Mamici inimoase de Constanta***155***
Raspunsuri - Pagina 9
pisoi_aluna spune:
Buna seara, sunt proaspat intoarsa din Satul Prunilor si nu stiu ce sa fac mai intai de cata treaba s-a adunat...pe langa asta, urasc sa despachetez...
Lulu, am puz poze pe FB de acolo, e foarte frumos, chiar daca un pic departe. Adica departe de Sinaia si entertainment...desi n-as simti aia 26 de km daca n-ar fi numai serpentine pana in Sinaia...
Noi la dus am facut prostia sa o luam pe la Sinaia ca sa facem piata la Ploiesti dar mai bine opream la Bucuresti. Azi ne-am intors pe Targoviste si am facut o ora jumate pana la Bucuresti, drum foarte bun.
E foarte frumos, toate conditiile, foarte curat, prosoape, halate de baie, papuci de unica folosinta, caldura, bucatarie utilata cu de toate mai putin consumabile...geamuri mari si usi pe toate partile, gratar pe terasa, internet wireless...
Partile proaste: 26 km de serpentine pana in Sinaia, restaurant la 10 km in Fieni spre Targoviste (deci trebuie sa iei de toate, inclusiv apa), nu prea ai unde sa te aprovizionezi decat la vreo 3 km in Pietrosita si nu cu prea multe (noi am fost la Penny in Sinaia la 2 zile), nu prea ai ce sa faci decat sa te relaxezi printre pruni pe langa vile..
Una peste alta, liniste, aer curat, a fost frumos...si cu cat mai multi cu atat mai bine.
Cred ca pe zapada e grozav...
Ma duc sa fac un dus si sa termin de despachetat, deja am bagat vreo 3 masini la spalat
P.S. - Bafta celor care incep scoala sau gradinita maine!
www.breslo.ro/Shop/dannasrainbow" target="_blank">GIGELELE MAMEI si ale www.breslo.ro/Shop/indieshop" target="_blank">MELE
lulu77 spune:
mneatza,
noi nu incepem gradinitza inca, profitam de vremea calda de afara.deja a plekat la plaja cu bunica-sa. poate saptamana viitoare, are timp de gradinitza toata toamna-iarna.
Succes celor care incep azi!
Rox,kim, succes cu scolarii vostri
sanatate bolnaviorilor.
Ontica, sa inteleg ca azi ratati gradinitza?
roxanaz spune:
buna dimineata!
ia uite, is prima care am ajuns cu raportul . a fost frumos, cald si aglomeratie, de, 5 clase de I-a, copilasi, parinti, bunici, frati... tare frumos . i-am lasat in clasa cu doamna, sunt tare curioasa cu ce impresii vine pentru ca dimineata era teribil de trist ca nu fac ore chiar de azi
cateva poze
sa aveti o zi buna!
lulu77 spune:
Rox, am vizionat pozele, superbi si scolarul si domsoara" Pupu, iar uniforma....tare mult mi-a plakut, deosebita. fata de clasicele culori alese peste tot gen visiniu, grena, etc.
simonapro spune:
Buna!
Noi ne-am impartit de dimineata, eu cu gradinarul si al meu sot cu scolarul.
Cand am ajuns la gradinita a inceput festivitatea, ti-ai gasit sa aiba copilul meu rabdare, a stat putin si a inceput ca el vreau sa plece, abia l-am convins sa mai stam. A fost i-a dat educatoarei flori, a pupat-o si a vorbit cu ea, in principiu binisor, sa vedem de maine cand o sa-l lasam acolo, cum v-a reactiona.
In rest am avut un weekend plin, cu multa distractie, am fost la nunta si am ajuns abia la 7 aseara acasa, s-a prelungit ciorba de potroace
Insanatosire grabnica celor bolnaviori!
Tuturor elevilor si gradinarilor: mult succes si acomodare usoara
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
simonapro spune:
Am uitat sa va las cateva poze, adunate din ultimile saptamani:
https://picasaweb.google.com/102016585614674993416/AugustSeptembrie2011?authkey=Gv1sRgCI7M6Y6jlcnz9gE#5643396596525422162
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
vladis spune:
si eu la raport, insa nu asa eficienta ca rox, cu poze deja
am admirat scolarelul patrick si pe d-na, chiar ca sunt frumoase uniformele, combinatia roz-gri e super. d-ra pupu mai are un an de pauza pana la gradi?
noi am mers dimineata cu vlad, dar fiindca s-a prelungit festivitatea de deschidere, n-am putut sa mai stau sa le cunosc pe noile doamne, a ramas sotul cu el si eu am plecat cu miru, care inca simte nevoia sa ma simta in background, unde am si stat de altfel ceremonia impresionanta la mircea, ca de altfel si locatia, am cunoscut diriginta si am ajuns intr-un final si la munca.
cami, cornelia, sanatate la pitici!
succes tuturor copilasilor! si parintilor multa rabdare
mami de miruna si vlad
Si Mihaita are nevoie de voi!
Speranta si incredere pentru David
www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE
Leditia spune:
Salutare si de la noi.
Suntem pe acasa,in pauza de gradi,ca ne-am virusat si suntem amandoi varza..
Am vazut poze,am citit..le doresc mult succes gradinarilor si scolarilor.
o zi superba tuturor.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.
lulu77 spune:
Ledi, sanatate. eu inca am muci, chiar dupa 10 zile de viroza, Luca a scapat in 3 zile cu INFLUCID si atat.
kim222 spune:
si scolarul meu:
https://picasaweb.google.com/117406357849620183005/Am7Ani?authkey=Gv1sRgCMmRldrv4Oq8Ig#slideshow/5651429297278504226