc pt. sfaturi si incurajari . Vladimir e mai bine, eruptia e foarte pala acum. Si nu vreau sa va plictisesc, dar in week-end am stat eu la pat. In dimineata asta m-am ridicat sa duc copiii si m-a cam rapus efortul . Acum vad ca sunt mai bine. Cred ca a fost un virus, ca altfel nu imi explic.
Ontica Camelia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Cornelia Multa sanatate tuturor! Camelia, sa inteleg ca s-a renovat si la noi la Urgenta copii? Sanatate fetelor! |
Da, se intra pe la urgenta adulti, se merge la ghiseu, spui care este problema, iti face fisa si te duci fisa la sectorul pediatrie.
Puii nostrii speciali: Mihaita, Bogdan, Ionut Minoiu, David, Bibi
1 , 2, 3
Eu, Alexandra -Elena & Teodora Lucia
roxanaz spune:
neata doamnelor
aaa, asa cu Vlad...? eram sigura ca vine si el la scoala anul asta. varsta, deh... scuze!
Cornelia, imi pare bine ca eruptia lui Vladimir e mai bine. si tu...???? ai luat-o ultima si cel mai bine? sanatate multa!
astept impresii de la prima zi de scoala "adevarata"
va pup, sa aveti o zi buna!
georgipuia spune:
Neata fetele... ce de poze... ce de scolarei... m-am delectat asa ca de marti dimineata Noi nu avem foto pentru ca nu prea mai stim nici unde ne e capul... duminica si ieri dimineata am cautat de am innebunit prin bagaje diverse necesare, nici macar avizul pt gradi nu-l gaseam... intre timp am mai asezat din bagaje, am mai elucidat din lipsuri, dar acum nu gasim un manual de-al fetei... deci exclus sa fi avut aparat foto ieri la noi...
Rox sa stii ca am gasit fusta si as vrea sa ti-o dau... dar nu imi dau seama cum... se poate sa o las la Mihaela (daca dau de ea)? Momentan o tin la munca pana aflu cum sa procedez, ok?
Nu-mi vine sa cred ca inca ar fi vreme de plaja... mama ce m-as balaci in mare acum? Apa cum o mai fi?
Ce am eu de oferit si/sau vandut?
lulu77 spune:
buna dimineatza,
apa este super calda, fff calda, Luca se balaceste zilnic cate 2-3 ore dimineatza, ptr ca a inceput gradinitza prin absenta , inca merge zilnic la plaja.ieri mi-au spus ca a fost extraordinar de calda apa, o frumusete pe plaja.