Mamici inimoase de Constanta***155***

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Si noi la raport!
Nu am ratat startul azi, la 8 am fost la gradi la Teo, iar la 9 eram cu Alex la scoala, iata cateva poze.

Merg sa vad pozele puse de voi, pe Patrick l-am vazut, frumos ca intotdeauna.

Puii nostrii speciali: Mihaita, Bogdan, Ionut Minoiu, David, Bibi

1 , 2, 3
Eu, Alexandra -Elena & Teodora Lucia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Insanatosirie grabnica tuturor bolanaviorilor mici si mari!
Am admirat si ceilalti doi scolari mici...care au postat foto pana acum...si prima zi de scola la noi.

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Angi, Vlad la ce scoala e....? mi-a iesit complet din minte..... Pupu merge din ianuarie la gradi, de cand face 3 ani.
Simona, succes (si) de maine incolo
Ledi, sanatate multa!

Mergi la inceput

Cami, Gabi, vazut scolarii!!!! super draguti amandoi!
ce clase dragute si ce de scolari in IB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Ce de boboceii! Kim, pe scolarelul tau nu l-am vazut. E ok link-ul?

Foarte frumos! Ce uniforme frumoase, Roxana, Dodo!

Am vazut-o si pe Andrada in clasa cu Alexandra. Adinutza, voi ce mai faceti?

Azi m-am intalnit cu LeeAnn si cu Natalia. A recunoscut-o pe Maria. Alexiaa inceput si ea scoala.

Roxana, Vlad mai gradinareste un an. Angi, anul trecut a fost la Piticii, ca nu mai stiu exact. Stefan are anul asta o educatoare de acolo si deja se uita cam stramb la ea . Sper sa fie ok.

Multa sanatate tuturor! Camelia, sa inteleg ca s-a renovat si la noi la Urgenta copii? Sanatate fetelor!

Multumesc pt. sfaturi si incurajari . Vladimir e mai bine, eruptia e foarte pala acum. Si nu vreau sa va plictisesc, dar in week-end am stat eu la pat. In dimineata asta m-am ridicat sa duc copiii si m-a cam rapus efortul . Acum vad ca sunt mai bine. Cred ca a fost un virus, ca altfel nu imi explic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Da, am remarcat si eu: foarte frumoase si clasele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cornelia

Multa sanatate tuturor! Camelia, sa inteleg ca s-a renovat si la noi la Urgenta copii? Sanatate fetelor!

Da, se intra pe la urgenta adulti, se merge la ghiseu, spui care este problema, iti face fisa si te duci fisa la sectorul pediatrie.

Puii nostrii speciali: Mihaita, Bogdan, Ionut Minoiu, David, Bibi

1 , 2, 3
Eu, Alexandra -Elena & Teodora Lucia

Mergi la inceput

neata doamnelor
aaa, asa cu Vlad...? eram sigura ca vine si el la scoala anul asta. varsta, deh... scuze!
Cornelia, imi pare bine ca eruptia lui Vladimir e mai bine. si tu...???? ai luat-o ultima si cel mai bine? sanatate multa!
astept impresii de la prima zi de scoala "adevarata"
va pup, sa aveti o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgipuia spune:

Neata fetele... ce de poze... ce de scolarei... m-am delectat asa ca de marti dimineata Noi nu avem foto pentru ca nu prea mai stim nici unde ne e capul... duminica si ieri dimineata am cautat de am innebunit prin bagaje diverse necesare, nici macar avizul pt gradi nu-l gaseam... intre timp am mai asezat din bagaje, am mai elucidat din lipsuri, dar acum nu gasim un manual de-al fetei... deci exclus sa fi avut aparat foto ieri la noi...

Rox sa stii ca am gasit fusta si as vrea sa ti-o dau... dar nu imi dau seama cum... se poate sa o las la Mihaela (daca dau de ea)? Momentan o tin la munca pana aflu cum sa procedez, ok?

Nu-mi vine sa cred ca inca ar fi vreme de plaja... mama ce m-as balaci in mare acum? Apa cum o mai fi?

Ce am eu de oferit si/sau vandut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

buna dimineatza,

apa este super calda, fff calda, Luca se balaceste zilnic cate 2-3 ore dimineatza, ptr ca a inceput gradinitza prin absenta , inca merge zilnic la plaja.ieri mi-au spus ca a fost extraordinar de calda apa, o frumusete pe plaja.

Mergi la inceput